0 LIVE

Εφτα φαβορί «κινδυνεύουν» το Σάββατο!

Αρβανίτης

Τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο και αθλητές και αθλήτριες σε όλη τη χώρα θα προσπαθήσουν να πάρουν τις… ελάχιστες (για μια ακόμη φορά) προκρίσεις για την τελική φάση. Το σύστημα, ως συνήθως δεν τραβάει και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Κάτι που έχουν δηλώσει όλοι οι αθλητές, αλλά ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής αρνείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση και η γιορτή του πινγκ πονγκ να πάρει τον τίτλο που τις αξίζει.

Το sportsland πάντα κοντά στο πινγκ πονγκ μελέτησε την κλήρωση κι έβγαλε τους ομίλους που ενδεχομένως να έχουν ενδιαφέρον και τα φαβορί μπορεί να την… πατήσουν! Κι επειδή οι όμιλοι που είναι ανταγωνιστικοί είναι οι τελευταίοι θα ξεκινήσουμε από εκεί. Συγκεκριμένα σε 7 ομίλους έχει, μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον… Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι το σύστημα αυτό είναι για… κλάματα!

Πάμε αναλυτικά

Στον 40ο όμιλο ο Νικόπουλος ως φαβορί καλείται να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Πετρόπουλο. Ματσάρα από τις λίγες κι αν ο Γιάννης τα βγάλει πέρα με το καλό σερβίς και το φαλτσαριστό πρώτο σπιν του Νικόπουλου, θα έχει και τον πρώτο λόγο.

Στον 39ο όμιλο φαβορί είναι ο αγέρωχος Αλεξανδρίδης. Στο ματς που θα κρίνει την πρωτιά θα αντιμετωπίσει  τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Γενεράλη. Ματσάρα από τις λίγες που θα πληρώναμε να δούμε. Τα προγνωστικά; Με τον κ. Βασίλη κανείς δεν τα βάζει!

Στον 38ο όμιλο ο Τριανταφυλλίδης θα αντιμετωπίσει τον Γιαννούτσο. Όταν οι μικροί αγωνίζονται μεταξύ τους τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εχουμε την εντύπωση ότι ο Τριανταφυλλίδης είναι λίγο από πάνω, αλλά θα πρέπει να φτύσει αίμα.

Στον 37ο όμιλο ο Μαδεσάκος θα αντιμετωπίσει τον δοντάκια Δρούγα. Προγνωστικά πάντα αβέβαια. Ο Δρούγας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και παίκτης που ρισκάρει! Αν του μπουν θα είναι σίγουρα από πάνω. Περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει με το δόντι ο μικρός! Νομίζω ότι θα έβαζα 5 ευρώ στον Δρούγα!

Στον 36ο όμιλο θα αγωνιστούν δύο φίλοι και συμπαίκτες. Ο Αρβανίτης ως φαβορί θα αντιμετωπίσει τον Κοκκινίδη. Γνωρίζονται πολύ καλά κι ενδεχομένως να είναι το πιο χορταστικό παιχνίδι του ομίλου. Ο αθλητής του Φιλονίκη έχει ένα μικρό –πολύ μικρό- προβάδισμα.

Στον 34ο όμιλο διεξάγεται ακόμα μία ματσάρα. Ο Παναγιώτης Αδριανός αντιμετωπίζει τον Ντάνι Χατσικιάν. Στο πρωτάθλημα δεν βρέθηκαν οι δύο τους και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αναμέτρηση. Όλα είναι ανοιχτά και περιμένουμε να δούμε το ματς!

Στον 33ο όμιλο ο Ζέρβας θα αντιμετωπίσει τον Αναγνώστου. Ο κοκκινοτρίχης είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση και μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Εντυπωσιακό παιχνίδι, αξίζει να το δείτε.

Στον 28ο όμιλο ο Αλκης Σταματούρος καλείται να αγωνιστεί απέναντι στον Νίκο Λάκατα. Μία φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι κι ο Αλκης είχε κερδίσει εύκολα 3-2 11-9. Τότε που ήταν χειρότερος ο μικρός και ο Λάκατας έπαιζε πολύ καλύτερα. Επί της ουσίας το ματς δεν είναι ντέρμπι και ο μικρός «ούρος» θα επικρατήσει, αλλά αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει…

Στους υπόλοιπους ομίλους τα φαβορί είναι… ξεκάθαρα από πάνω, τουλάχιστον σύμφωνα με τη δική μας άποψη… Τι θα γίνει στα τραπέζια θα το δούμε το Σάββατο κι ελπίζουμε με αρκετές εκπλήξεις!

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small