0 LIVE

Βγαίνουν σπαθιά στην Α Αττικής!

Χαρίδας

Του Μιχάλη Χαρίδα

Καλησπέρα σε όλες και όλους τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης! 11η και 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημά μας το επερχόμενο ΣΚ. Νέα Ιωνία και Άλφα Καλλιθέας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας. Βέβαια πριν την Κυριακάτικη μεταξύ τους μάχη, οφείλουν το Σάββατο να ξεπεράσουν τα υψηλά εμπόδια της Κάντζας και της Αγίας Βαρβάρας αντίστοιχα! Εξίσου σπουδαία μάχη όμως έχουμε και στην ουρά της βαθμολογίας το  Σάββατο μεταξύ ΠΑΟ Φυλής και Κηφισιάς.

 

Σάββατο 16/12/2017

ΦΙΛΟΠΡ.& ΕΞΩΡΑΙΣΤ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΚΑΝΤΖΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Μεγάλη μάχη μεταξύ 2 αγαπημένων ομάδων. Η Κάντζα θέλει να πάρει προβάδισμα τρίτης θέσης, την ώρα που η Ν. Ιωνία καίγεται για τη νίκη ώστε να πάει αλώβητη στην Κυριακάτικη συνάντηση κορυφής με τον Άλφα

ΑΟ ΑΡΗΣ 2006 ΑΘΛΗΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι στη Βούλα, καθώς οι φορμαρισμένοι Καλλιγάς και Θεοχάρης είναι ικανοί να απειλήσουν και να ρίξουν τον Άρη από την τρίτη θέση. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τον αγώνα Διακουμάκου-Καλλιγά!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001

Επιστροφή στις νίκες αναμένεται για το Ηράκλειο και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που την έχει μεγάλη ανάγκη.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΛΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Η απόλυτη μάχη της ουράς! Η Φυλή με νίκη κλειδώνει την παραμονή, ενώ σε αντίθετη περίπτωση συνεχίζει να ελπίζει η Κηφισιά και.. το Ηράκλειο!! (Δείτε παρακάτω τα σενάρια)

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Υψηλό εμπόδιο και για την ομάδα μας εφόσον η Αγία παραταχθεί πλήρης! Απαραίτητη η νίκη για να διατηρηθούμε στην κορυφή!!

 

 

Κυριακή 17/12/2017

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

2 ισχυρές ομάδες με μεγάλο ρόστερ (κάτι που έλειψε από τη Ν. Ιωνία τις προηγούμενες χρονιές) θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ντάβαρης και Δέσης τα κλειδιά της νίκης

ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΛΗΣ

 

Συχνά οι Κυριακάτικοι αγώνες της Αγίας κρύβουν απουσίες παικτών το οποίο σημαίνει ότι η Φυλή ίσως έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για σημαντική νίκη

 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Και η Κηφισιά αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καρέα στην προσπάθεια σωτηρίας της!

 

ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001 ΑΟ ΑΡΗΣ 2006

Και σ αυτό το παιχνίδι το Ηράκλειο δεν είναι το φαβορί. Ίσως αν βγάλει 2 νίκες πάλι ο Ξαρχάκος και βρει άλλη μια να φτάσει μέχρι το διπλό, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Άρης είναι το φαβορί για καθαρή νίκη.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΦΙΛΟΠΡ.& ΕΞΩΡΑΙΣΤ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΚΑΝΤΖΑ

Κι εδώ υπάρχει φαβορί αλλά όχι ακλόνητο. Θεωρούμε πάντως ότι αν ο Ζαΐρης βγάλει 2 νίκες, η Κάντζα δε θα απειληθεί!

 

ΣΕΝΑΡΙΑ:

Πρωταθλητής.

Ο νικητής του αγώνα Ν. Ιωνία – Άλφα αποκτά προβάδισμα τίτλου!

 

Τρίτη θέση.

Άρης 2006 και Κάντζα λογικά θα παλέψουν μέχρι την τελευταία στροφή για την τρίτη θέση. Αν τα αποτελέσματά τους είναι τα προβλεπόμενα (δηλαδή χάσουν από τους 2 πρώτους και νικήσουν όλους τους υπόλοιπους όπως στον πρώτο γύρο) τότε θα ισοβαθμήσουν και μάλιστα με ίδιο σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια 4-3. Μετρώντας τα μεταξύ τους σετ, παρατηρούμε ότι ο Άρης έχει ένα σετ περισσότερο που δεν αποκλείεται να του δώσει τελικά και το χάλκινο μετάλλιο.

 

Υποβιβασμός.

Εκτός από τον ήδη υποβιβασμένο Καρέα, στο παιχνίδι εμπλέκονται οι 3 συγκάτοικες ομάδες (Φυλή, Κηφισιά και Ηράκλειο) δύο από τις οποίες του χρόνου θα αγωνίζονται στην Β’ Αττικής. Αν το Σάββατο η Φυλή νικήσει την Κηφισιά τότε κατά 99% εξασφαλίζει την παραμονή της από τώρα. Αν αντιθέτως νικήσει η Κηφισιά και αργότερα νικήσει και το Ηράκλειο τότε αυτή είναι το φαβορί για παραμονή. Τέλος υπάρχει και ένα ακραίο σενάριο στο οποίο σώζεται το Ηράκλειο (αν το Σάββατο νικήσει η Κηφισιά και αργότερα στο μεταξύ τους, τη νικήσει με 4-0!)

Όλα αυτά πάντως μπορεί να ανατραπούν αν κάποιος από τους 3 κάνει νίκες εκτός προγράμματος (πχ εναντίον της απρόβλεπτης Αγ. Βαρβάρας)

 

Μετά τα Κυριακάτικα παιχνίδια σας περιμένουμε εδώ για όλα τα παραλειπόμενα του πιο καυτού σαββατοκύριακου του φετινού πρωταθλήματός μας! Be here 😉

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small