0 LIVE

Τρίτο αγωνιστικό διήμερο με derby κορυφής στην Καλλιθέα

1

Του Μιχάλη Χαρίδα

Καλημέρα σε όλες και όλους τους φίλους του αθλήματος! 3ο αγωνιστικό διήμερο για το πρωτάθλημα Ά Αττικής ανδρών και τα φώτα στρέφονται και πάλι στην Καλλιθέα, την έδρα της ομάδας μας για τη νέα μεγάλη μάχη κορυφής με τον Άρη 2006. Οι 2 μοναδικές αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος αναμετρώνται την Κυριακή σε ματς που θα τα έχει όλα ;). Σε δεύτερο πλάνο, την Κυριακή έχουμε την μονομαχία των 2 ομάδων (Αγ. Βαρβάρα και Κάντζα) που πέτυχαν από 2 νίκες το προηγούμενο διήμερο και με νέα επιτυχία τους μπαίνουν δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τριάδα. Αν παραταχθούν πλήρεις, σίγουρα θα έχουμε πολύ δυνατή κόντρα

Ας δούμε πιο αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο 28/10/2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΛΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Ακόμα κι αν οι ταλαντούχοι μικροί Βασιλάκης και Μάντζιος βρεθούν σε καλή μέρα, δύσκολα θα καταφέρουν να υποτάξουν την φετινή, εντυπωσιακή παρέα του Δρούγα!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Με δεδομένο ότι ο Καρέας παρατάσσεται ελλιπής, θεωρούμε ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

ΑΟ ΑΡΗΣ 2006 ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αν αγωνιστεί ο σπουδαίος Χολής, τότε το παιχνίδι θα κρεμαστεί σε μια κλωστή, ειδικά αν καταφέρει και ο ταλαντούχος νεαρός Μαλλιαρός να πετύχει τουλάχιστον μια νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση το αήττητο του Άρη δεν θα κινδυνεύσει και θα φροντίσει ο Διακουμάκος γι΄αυτό.

ΦΙΛΟΠΡ.& ΕΞΩΡΑΙΣΤ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΚΑΝΤΖΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Με ή χωρίς όλους τους φρεσκομπαμπάδες η Κάντζα αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική πορεία της με στόχο την εδραίωση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001

Ο αειθαλής Ξαρχάκος αναμένεται να βγάλει πάλι 2 νίκες οπότε το Ηράκλειο έχει έναν μικρό αέρα νίκης σε ένα ματς πάντως που πιθανόν να φτάσει στο 4-3 ή 4-2.

Κυριακή 29/10/2017

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001

Έστω και δύσκολα η Ν. Ιωνία θα προσπαθήσει να διατηρηθεί σε τροχιά πρώτης τριάδας. Για μας τους ουδέτερους, σίγουρα θα προκύψουν πολύ θεαματικά παιχνίδια και για πρώτη φορά θα κινδυνεύσει το αήττητο του Ξαρχάκου παίζοντας με Δρούγα ή Ντάβαρη.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Παιχνίδι με απρόβλεπτη εξέλιξη. Ο Αμυντικός Κοντόπουλος με τον Χαρίτο από τη μία και ο έμπειρος Φάκαρος με τη συνδρομή του Θεοχάρη από την άλλη εγγυώνται μια αμφίρροπη μάχη. Ελαφρύ προβάδισμα νίκης για τους φιλοξενούμενους αν αγωνιστούν πλήρεις.

ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΦΙΛΟΠΡ.& ΕΞΩΡΑΙΣΤ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΚΑΝΤΖΑ

Και πάλι η παρουσία του Χολή θα κρίνει την ανταγωνιστικότητα της Αγ. Βαρβάρας. Σε κάθε περίπτωση όμως η Κάντζα παραμένει φαβορί για τη νίκη.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΟ ΑΡΗΣ 2006

Το derby κορυφής του διημέρου. Οι 2 αήττητες ομάδες συγκρούονται στην Καλλιθέα. Παρά την μεγάλη ανταγωνιστικότητα των ταλαντούχων νεαρών Διακουμάκου, Ανδρουλάκη και Κανέλλη, αν η ομάδα μας παραταχθεί πλήρεις (δλδ χωρίς εμένα χεχε) παραμένουμε το φαβορί για τη νίκη!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΛΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Ευκαιρία νίκης για την ομάδα της Φυλής (βασικά της ΑΕΚ), εκτός αν οι Αθανασόπουλος και Καραμπάσης έχουν διαφορετική γνώμη! Ίδωμεν

Περισσότερα νέα θα έχουμε στη λήξη των αγώνων μέσα από τη διαδικτυακή μας συχνότητα του Sportsland! Keep in touch..


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small