0 LIVE

Συμπεράσματα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα Χανιά

πινγκ πονγκ σεφ

Το πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών έφτασε στο τέλος του και φυσικά τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Από τη μία τα Χανιά για μία ακόμη φορά έκαναν ό,τι μπορούσαν για να έχουν οι αθλητές όλες τις ανέσεις και από την άλλη η οργανωτική επιτροπή της ομοσπονδίας που πήρε το βαθμό που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στις διοργανώσεις της! Δηλαδή κάτω από τη βάση…

 

  • Φυσικά θα ξεκινήσουμε με τα… αγωνιστικά. Ο αγώνας μεταξύ Φίλη και Ζαβιτσάνου ήταν αναμφίβολα ο πιο συναρπαστικός τελικός των τελευταίων χρόνων και αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο αθλήτριες!
  • Το πρόγραμμα των αγώνων ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Το Σάββατο τα παιχνίδια τελείωναν στις 3 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα κάποιοι αθλητές να μην αγωνιστούν καθόλου την πρώτη ημέρα των αγώνων. Αντίθετα την Κυριακή κάποιοι αθλητές έπαιξαν μέχρι και 7 παιχνίδια… Πράγμα που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!
  • Παράλληλα και το Σάββατο το πρόγραμμα ήταν βεβαρημένο, καθώς οι αθλητές από το πρωί έως τις 3 που έγιναν οι αγώνες για τους «16» δεν προλάβαιναν ούτε για φαγητό! Για να φανταστείτε ότι σε διάστημα 5 ωρών ένας αθλητής που έπαιξε έως τους «16» αγωνίστηκε 5 φορές (μαζί με το διπλό). Δηλαδή αν ένα παιχνίδι κρατάει κατά μέσο όρο 30-40 λεπτά. Δηλαδή ανάμεσα από τα δύο του παιχνίδια είχε μόλις 15 λεπτά να ξεκουραστεί!!!!
  • Οι αποχές ξανά χτύπησαν κόκκινο και η ομοσπονδία σηκώνει τα χέρια ψηλά για να λύσει αυτό το πρόβλημα… Ερώτηση ο σύλλογος των Χανίων προσπαθεί να αναπτύξει το άθλημα, με αυτή την τραγική και πολύ μικρή συμμετοχή βοηθάει η ομοσπονδία την ανάπτυξη ή κάνει περισσότερο κακό στον τοπικό σύλλογο; Μιας και οι υποψήφιοι χορηγοί μπορούν να γυρίσουν την πλάτη. Όταν βλέπουν ότι η τελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος έχει τόσο μικρή συμμετοχή ισοδυναμεί με τη δυναμική του αθλήματος.
  • Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης έδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας από τους πλέον εξελιγμένους παίκτες. Δυστυχώς δεν έχει πάρει ακόμα ευκαιρίες στην Εθνική… Μετά τον Πανελλήνιο τίτλο όλοι φαντάζονται ότι αυτό θα αλλάξει…
  • Πανελλήνιο πρωτάθλημα και η ομοσπονδία δεν είχε φροντίσει καν να υπάρχει τάραφλεξ!
  • Ο Αγγελάκης μπορεί να ήταν το πρόσωπο των αγώνων στους Ανδρες, αλλά ξεχώρισαν ακόμα κάποιοι αθλητές. Ο πρώτος είναι ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος που για τρίτη διαδοχική χρονιά φτάνει σε τελικό, έχοντας δύο τρόπαια.
  • Ο Νίκος Αντωνιάδης έπαιξε… παπάδες! Εφτασε έως την τετράδα και έχασε δύο ματς μπολ για να φτάσει στον τελικό!
  • Οι δύο ομάδες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην Α1 Ανδρών δεν είχαν αθλητή στο βάθρο! Από τους πρωταθλητές ο Λαγογιάννης δεν έκανε φέτος την τιμή να πάει στα Χανιά και από την άλλη οι Ρηνιώτης και Σταματούρος δεν μπήκαν στα ημιτελικά! Με αυτές τις επιδόσεις μάλλον οι δύο ομάδες θα βασιστούν σε ξένους και του χρόνου!

Η ομοσπονδία για μια ακόμη φορά απαξίωσε μία διοργάνωση και αυτό θα σας το αποδείξουμε περίτρανα στην παρακάτω παράγραφο. Η ΕΦΟΕπΑ δεν φρόντισε να υπάρχει καν ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο. Εν αντιθέσει με τα διασυλλογικά πρωταθλήματα που υπάρχει Live streaming, το Σαββατοκύριακο δεν υπήρχε! Σε ένα γήπεδο μάλιστα που έχει τις προδιαγραφές να βγουν ζωντανά όλα τα τραπέζια! Αντιθέτως ότι δεν μπόρεσε η ομοσπονδία, το πέτυχε ο αθλητής Μάριος Μαρκόπουλος που έκανε Live μετάδοση και η ομοσπονδία το κοινοποίησε στο Facebook!!! Αλήθεια αν η κορυφαία διοργάνωση δεν βγαίνει ζωντανά τι θα βγει; Ευχαριστούμε Μάριε που είχαμε την ευκαιρία να δούμε ζωντανά τους αγώνες…

 

 

 

 

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small