0 LIVE

Οι «σκλάβοι» του ΓΑΟΠ πάτησαν τριάδα!

ΓΑΟΠ

Με δύο νίκες συνέχισε ο ΓΑΟΠ το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Αττικής Ανδρών, καθώς στα αναβληθέντα παιχνίδια της 9ης και 10ης αγωνιστικής επικράτησε του Πανιωνίου και του Γυμνάσιου. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι στους μικρούς του ΓΑΟΠ ενδεχομένως να άξιζε λίγο… «μαστίγωμα»!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι αγώνες του ΓΑΟΠ και του Ταύρου είχαν αναβληθεί λόγω τις υποχρεώσεις των μικρών στην Κύπρο, όπου επιλέχτηκαν από την ομοσπονδία και γι αυτό αναβλήθηκαν τα παιχνίδια τους. Το πρόβλημα, ωστόσο διογκώθηκε, γιατί ο ΓΑΟΠ δεν μπορούσε να βρει ημερομηνίες, μιας οι δύο Αδριανοί είναι από την Πάτρα και λόγω των μαθημάτων τους δεν μπορούσαν να έρθουν στην Αθήνα.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, μιας και το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕπΑ είναι γεμάτο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κενό… Σαββατοκύριακο.

Επομένως για να μην μηδενιστούν οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά αποφάσισαν να γίνουν και τα 2 παιχνίδια την Κυριακή. Αρα σε ένα «ελαφρύ» πρόγραμμα οι μικροί Αδριανοί έπαιξαν το πρωί της Κυριακής προκριματικά στο ΣΕΦ, μετά πήγαν στη Νέα Σμύρνη να αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο (σ.σ. και ο Αναγνώστου αγωνίστηκε το πρωί στο ΣΕΦ) και στα καπάκια ταξίδεψαν στην Πεύκη για να αγωνιστούν με το Γυμνάσιο. Χωρίς να έχουν χρόνο να… φάνε!!! Και μόλις τελείωσαν για χαλάρωμα πήγαν στην Πάτρα…

Ούτε οι… σκλάβοι δεν είχαν τέτοια προνόμια! Το πρόβλημα της ομοσπονδίας ήταν ότι οι αγώνες θα έπρεπε

να γίνουν πριν της 16 του μηνός, που θα ξεκινούσε η άλλη αγωνιστική. Πάντως θα έπρεπε να προβλεφθεί να γίνουν οι αγωνιστικές άλλη  ημερομηνία και ο λόγος ότι δεν θα υπήρχε διαφάνεια και αξιοκρατεία στο πρωτάθλημα δεν ακούγεται λογικό στα αυτιά μας.

Η ομοσπονδία κάλλιστα θα μπορούσε να ζητήσει την συγκατάθεση όλων των ομάδων της Β Εθνικής οι αγώνες να γινόντουσαν τα Χριστούγεννα, παρά το γεγονός τα παιδιά να αγωνίζονται 200 ώρες συνεχόμενες, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να φάνε σαν άνθρωποι!

Επειδή, όμως, η τεχνική επιτροπή έχει δείξει πολλές φορές τον… ανθρώπινο χαρακτήρα της κι επειδή ο ΓΑΟΠ δεν ήθελε να μηδενιστεί έγιναν όλοι οι αγώνες σήμερα. Το αποτέλεσμα, πάντως, ήταν θετικό για την ομάδα του Πειραιά που πλέον κοιτάζει μπαράζ!

Πανιώνιος – ΓΑΟΠ 2-4

Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι από την αρχή ο ΓΑΟΠ επικράτησε με 4-2. Ο Πανιώνιος πλήρωσε την ήττα του… αρχηγού Σταύρου Ράπτη από τον Παναγιώτη Αδριανό με 3-2, αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ. Εξαιρετικός ο Παναγιώτης Αδριανός και ο Σωκράτης Γιαννούτσος που σημείωσαν δύο νίκες. Ο Θέμης προδομένος από την κούραση και το σκληρό παιχνίδι με τον Γεωργαντά στα προκριματικά έχασε δύο παιχνίδια με 3-0 σετ και μάλιστα απέναντι στον Αναγνώστου πήρε μόλις 8 πόντους στο σύνολο!!

Ράπτης – Θ. Αδριανός 3-0

Οικονόμου – Π. Αδριανός 0-3

Αναγνώστου – Γιαννούτσος 0-3

Ράπτης – Π. Αδριανός 2-3

Αναγνώστου – Θ. Αδριανός 3-0

Οικονόμου – Γιαννούτσος 0-3

 

Γυμνάσιο – ΓΑΟΠ 0-4

Οι ελπίδες του Γυμνάσιου τελείωσαν νωρίς. Ο Κανναβός στο πρώτο παιχνίδι αντιμετώπισε τον Θέμη και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0, τελικά έχασε 3-2. Με αποτέλεσμα να χάσει με 4-0.

Κανναβός – Θ. Αδριανός 2-3

Κυριόπουλος – Π.Αδριανός 0-3

Αξαρλής – Γιαννούτσος 0-3

Κανναβός – Π. Αδριανός 1-3

 

Η βαθμολογία μετά από 10 αγωνιστικές

1 Φοίνικας 18

– Διόνυσος 18

3 Φιλονίκης 17

– ΓΑΟΠ 17

5 Πανιώνιος 16

6 Εσπερος 15

7 Γυμνάσιο 13

8 Ταύρος 11 -9αγ.

– Αμοργός 11 -9αγ.

10 Ζήνων 10

 

 

Η βαθμολογία μετά από 10 αγωνιστικές

1 Φοίνικας 18

– Διόνυσος 18

3 Φιλονίκης 17

4 Πανιώνιος 15 -9αγ.

– Εσπερος 15

6 ΓΑΟΠ 13 -8αγ.

7 Γυμνάσιο 12 -9αγ.

8 Ταύρος 11 -9αγ.

– Αμοργός 11 -9αγ.

10 Ζήνων 10

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small