0 LIVE

Άλφα και Ν. Ιωνία πλέον στη μάχη της κορυφής!

1

 

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΙΔΑ

Καλημέρα σε όλες και όλους τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης! Φτάσαμε στον 2ο γύρο του πρωταθλήματός μας και το μεγάλο derby του Σαββάτου ανέδειξε νικήτρια την Ν. Ιωνία απέναντι στον Άρη 2006 και την έφερε αγκαλιά με τη δεύτερη θέση, ενώ με την επιστροφή του σπουδαίου Τσακίρη διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και την πρώτη!

Στο πρόγραμμα πάντως υπήρξαν και άλλες σπουδαίες μονομαχίες την Κυριακή, όπως αυτή της Κάντζας με τον Άρη 2006 που έφερε τους Καντζαίους ισόβαθμους με τον Άρη στην τρίτη θέση, αλλά και η νίκη παραμονής του ΠΑΟ Φυλής επί του Ηρακλείου επίσης με 4-3!

Ας δούμε αναλυτικά:

 

Σάββατο 18/11/2017

ΑΟ ΑΡΗΣ 2006  1 ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ  4

Άλλη μια σπουδαία νίκη για τον Διακουμάκο επί του Δρούγα με 3-2. Αλλά ο εντυπωσιακός τσακίρης έκανε 2 νίκες (3-0 επί του Διακουμάκου και 3-1 επί του Τσουκαντά, ενώ και ο Ντάβαρης πρόσθεσε μια δύσκολη με 3-1 επί  του Κανέλλη!

ΦΙΛΟΠΡ.& ΕΞΩΡΑΙΣΤ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΚΑΝΤΖΑ  4 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ  0

Συνοπτικά

ΑΘΛΗΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ  4 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΛΗΣ  1

Κλασσικά 2 νίκες ο Καλλιγάς με 3-1 επί Βασιλάκη και Μάντζιου και 2 ο Θεοχάρης με 3-2 επί του Μάντζιου και 3-0 επί Μπάκα ενώ ο Βασιλάκης νίκησε 3-0 τον Φάκαρο

ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001  1 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  4

3-1 νίκησε ο Ξαρχάκος τον Σταμνίδη και με το ίδιο σκορ έχασε από Νικόπουλο σε εντυπωσιακά παιχνίδια! Στα υπόλοιπα, Καραθανάσης-Νικόπουλος 0-3, Ρακιτζής-Χαρίδας 1-3 και Ρακιτζής-Σταμνίδης επίσης 1-3

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ  0 ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  4

Στο πιο κλειστό παιχνίδι, Κοντόπουλος-Φλασκής 2-3 (από 2-0)

 

 

Κυριακή 19/11/2017

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ  4 ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  1

Η Αγ. Βαρβάρα παρέταξε μόνο Μαλλιαρό κι έτσι η Ν. Ιωνία δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει. Στα πιο αμφίρροπα παιχνίδια Σέιμαν-Μαλλιαρός 2-3 και Σταματόπουλος-Μαλλιαρός 3-2 (από 0-2) όπως και στον πρώτο γύρο!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ  0 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  4

Στα πιο κλειστά παιχνίδια Κοντόπουλος-Χαρίδας 2-3 και Κυριακόπουλος-Ροδίτης 1-3

 

ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001  3 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΛΗΣ  4

2 ακόμα σπουδαίες και δύσκολες νίκες για Ξαρχάκο (3-2 επί Μάντζιου και 3-1 επί Βασιλάκη). Η τρίτη νίκη του Ηρακλείου ήρθε από τον Καραθανάση επί του Μπάκα, ενώ για τη Φυλή συνεισέφεραν όλοι! Ο Μάντζιος και ο Μπάκας νίκησαν τον Ρακιτζή, ο Βασιλάκης τον Καραθανάση, ενώ πήραν και το πολύ κρίσιμο διπλό με 3-2

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ  4 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ  0

Λιτά

 

ΦΙΛΟΠΡ.& ΕΞΩΡΑΙΣΤ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΚΑΝΤΖΑ  4 ΑΟ ΑΡΗΣ 2006  3

 

Ζαΐρης-Κανέλλης 3-2 (από 0-2)

Ηριώτης-Διακουμάκος 0-3

Γαβρίηλ-Τσουκαντάς 3-0

Ζαΐρης-Διακουμάκος 3-1

Γαβριήλ-Κανέλλης 2-3 (από 2-1 10-7)

Ηριώτης-Τσουκαντάς 1-3

Ζαΐρ/Γαβ-Διακ/Καν 3-0

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ:

  • Άλφα Καλλιθέας 20       40-12
  • Ν. Ιωνία 19       39-15
  • Άρης 2006 17       34-25   7-7  28-27
  • ΦΕΣ Κάντζα 17       34-23   7-7  27-28
  • Άτλαντες Αγ. Βαρβάρας 15       28-28
  • Ζωγράφου    15       28-24
  • ΠΑΟ Φυλής      13       21-34
  • Ηράκλειο 2001    12       26-35
  • Νέα Κηφισία           12       16-36
  • Καρέας       10         6-40

 

 

 

Παραλειπόμενα διημέρου

∙) Ενδιαφέροντα παιχνίδια είχε το ΣΚ, με αποκορύφωμα αυτά που έληξαν 4-3 και τα οποία τυγχάνει να είχαν και ιδιαίτερη βαθμολογική αξία.

∙) Στις Σαββατιάτικες μάχες ξεχώρισε η τιτανομαχία Ξαρχάκου-Νικόπουλου με νικητή τον δεύτερο 1-3 πολύ δύσκολα. Στο 4ο σετ ο Νικόπουλος έσωσε 2 σετμπολ πριν το κατακτήσει.

∙) Συνεχίζει εντυπωσιακά ο Τσακίρης μετά την επιστροφή του. Νίκες, με αποκορύφωμα την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη του επί του Διακουμάκου, ο οποίος με τη σειρά του είχε νικήσει προηγουμένως τον τραυματία Δρούγα!

∙)Θα κάνουμε μια παρένθεση εδώ για να αναφέρουμε ότι βάσει αποτελεσμάτων (ή για άλλους σημαντικούς λόγους) υπήρξαν αθλητές τις τελευταίες εβδομάδες που θέλαμε να τους κάνουμε πρωτοσέλιδο τη φωτό τους αλλά.. δεν είχαμε ικανοποιητική φωτό! Τσακίρη και Καλλιγά αν έχετε καμιά μεγάλη πινγκπονιστική φωτογραφία please στείλτε τη να βρίσκεται.

∙)Στο Κυριακάτικο ντέρμπι παραμονής ο Ταλαντούχος Μάντζιος έφτασε ένα βήμα από το να γίνει.. πρωτοσέλιδο στο Sportsland όταν ανέτρεψε το 2-0 από τον Ξαρχάκο σώζοντας ματσμπολ, έφτασε να προηγηθεί 6-2 στο πέμπτο σετ αλλά τελικά τον λύγισε η καρδιά και η εμπειρία του Ξαρχάκου

∙)Αν η ομάδα της Φυλής καταφέρει να νικήσει και την Κηφισιά, τότε η υπόθεση υποβιβασμός ολοκληρώνεται πολύ νωρίς με.. θύματα τους Καρέα, Κηφισιά και Ηράκλειο. Αν η Κηφισιά επικρατήσει τα πράγματα περιπλέκονται.∙) Μετά από τον Σταμέλο, ήταν η σειρά του Γαβριήλ να απολέσει παιχνίδι όντας μπροστά στο σκορ 2-1 και 10-7 εναντίον του Κανέλλη. Νέα πρόστιμα αναμένονται από τη διοίκηση της ΦΕΣ (κοινώς νέα φέσια)

∙)Παρατηρώντας τα 2 παιχνίδια μεταξύ Άρη 2006 και Κάντζας, διαπιστώνουμε πανομοιότυπα σκορ. Και τις 2 φορές ο γηπεδούχος νίκησε 4-3 (με το Ζαΐρη MVP σε κάθε περίπτωση) οπότε στην πιθανή περίπτωση ισοβαθμίας τους στο τέλος της χρονιάς θα μετρηθούν σετ. Εν προκειμένω τα συνολικά σετ των 2 αγώνων είναι 28-27 υπέρ της ομάδας της Βούλας!! Ίσως εκεί τελικά να κριθεί και η τρίτη θέση. Ευτυχώς δηλαδή που δεν πήρε άλλο ένα σετ η Κάντζα να μας βάλει να μετράμε συνολικούς πόντους! Τους είχαμε ικανούς..

∙)Για τον Μαλλιαρό της Αγ. Βαρβάρας το έχουμε ξαναγράψει. Ο ταλαντούχος νεαρός έχει σπάσει κάθε ρεκόρ του 3-2!! Ήδη σήμερα έφερε άλλες 2 φορές το εν λόγω σκορ και πλέον στο STOIXIMAN το OVER 4,5 σετ έχει φραγή στα παιχνίδια του!

∙)Αν προσέξουμε καλά τη βαθμολογία, οι ομάδες έχουν ήδη κάνει επιμέρους ‘group’. Έτσι παρότι μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος, μπορούμε με μεγάλη ακρίβεια να προβλέψουμε που θα τερματίσουν.

Άλφα και Ν. Ιωνία θα τερματίσουν σίγουρα στις 2 πρώτες θέσεις και πρωταθλητής θα είναι όποιος νικήσει στη μεταξύ τους μονομαχία το επόμενο αγωνιστικό διήμερο. Στις 17/12 είναι το ματς της χρονιάς. Ζωντανά από το Eurosport2 HD.

Ακολούθως Άρης 2006 και Κάντζα είναι οι διεκδικητές του χάλκινου μεταλλίου με την ομάδα της Βούλας να έχει προβάδισμα ενός.. σετ!

Το group των ‘αδιάφορων’ απαρτίζουν Ζωγράφου και Αγ. Βαρβάρα που πιθανότατα θα τερματίσουν μεταξύ 5ης και 6ης θέσης

Στη συνέχεια είναι οι ‘επικίνδυνοι’. Πρόκειται για τις 3 ομάδες που πρόσκεινται στην ΑΕΚ. (Φυλή, Ηράκλειο, Κηφισιά). Ένας θα παραμείνει, δύο θα υποβιβαστούν. Προβάδισμα σωτηρίας για τη Φυλή, ωστόσο αν η Κηφισιά την νικήσει τότε θα χρειαστεί να μετρήσουμε ίσως ακόμα και τα σετ!

Τέλος μια κατηγορία μόνος του είναι για φέτος ο μοναχικός Καρέας.

∙) Στον πρόλογο του επόμενου αγωνιστικού διημέρου θα έχουμε αναλυτικά όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή, την τρίτη θέση και τον υποβιβασμό!

Ως τότε, ευχόμαστε σε όλες και όλους μια υγιή και εβδομάδα και.. keep playing!


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small