0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Χριστουγιεννιατικό τουρνουά στον Αγιο Κοσμά!!

SONY DSC

Το Sportsland θα μεταδώσει ζωντανά το τουρνουά που έγινε… θεσμός!! Για 6η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί το Χριστουγιεννιάτικο τουρνουά στον Αγιο κοσμά και η ιστοσελίδα μας θα μεταδόσει ζωντανά όλους τους αγώνες!!!

Η προκήρυξη

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΓΚ –ΠΟΓΚ

6ο ΑΝΟΙΧΤΟ TOYΡΝΟΥΑ ΠΙΓΚ – ΠΟΓΚ Α.Κ.Ε ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Το Α.ΚΕ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ,

σε συνεργασία µε τον Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.φ.ο.Επ.Α, διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το ανοικτό πρωτάθλημα Πιγκ-Πογκ , για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και για τους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ

την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Ελληνικού (στον Άγιο Κοσμά ).

Δικαίωμα Συμμετοχής

Στην κατηγορία των Βετεράνων, Αθλητές και Αθλήτριες, γραμμένοι στη δύναμη της Ε.φ.ο.Επ.Α, που µε δήλωσή τους είχαν ή έχουν Αθλητικό Δελτίο και έχουν κλείσει τουλάχιστον το 40ο έτος της ηλικίας τους.  Στην κατηγορία των Ανεξαρτήτων, Αθλητές και Αθλήτριες ανεξαρτήτου ηλικίας οι οποίοι δεν είχαν ποτέ Αθλητικό Δελτίο σε Σωματείο εγγεγραμμένο στην δύναμη της Ε.φ.ο.Επ.Α.

Όλοι οι συμμετέχοντες (Ανεξάρτητοι & Βετεράνοι) θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και η συμμετοχή τους συνεπάγεται αυτομάτως την ανάληψη από μέρους τους της ευθύνης για την Υγεία τους.

Κατηγορίες

  • ΒΕΤ -1 Βετεράνων 40 – 49 ετών
  • ΒΕΤ -2 Βετεράνων 50 – 59
  • ΒΕΤ -3 Βετεράνων 60 +
  • ΑΝ-1 Ανεξαρτήτων έως 39 ετών
  • ΑΝ-2 Ανεξαρτήτων 40 – 49 ετών
  • ΑΝ-3 Ανεξαρτήτων 50 – 59
  • ΑΝ-4 Ανεξαρτήτων 60 +
  • ΓΥΝ Ενιαία κατηγορία για όλες τις ηλικίες (όσες επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν και στις αντίστοιχες

κατηγορίες των ανδρών).

Δηλώσεις

Μέχρι την Παρασκευή 12/12/14 στο e-mail: ttacademy2011@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6977595929.  Πρέπει να συμπεριλαμβάνονται υποχρεωτικά στοιχεία όπως, κατηγορία (ΒΕΤ -1, 2, 3, ή ΑΝ-1, 2, 3, 4), επώνυμο, όνομα, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο (κατά προτίμηση κινητό).

Αγωνίσματα

α) Απλό Ανδρών

β) Απλό Γυναικών

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής

Οι κληρώσεις θα γίνουν το Σάββατο επί των παρόντων στο χώρο του συλλόγου.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 10 τραπέζια, σε δάπεδο taraflex. Νικητής σε κάθε περίπτωση είναι ο καλύτερος των 5 σετ (best of five).  Στην Α’ φάση θα δημιουργηθούν όμιλοι των 3 ή 4 ανάλογα µε τις συμμετοχές. Για την τοποθέτηση των «φαβορί» στους ομίλους (δύο ανά όμιλο), θα χρησιμοποιηθεί, ο Πίνακας Αξιολόγησης της Ε.φ.ο.Επ.Α.) και του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α (που θα ισχύει την ημέρα της κλήρωσης) για τους βετεράνους και του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α για τους ανεξάρτητους αθλητές, η δε τοποθέτηση των φαβορί θα γίνει µε το σύστημα «Μαίανδρος». Για τις υπόλοιπες θέσεις των ομίλων θα γίνει κλήρωση. Στη Β ‘φάση οι αθλητές – τριες, που κατέκτησαν την 1η και 2η θέση των ομίλων θα αναμετρηθούν σε απλό knock out αγώνα. Θα τοποθετηθούν δύο φαβορί (οι 1οι των Α’ και Β’ ομίλου) στο πάνω και κάτω μέρος του ταμπλό. Η

κλήρωση θα γίνει µε βάση την θέση που πήραν οι αθλητές-τριες στον όμιλο και δεν αγωνίζονται μεταξύ τους στον πρώτο αγώνα, κατά σειρά, οι πρώτοι των ομίλων και αυτοί που ήταν στον ίδιο όμιλο.  Εάν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος είναι δυνατόν να διεξαχθούν αγώνες «παρηγοριάς» για όσους κατέλαβαν την 3η και 4η θέση, σε δύο ενιαίες κατηγορίες Ανεξαρτήτων και Βετεράνων χωρίς ηλικιακό διαχωρισμό.

Κανονισμοί Διεξαγωγής

Θα ισχύσουν ο Διεθνής Κανονισμός Παιδιάς καθώς και ο Κανονισμός διεξαγωγής Εσωτερικών Πρωταθλημάτων της Ε.φ.ο.Επ.Α.

Το ΟΡΕΝ είναι ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ από τον Π.Ο.Φ.Επ.Α. και τα αποτελέσματά του λαμβάνονται υπόψη στους Πίνακες Αξιολόγησης του Ομίλου

Διαιτησία

Διασφαλίζεται από τους παίκτες και τις παίκτριες.

Ώρα προσέλευσης

Για την κατηγορία των Ανεξάρτητων Α1, το Σάββατο 13/12 στις 14:00 με ώρα έναρξης των αγώνων 15:00.

Για τις κατηγορίες Αν-2,Αν-3,Αν-4 ανδρών και την κατηγορία γυναικών το Σάββατο 13/12 στις 17.00.

Για την κατηγορία των Βετεράνων 1, την Κυριακή 14/12 στις 13:30 με ώρα έναρξης των αγώνων 14:00.

Για τις κατηγορίες Βετεράνων 2 και Βετεράνων 3, Κυριακή 14/12 στις 16.30 με ώρα έναρξης των αγώνων 17:00.

Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα, κατά την κρίση της, να δεχτεί συμμετοχές της τελευταίας στιγμής. Στην περίπτωση αυτή οι αθλητές ενσωματώνονται κατά περίπτωση σε ομίλους των 3 ως τέταρτοι παίχτες ή

σχηματίζουν έναν νέο όμιλο εφόσον αυτός απαρτίζεται από τουλάχιστον 3 αθλητές.

Παράβολο Συμμετοχής

Για κάθε συμμετέχοντα ορίζεται στα 10 ευρώ. Τα παράβολα μπορούν να κατατίθενται μέχρι την ώρα έναρξης των αγώνων.

Έπαθλα

Θα απονεμηθούν Δίπλωμα και Κύπελλο στους Πρώτους νικητές και Δίπλωμα και Μετάλλιο στους Δεύτερους και Τρίτους και θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες: Γιάννης Κορδούτης (6977595929)

Ο πρόεδρος του ΑΚΕ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small