0 LIVE

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο μετανάστης Κολυμπάδης και η νέα τάξη πραγμάτων στην ΕΦΟΕπΑ!

Κολυμπάδης

 

Ο νόμος του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στους ομοσπονδιάρχες. Με την ψήφιση των ορίων ηλικίας αρκετοί πρόεδροι είναι αναγκασμένοι να αφήσουν την πολυπόθητη καρέκλα σε νέους ανθρώπους.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε μία απόφαση τομή θέλει να βάλει τέλος στους προέδρους που είναι 20-30 χρόνια σε μία… καρέκλα και ταυτόχρονα να ασχοληθούν νέα πρόσωπα με νέες ιδέες.
Αυτό βέβαια έχει προκαλέσει αναστάτωση, καθώς από τη μία μέρα στην άλλη αναγκάζονται να αφήσουν το «σπίτι» τους, όπως είπαν και στη Βουλή ορισμένοι. Το ερωτηματικό στο νέο νομοσχέδιο αποτελεί αν ο νόμος θα έχει αναδρομική ισχύ. Με την κοινή λογική πάντως και διαβάζοντας το νόμο τότε θα έχει.  «Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας, όποιος έχει συμπληρώσει τρεις (3) συνολικά πλήρεις ή μερικές θητείες στο αξίωμα αυτό», αναφέρει ο νόμος και για παράδειγμα ο Μανώλης Κολυμπάδης έχει συμπληρώσει πολύ περισσότερες θητείες.
Το Sportsland, για μια ακόμη φορά σας μεταφέρει πρώτο τις σκέψεις και τα σχέδια του ισχυρού άνδρα της ΕΦΟΕπΑ. Οπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι ότι ο Κολυμπάδης θα αναλάβει το πόστο του γενικού γραμματέα της ΕΟΕ, έτσι και σήμερα θα σας αναλύσουμε τα σχέδια του.
Οντας ένας πολυμήχανος άνθρωπος ο Μανώλης Κολυμπάδης πραγματοποιεί την κάθε του κίνηση μελετημένα και με μεγάλη προσοχή. Η υπάρχουσα κατάσταση λοιπόν έχει ως εξής: Η ενασχόλησή του με την ΕΦΟΕπΑ είναι σχεδόν… ανύπαρκτη τα τελευταία χρόνια, μιας και την έχει αφήσει στον αυτόματο πιλότο. Επίσης ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά το Τόκιο αποκλείεται να έχει κάποια θέση ευθύνης στην Ολυμπιακή Επιτροπή, εκτός αυτή του απλού μέλους. Κάτι που και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά.
Επομένως τα κουκιά είναι μετρημένα. Από την μια η απλή θέση ενός μέλους της ΕΟΕ και από την άλλη μια ομοσπονδία που την έχει εγκαταλείψει ο ίδιος…
Αυτό δεν είναι το ιδανικό φινάλε για έναν άνθρωπο με την παρουσία του Κολυμπάδη στο χώρο του αθλητισμού.
Ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ λοιπόν, έχει σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του και θα σας τις αποκαλύψουμε. Ο Μανώλης Κολυμπάδης, λοιπόν, μετά από συνεχόμενες συσκέψεις θα ενταχθεί στο δυναμικό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, αν και εφόσον εκλεγεί. Η ενασχόλησή του με την ETTU θα είναι το ιδανικότερο φινάλε για τη… διοικητική του καριέρα. Ενα ακόμη σημάδι ότι κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, εκτός από τις έγκυρες πηγές μας, είναι ότι η ΕΦΟΕπΑ ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι σύντομα θα αναλάβει ένα διεθνή τουρνουά.
Αυτή η εξέλιξη ενδεχομένως να είναι ιδανική για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, εκτός κι αν ρίξει… μαύρη πέτρα.
Το ερώτημα που γεννάται είναι τι θα γίνει την επόμενη μέρα στην Επιτραπέζια αντισφαίριση. Οι κινήσεις, σύμφωνα με τις πηγές μας, για την αντικατάσταση του Κολυμπάδη έχουν ξεκινήσει εδώ κι έναν χρόνο και επικεφαλής του σχήματος θα μπει ένας προπονητής από τα Βόρεια προάστια που σταμάτησε την καθημερινή ενασχόληση με το άθλημα, μόλις έγινε πατέρας.
Το μεγάλο στοίχημα σ’ αυτό το νέο σχήμα είναι αν θα χρησιμοποιήσει ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν. Αρχής γενομένης από τον Καλλίνικο Κρεάνγκα. Ο θρύλος του ελληνικού πινγκ πονγκ, όπως έχουμε ξαναπεί είναι ο ορισμός του επαγγελματία και του υπεύθυνου σε ό,τι κάνει. Επομένως η παρουσία του σε συνδυασμό με το βαρύ όνομά του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Ακόμα ένα βαρύ όνομα που θα πρέπει να πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Κώστα Παπαγεωργίου. Ο «αρχηγός» έχει το ήθος και τις γνώσεις να βοηθήσει πολύ και θα ήταν ευχής έργο αν έμπαινε κι αυτό στο τιμ της νέας διοίκησης.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις πηγές μας θα υπάρχει άμεση αλλαγή και στον υπεύθυνο της τεχνικής επιτροπής, επομένως θα απομακρυνθεί ο Τζόβολος που φέρει μεγάλη ευθύνη για την… κατρακύλα του ελληνικού πινγκ πονγκ.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι η νέα διοίκηση δεν έχει την εμπειρία του Μανώλη Κολυμπάδη σε πολλά θέματα, όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέξει δέκα φορές περισσότερο!!!

ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small