0 LIVE

Η ακτινογραφία της Β Εθνικής Αττικής

Ράπτης

Το πρωτάθλημα αρχίζει η εξέδρα πλυμμηρίζει γίνεται χαμός σε κάθε… σπιν, θα μπορούσε να λέει το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Πλέον έχουμε βάλει τα καλά μας και περιμένουμε με αγωνία την κορυφαία κατηγορία του εγχώριου πινγκ πονγκ. Κι όταν λέμε για κορυφαία φυσικά εννοούμε την Β Εθνική Αττικής. Μια κατηγορία για όλα τα γούστα.

Αφενός το πρωτάθλημα κοσμεί ο Μιχάλης Τσαχάκης και ο Ανδρέας Τσόπελας, αλλά φέτος ξεχωρίζει για τους πολλούς… αμυντικούς, που ενδεχομένως να συμπληρώνουν 11αδα!

Το Sportsland πάντα πιστό στην Β Εθνική Αττικής σας αναλύει τις ομάδες που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ρίχνονται στη μάχη!

 

Πανιώνιος: Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση. Αφού απαλλάχτηκε από το «παλτό» τον Σταύρο Ράπτη (σ.σ. που θα τον έχουμε και φέτος στα προγνωστικά) έφτιαξε ομάδα που θα πρωταγωνιστούσε και στην Α2! Το πρωτάθλημα απλά δεν χάνεται! Μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι ο Μιχάλης Τσαχάκης.

Ρόστερ: Τσαχάκης, Μπόσκοβιτς, Χατσικιάν, Τριανταφυλλίδης και Οικονόμου

 

Αλφα: Η ομάδα της Καλλιθέας φαντάζει το δεύτερο φαβορί του πρωταθλήματος, αλλά δεν θα έχει εύκολη νίκη. Ο Ανδρέας Τσόπελας εγγυάται σχεδόν σε κάθε αγώνα δύο, αλλά τα άλλα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι! Αρκεί να τους βγει το σύστημα. Λογικά ο Αλφα θα τερματίσει μέσα στην 3αδα…

Ρόστερ: Ανδρέας και Θοδωρής Τσόπελας, Νικολουδάκης, Χολής, Σταμνίδης

 

ΔΑΟΤ: Θέση μέσα στην τριάδα θα έχει λογικά ο ΔΑΟΤ που διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα, έχοντας στην τριάδα έναν πολύπειρο, έναν άρτια προπονημένο και έναν παλαίμαχο! Ας ξεκινήσουμε ο πολύπειρος Αλεξανδρίδης είναι πάντα φαβορί και για να κερδίσεις θα πρέπει να φτύσεις αίμα. Ο προπονημένος Αναγνώστου πέρυσι έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα, ενώ ο παλαίμαχος είναι απλά… Ράπτης!!!

Ρόστερ: Αλεξανδρίδης, Ράπτης, Αναγνώστου

 

Αρης 06: Μια ομάδα με ταλέντο, αλλά καταδικασμένη, λόγω του γνωστού «γκαστόνε» Μάρτου. Αφού έκαψε τον Φιλονίκη τόσα χρόνια πήγε να καταδικάσει και τον Αρη. Πέραν από την πλάκα όμως είναι αξιόλογη ομάδα και θα έχει στη σύνθεσή τους παίκτες όπως ο Σωτηρίου. Λογικά θα έρθει 4-5 λόγω … Μάρτου!

Ρόστερ: Παΐζης, Διακουμάχος, Σωτηρίου, Μάρτος

 

Εσπερος: Κάτι κουρασμένα παλικάρια και φέτος στον Εσπερο. Η ομάδα αν αγωνιζόταν πλήρης θα είχε θέση στα μπαράζ, αλλά επειδή κάποιοι αθλητές βάζουν βύσμα για να παίξουν θα πάνε να σωθούν. Η εμμονή για την χρησιμοποίηση παικτών όπως οι Λάκατας, Λιάσκος και Σιφωνιός την ώρα που υπάρχουν Αντωνιάδης, Παύλοζας και Σοφίλλας δεν την κατανοούμε… Κι επειδή ο Εσπερος είναι η ομάδα της καρδιάς μας θα σας κάνουμε ένα διπλό κουίζ: Ποια συνεχόμενη χρονιά λέει ο Σοφίλλας ότι θα σταματήσει; Σε ποια αγωνιστική θα τον χρειαστεί ο Εσπερος και θα έρθει με «βαριά» καρδιά; Ο νικητής κερδίζει ένα γεύμα δύο ατόμων στο Maracana

Ροστερ: Αντωνιάδης, Παύλοζας, Λάκατας, Λιάσκος, Σιφωνιός, Σοφίλλας

 

Πρόοδος: Με βαριά καρδιά, μετά τα θλιβερά γεγονότα του καλοκαιριού η Πρόοδος και γενικότερα οι περιοχές στην Ανατολική Αττική προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Αγωνιστικά η Πρόοδος θα αγωνιστεί με φουλ αμυντική σύνθεση. Η ομάδα θα διεκδικήσει την παραμονή

Ρόστερ: Πανταζής, Δουκέρης Απ., Αγγελάκης (σ.σ. ο καλός όχι ο Κωνσταντίνος)

 

Νέα Ιωνία: Ακόμα μια επικίνδυνη ομάδα. Ο Δρούγας είναι πάντα απρόβλεπτος που στην καλή του μέρα μπορεί να κερδίσει όποιον θέλει και στην χειρότερη να χάσει μόνος του. Στη σύνθεση υπάρχουν και τα εξαιρετικά παιδιά και αθλητές Ντάβαρης και Τσακίρης, καθώς και οι Σταματόπουλος, Μουρούτσος και Μπαλντούνας

Ρόστερ: Δρούκας, Τσακίρης, Ντάβαρης, Σταματόπουλος, Μουρούτσος και Μπαλντούνας

 

Φιλονίκης: Χωρίς το… καρκίνωμα να τρώει τα σωθικά της ομάδας ο Φιλονίκης είναι έτοιμος για μοναδικές εμπειρίες. Κανέλης, Σιδηρόπουλος, Κ. Μαντάς και Χατζηκυριάκος θα προσπαθήσουν να σώσου την ομάδα.

Ρόστερ: Κανέλης, Σιδηρόπουλος, Κ. Μαντάς και Χατζηκυριάκος

 

Μελίσσια: Με στόχο την παραμονή θα αγωνιστεί και η νεανική ομάδα των Ποντίων. Τα Μελίσσια θα έχουν μεταξύ άλλων και τον πολύπειρο Ξένο.

Ρόστερ:  Βασιλάκης, Μαλλιαρός, Ανδρουλάκης και Ξένος

 

Αγία Βαρβάρα: Την ευκαιρία να αγωνιστούν νέα παιδιά θα δώσει η Αγία Βαρβάρα. Στόχος είναι η παραμονή, αλλά προσωπικά μας είναι άγνωστο το επίπεδο των αθλητών.

Ρόστερ: Μαλαμούδης, Σωτηρόπουλος, Κισκάκης, Μιχαηλίδης, Κουρτζάς


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small