0 LIVE

Καυτό διήμερο στην Β Εθνική Αττικής

Σοφίλλας

Η Β Εθνική Αττικής ετοιμάζεται για το δεύτερο αγωνιστικό διήμερο και οι αγώνες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως έχουμε πει είναι η πιο ενδιαφέρουσα κατηγορία των τελευταίων χρόνων. Το Sportsland επικοινώνησε με τον έμπειρο αναλυτή παιχνιδιών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Σταύρο Ράπτη, προκειμένου να μας σχολιάσει ττις 10 αναμετρήσεις του διημέρου. Ο αθλητής του Πανιωνίου, πάντα ολιγομίλητος, αλλά με εύστοχα σχόλια δίνει τα δικά του προγνωστικά. Αλλωστε στο πρώτο διήμερο τα πήγε εξαιρετικά κι έπιασε 8 στα 10!

Πριν, όμως, ξεκινήσουμε να σας πούμε και δύο ενδιαφέροντα στοιχεία. Πρώτον ο παράγοντας έδρα, μάλλον δεν έπαιξε και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το πρώτο διήμερο. Οι ομάδες, όχι μόνο δεν είχαν… απόρθητα κάστρα, αλλά μάλλον φτιαγμένα στην άμμο και μόλις 2 γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν! Τι θα γίνει τώρα, δεν ξέρουμε. Το μόνο που γνωρίζουμε (σ.σ. επειδή έχουμε διαβάσει τα προγνωστικά του Σταύρου), είναι ότι θα σας πάει τρελό… κουβά. Ο τύπος μάλλον… τζόκερ έπρεπε να παίξει, πιο πολύ τύχη θα έχει!!!

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο είναι ιδιαίτερη μέρα. Ο Εσπερος δεν μάζευε τριάδα. Ο Λιάσκος και ο Αντωνιάδης είναι αφοσιωμένοι στα φροντιστήριά τους (σ.σ. μάλλον καμιά καλή καθηγήτρια θα έχουν. Δεν εξηγείται διαφορετικά το πάθος τους για να μην χάσουν ένα μάθημα), ενώ και οι μικροί δεν ήταν διαθέσιμοι! Ετσι λοιπόν πέσαμε στην… ανάγκη του Σοφίλλα! Ο παιχταράς μας, καταρχήν απόρησε αν έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα (!) και κατά δεύτερον μας ζήτησε να γίνει το παιχνίδι με τον Διόνυσο σε 2-3 μήνες, γιατί όπως είπε, πέρυσι που είχαμε παίξει εκεί είχε χιόνια και είχαμε περάσει πολύ ωραία!!! Όπως και να έχει θα έχει πλάκα να τον δούμε ξανά να πιάνει ρακέτα, μετά από τόσους μήνες. Το μόνο πρόβλημα είναι να μην μπερδευτεί και φέρει τη ρακέτα της θαλάσσης και αντί για σορτσάκι φέρει το μαγιό του (σ.σ. σας προκαλώ να δείτε το μαγιό του Σοφίλλα!!!!).

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία (σ.σ. εκτός των αντιπάλων μας).

Απολαύστε τα προγνωστικά του Σταύρου Ράπτη!

Ζήνων – Πανιώνιος 2

Ο Πανιώνιος ταλαιπωρείται από τον τραυματία Οικονόμου, ο οποίος λογικά θα παίξει! Από εκεί και πέρα ο Χυλομάτης ξεκίνησε προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος. Πιστεύω ότι ο Ζήνωνας θα συνεχίσει το σερί των ηττών.

 

Αμοργός – ΓΑΟΠ 2

Ο ΓΑΟΠ είναι καλύτερη ομάδα και πιο προπονημένη. Η Αμοργός έκανε την έκπληξη στην προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δεν με επηρεάζει. Πιστεύω ότι θα κερδίσουν οι μικροί.

 

Φιλονίκης – Γυμνάσιο 1

Ντέρμπι. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Φιλονίκης. Αν βγάλει δύο νίκες ο Κανναβός το παιχνίδι θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον

 

Διόνυσος – Εσπερος 1

Πολύ πιο προπονημένοι οι μικροί. Είναι αμφίρροπο παιχνίδι. Εχει ελαφρύ προβάδισμα ο Διόνυσος. Παρά το γεγονός ότι θα αγωνιστεί ο Σοφίλλας, καθώς δεν θα έχει κάνει καμία προπόνηση έως το Σάββατο.

 

Φοίνικας – Ταύρος 1

Εχει μεγάλη σημασία αν  έπαιζε ο Μαδέσης. Ο Φοίνικας είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στους μικρούς του Ταύρου.

Κυριακή

 

Πανιώνιος – Ταύρος 2

Αμφίρροπο παιχνίδι. Ελαφρύ προβάδισμα στον Ταύρο.

 

Εσπερος – Φοίνικας 2

Θα συνεχίσει ο Φοίνικας το σερί του. Εχει καλύτερη ομάδα και θα κερδίσει τον Εσπερο

 

Γυμνάσιο – Διόνυσος 2

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι του διημέρου. Εχει μικρό προβάδισμα ο Διόνυσος.

 

ΓΑΟΠ – Φιλονίκης 1

Αν και όλοι λένε ότι θα κερδίσει ο Φιλονίκης, εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσει ο ΓΑΟΠ.

 

Ζήνωνας – Αμοργός 2

Ο αγώνας έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες. Νομίζω θα κερδίσει η Αμοργός, λόγω καλύτερης ψυχολογίας

 

Η Βαθμολογία

1 Φοίνικας      4
– Φιλονίκης    4
3 ΓΑΟΠ          3
– Αμοργός      3
– Πανιώνιος  3
– Εσπερος      3
– Διόνυσος     3
– Γυμνάσιο     3
9 Ζήνων         2
– Ταύρος        2

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small