Οι καλύτερες ιστοσελίδες Αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα με επιλογή Cash Out

Το αθλητικό στοίχημα έχει εξελιχθεί πάρα πολύ με το πέρας των ετών.Έχουμε δει σταδιακά να προστίθενται πάρα πολλά νέα βήματα και πολύ περισσότερα πρωταθλήματα και διοργανώσεις σε αυτά, Αντίστοιχα,πολύ αυξημένες σε σχέση με το σχετικά πρόσφατο παρελθόν είναι και οι στοιχηματικές επιλογές που υπάρχουν διαθέσιμες στους παίκτες. Ορισμένες στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν ακόμα και εκατοντάδες επιλογές για να στοιχηματίσει κανείς στο στοίχημα. Οι επιλογές αυτές υπάρχουν τόσο στα pre game, δηλαδή στα πονταρίσματα πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά αντίστοιχα και στο ζωντανό στοίχημα.

Πέρα, όμως, από το ύψος των αποδόσεων, την ποικιλία των αθλημάτων και πρωταθλημάτων που είναι διαθέσιμα για στοίχημα και τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, μετράνε και άλλες υπηρεσίες και χαρακτηριστικά. Ένα από τα πιο βασικά που είναι πλέον εντελώς απαραίτητο στις μέρες μας στο διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα είναι η λειτουργία του Cash Out.

Пари

Τι ακριβώς είναι η λειτουργία του Cash Out

Το Cash Out αποτελεί μία επιπλέον διευκόλυνση για το παίκτη του αθλητικού στοιχήματος. Στην ουσία η συγκεκριμένη επιλογή του επιτρέπει να προχωρήσει στην διευθέτηση ενός στοιχήματος που έχει πραγματοποιήσει, σε ένα είσαι περισσότερα αθλητικά γεγονότα, πριν αυτά ολοκληρωθούν. Μπορεί, δηλαδή, να ποντάρει κάποιος στη νίκη μιας ομάδας σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά να εξαργυρώσει το στοίχημα στο ημίχρονο της αναμέτρησης ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Γιατί να το κάνει όμως αυτό ενδεχομένως να ρωτήσετε; Δεν θα θέλατε να εξαργυρώσετε ένα στοίχημα που κερδίζετε π.χ. στο ποδόσφαιρο με 1-0 όταν βλέπετε πως έχει αρκετό χρόνο ακόμα το παιχνίδι και η αντίπαλη ομάδα είναι απειλητική επιθετικά; Ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει ισοφάριση στο παιχνίδι και να χάσετε το στοίχημα. Με το Cash Out μπορείτε να διευθετήσετε πιο γρήγορα το στοίχημα, αλλά θα πάρετε ένα μικρότερο ποσό κέρδους από αυτό που θα παίρνατε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και εφόσον αυτός ήταν βέβαια επιτυχημένος. Κάποιες φορές αυτό συμφέρει και κάποιες φορές πάλι όχι.

Άλλες φορές πάλι ενδέχεται να έχετε κάνει ένα λάθος σε κάποια επιλογή ή αργότερα να μετανιώσετε για ένα στοίχημα που έχετε πραγματοποιήσει. Μπορεί π.χ. να έχετε ποντάρει υπέρ μιας ομάδας και να μάθετε πως οι δύο καλύτεροι της παίκτες δεν θα αγωνιστούν τελικά. Αμέσως η ομάδα χάνει τεράστιο μέρος από τη δυναμική της και το στοίχημά σας αποδυναμώνεται. Γιατί λοιπόν να μην το εξαργυρώσετε αυτό το στοίχημα και να πάρετε πίσω τα λεφτά του πονταρίσματός σας πριν ξεκινήσει ο αγώνας;.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις και σε άλλες ακόμα είναι ιδιαίτερα πολύτιμο το χαρακτηριστικό του Cash Out. Ο παίκτης απλά βλέπει πόσα χρήματα θα πάρει εφόσον διευθετήσει πρόωρα το στοίχημα του και εφόσον συμφωνεί, τότε απλά πατάει το κουμπί του Cash Out και λαμβάνει τα χρήματα από το στοίχημα.

Ποιες ιστοσελίδες αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα προσφέρουν την επιλογή του Cash Out

Πλέον το Cash Out είναι απαραίτητο σε όλες τις αθλητικές ιστοσελίδες στοιχήματος. Ευτυχώς, μπορούμε να πούμε πως όλες οι νόμιμες ιστοσελίδες αθλητικού στοιχήματος στη Ελλάδα λίγο ή πολύ προσφέρουν τη συγκεκριμένη λειτουργία στους παίκτες. Ωστόσο, το Cash Out δεν λειτουργεί πάντα με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Σε κάποιες ιστοσελίδες στοιχήματος για παράδειγμα, το Cash Out είναι σίγουρα πιο λειτουργικό απ’ ότι σε κάποιες άλλες. Εάν θέλουμε να διακρίνουμε τις καλύτερες ιστοσελίδες με λειτουργία Cash Out, τότε θα σας προτείναμε τις παρακάτω:

  • Bet365.gr
  • Stoiximan.gr
  • Betshop.gr
  • Pamestoixima.gr
  • Bwin.gr

Όπως αναφέραμε ήδη, το Cash Out λειτουργεί διαφορετικά σε αυτές και στις υπόλοιπες νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Παρακάτω θα εξηγήσουμε ποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν και ποια Cash Out είναι τα καλύτερα.

Τελικά αξίζει κανείς να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία του Cash Out

Εξαρτάται από τον τρόπο παιχνιδιού του καθενός για το αν αξίζει να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία του Cash Out ή όχι. Σε γενικές γραμμές είναι μία χρήσιμη λειτουργία και παρότι κάνεις μπορεί να μην τη χρησιμοποιεί ενδεχομένως καθημερινά, σίγουρα θα τη χρειαστεί περιστασιακά. Τα πάντα εξαρτώνται από την έκβαση των αγώνων βέβαια.

Υπάρχουν για παράδειγμα παίκτες που παίζουν δελτία παρολί με πολλούς αγώνες. Σκεφτείτε πως με τη λειτουργία του Cash Out και με ένα δελτίο πχ. που περιλαμβάνει για παράδειγμα 8 αγώνες, γιατί να περιμένει και να ρισκάρει ο παίκτης εάν έχει ήδη πιάσει τους 6 αγώνες, και απομένουν άλλοι 2 για να ολοκληρωθούν; Τα κέρδη και πάλι θα είναι πολύ μεγάλα και γλιτώνει ο παίκτης στην περίπτωση αυτή ένα τεράστιο ρίσκο. Υπάρχουν και πολλά άλλα σενάρια στα οποία το Cash Out είναι χρήσιμο. Όσο ο παίκτης αποκτά μεγαλύτερη εμπειρία στο αθλητικό στοίχημα, τόσο αντίστοιχα πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήσει για να αξιοποιήσει τις νέες δυνατότητες που του προσφέρει το Cash Out. Είναι δίχως αμφιβολία ένα πρόσθετο όπλο για τον παίκτη.

Οι διαφορές ανάμεσα στα διαφορετικά Cash Out

Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως υπάρχουν ουσιαστικά το μερικό Cash Out, και το πλήρες Cash Out. Η πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι του πλήρους Cash Out, όπου παίκτης πατάει απλά το κουμπί για να πάρει στον στοιχηματικό λογαριασμό του τα χρήματα που του προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα, διευθετώντας το ποντάρισμα, στο σύνολο του ποσού.

Στην περίπτωση του μερικού Cash Out μπορεί να επιλέξει ένα μέρος του πονταρίσματος και όχι κατ’ ανάγκη όλο. Με άλλα λόγια, μπορεί στην Bet365 να επιλέξει να εξαργυρώσει το 50% του πονταρίσματος και να αφήσει το άλλο 50% είτε για να το εξαργυρώσεις και πάλι με Cash Out κάποια στιγμή αργότερα, είτε εξαργυρώνοντας το στο τέλος του αγώνα, εφόσον η πρόβλεψη είναι επιτυχημένη.

Печели

Μία άλλη σημαντική διαφορά έχει να κάνει με το πότε είναι διαθέσιμα τα Cash Out. Σε ορισμένες ιστοσελίδες, όπως για παράδειγμα στη stoiximan.gr, μπορεί κανείς να παίξει και να εξαργύρωση ανά πάσα στιγμή με λίγα ή με περισσότερα λεφτά το ποντάρισμα. Αντίθετα, στην ιστοσελίδα pamestoixima.gr όταν ο παίκτης κερδίζει εκείνη τη στιγμή το στοίχημα, πχ. σε κάποιον live αγώνα, μπορεί να μην του προσφέρεται αυτή η επιλογή.

Το pamestoixima.gr ωστόσο δίνει την επιλογή να μπορέσει κανείς να εξαργυρώσει το ποντάρισμα πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά με μειωμένα χρήματα από αυτά που στοιχημάτισε αρχικά. Από την πλευρά του το betshop.gr επιτρέπει την πλήρη επιστροφή του πονταρίσματος στο ίδιο ακριβώς ποσό που πλήρωσε κανείς αρχικά. Πρόκειται για μία ιδανική περίπτωση, όταν έχετε π.χ. ο παίκτης έχει κάνει λάθος και δεν ήθελε αυτό το στοίχημα.

Οι νέες λειτουργίας που προσφέρονται πλέον στο Cash Out

Πέρα από το μερικό ή το πλήρες Cash Out, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες μας εκπλήσσουν συνεχώς. Φροντίζουν να μας δίνουν νέα χαρακτηριστικά που να σχετίζονται όμως με το Cash Out. Μία πρόσφατη εξέλιξη στον συγκεκριμένο τομέα είναι το λεγόμενο αυτόματο Cash Out. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε τη συγκεκριμένη λειτουργία στην αθλητική ιστοσελίδα στοιχήματος της bwin.gr. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο παίχτης όταν πραγματοποιεί το ποντάρισμά του, ορίζει κάποιες έξτρα παραμέτρους που αφορούν το Cash Out. Μπορεί για παράδειγμα να ορίσει πώς επιθυμεί να γίνει αυτόματο Cash Out του πονταρίσματός του, όταν η στοιχηματική απόδοση αλλάξει και φτάσεις σε κάποια συγκεκριμένα επίπεδα.

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, ...

Με τον τρόπο αυτόν ο παίκτης του στοιχήματος δεν χρειάζεται ουσιαστικά να βρίσκεται συνεχώς πάνω από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή ή από το κινητό του τηλέφωνο και να έχει την έννοια για το τι συμβαίνει στον αγώνα. Μπορεί να προσδιορίσει εκ των προτέρων τι επιθυμεί καλύτερα να γίνει με το Cash Out και αυτό να ενεργοποιηθεί μόνο του, την κατάλληλη στιγμή. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, αλλά και πάλι χρειάζεται μία εμπειρία από τον παίκτη, ώστε να μπορέσει να προσδιορίσει επιτυχώς τα επίπεδα στα οποία θέλει να κινηθεί.