0 LIVE

Κάντζα – Αλφα μονομαχούν στην Α Αττικής

Σταμνίδης

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΙΔΑ

Καλησπέρα σε όλες και όλους τους φίλους του αθλήματος και του SPORTSLAND! Τέταρτο αγωνιστικό διήμερο για το πρωτάθλημα Ά Αττικής ανδρών και με μια πρώτη ματιά ξεχωρίζει το derby μεταξύ Κάντζας και Άλφα το Σάββατο. Οι Καντζιώτες μετά από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματά τους (4 σερί νίκες) μπήκαν για τα καλά στο χορό της ανόδου και θα τα δώσουν όλα για μια ακόμα μεγάλη νίκη.

Το πρόγραμμα διαθέτει όμως πολλά ακόμα ενδιαφέροντα παιχνίδια!

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι ακριβώς μας επιφυλάσσει το Σαββατοκύριακο:

 

Σάββατο 11/11/2017

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Ο ουραγός φιλοξενεί τον δεύτερο της βαθμολογίας σε ένα παιχνίδι που οι Ίωνες μπορούν να κατακτήσουν τη νίκη ακόμα και αν έχουν σημαντικές απουσίες.

ΑΟ ΑΡΗΣ 2006 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΛΗΣ

Κι εδώ το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Οι συγκάτοικοι της Ν. Ιωνίας στην 2η θέση επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες. Πάντως ο Βασιλάκης και ο ανεβασμένος Μάντζιος θα προσπαθήσουν να τους δυσκολέψουν το έργο

ΦΙΛΟΠΡ.& ΕΞΩΡΑΙΣΤ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΚΑΝΤΖΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ερωτηματικό παραμένει το κατά πόσο οι 2 ομάδες θα παραταχθούν πλήρεις, αλλά αν αυτό συμβεί θα έχουμε μια πλειάδα δυνατών αναμετρήσεων με Ζαΐρη, Γαβριήλ, Σταμέλο να κοιτάζουν στα μάτια τους Νικόπουλο, Δέση, Σταμνίδη. Αουααα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Η ομάδα του Ζωγράφου με την ισχυρή συνδρομή των Καλλιγά και Θεοχάρη έχει επιδείξει μια σταθερή έως ανοδική τροχιά που την έφερε να φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας και όχι άδικα. Ωστόσο αν η Αγ. Βαρβάρα παραταχθεί υπερπλήρης (Χολής, Ντίκας, Μαλλιαρός) ασφαλώς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι να ανέβουν ένα ακόμα σκαλοπάτι στον βαθμολογικό πίνακα!

ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Γειτονικό derby. 2 ομάδες με κοντινούς στόχους και.. στέγες θα συγκρουστούν με το Ηράκλειο να έχει τον πρώτο λόγο χάρη στον (σχεδόν) άχαστο Ξαρχάκο που ήδη μετράει 11 στα 12 στο πρωτάθλημα και παραμένει ο αθλητής με τις περισσότερες νίκες!

 

 

Κυριακή 12/11/2017

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ένα ακόμα παιχνίδι με φαβορί την Ν. Ιωνία εναντίον της αξιόμαχης Κηφισιάς. Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι (αν προκύψει) η μονομαχία μεταξύ των 2 αμυντικών με επιθετικά χαρίσματα (Brother Ντάβαρης / Κοντόπουλος)

ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001

Το γνωστό σενάριο για την Αγ. Βαρβάρα (δλδ ότι αν παραταχθεί πλήρης θα είναι φαβορί) ισχύει και σε αυτή την αναμέτρηση. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τιτανομαχία Χολή-Ξαρχάκου αν προκύψει!

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η ομάδα μας αν καταφέρει να είναι πλήρης σε αυτό το ματς έχει σαφέστατο πλεονέκτημα απέναντι στο Ζωγράφου, για το οποίο θα επαναλάβουμε ότι είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα με αρκετούς επικίνδυνους αθλητές. Ίδωμεν

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΛΗΣ ΦΙΛΟΠΡ.& ΕΞΩΡΑΙΣΤ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΚΑΝΤΖΑ

Το πιο γεμάτο ρόστερ των Καντζαίων τους δίνει τον πρώτο λόγο για το διπλό, καθώς ο ΠΑΟ Φυλής δύσκολα θα βρει νίκες ειδικά στον 2ο και 3ο παίκτη. Ωστόσο οι μικροί είναι απρόβλεπτοι οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο.. τραπέζι!

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ ΑΟ ΑΡΗΣ 2006

 

Ενδιαφέρον στατιστικό ότι ο ουραγός φιλοξενεί στο ίδιο ΣΚ και τον έτερο δεύτερο της βαθμολογίας σε ένα παιχνίδι που οι μικροί της Βούλας καλούνται να υπερκεράσουν τα εμπόδια των Αθανασόπουλου και Καραμπάση και να παραμείνουν στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

 

 

Μετά τη λήξη των αγώνων μην ξεχάσετε να.. συντονιστείτε στη διαδικτυακή συχνότητα του Sportsland για τα γνωστά και αγαπημένα μεθεόρτια! Ως τότε καλά σπιν σε όλους (άντε και καλά μπλοκ σε μας τους πιο αμυντικογενείς!!)


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small