0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Η Stiga ο νέος χορηγός!

Kolimp-Vatsa Sweden gia Stga
H Stiga θα είναι ο νέος χορηγός της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. καθώς υπογράφτηκε συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, άρχισε από την πρώτη μέρα του έτους και είναι ταυτισμένο χρονικά με έναν ολυμπιακό κύκλο. Η πολυετής εποικοδομητική συνεργασία με την ινδικήSTAG International ολοκληρώθηκε στο τέλος του χρόνου και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. συνεχίζει άμεσα με εξίσου μεγάλο και σημαντικό συμβόλαιο, το οποίο θα της εξασφαλίζει πλήρη εξοπλισμό των προπονητικών της κέντρων και ένδυση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Είχε αρχίσει από καιρό τις επαφές για καινούργιο συνεργάτη και τελικά συμφώνησε με την εταιρεία, που συνέδεσε το όνομά της με τους παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους της εθνικής ομάδας ανδρών της Σουηδίας! Το πολύ ευχάριστη εξέλιξη γενικά για την επιτραπέζια αντισφαίριση της χώρας επιβεβαιώνει ότι οι ελληνικές εθνικές ομάδες και η ομοσπονδία έχουν κερδίσει, χρόνια τώρα, την παγκόσμια αναγνώριση. Τιμούν και αναδεικνύουν με συνέπεια και διακρίσεις τέτοιες συμφωνίες, την ίδια ώρα δημιουργούν το έντονο ενδιαφέρον των μεγάλων εκπροσώπων του εμπορικού κλάδου και αυτά τα δεδομένα οδηγούν σε άκρως τιμητικά χορηγικά συμβόλαια. Η STIGA θα παρουσιαστεί και επίσημα ως χορηγός την προσεχή Δευτέρα, 11 του μήνα, στη διάρκεια της εκδήλωσης στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..
Το συμβόλαιο που τελικά υπογράφηκε, είναι 4ετούς διάρκειας, ταυτισμένο χρονικά μ’ έναν Ολυμπιακό κύκλο. Με γνώμονα την παρούσα διεθνή οικονομική συγκυρία, το κόστος παραγωγής των προϊόντων που παράγει η εταιρεία στην Ευρώπη, τη φήμη της αλλά και την πολυετή παρουσία της στο άθλημα διεθνώς, είναι και αυτή η συμφωνία μια από τις μεγαλύτερες σε αξία στα χρονικά του αθλήματος.
Η χορηγία περιλαμβάνει τον πλήρη εξοπλισμό όλων των προπονητικών κέντρων της ομοσπονδίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με τραπέζια STIGA EXPERT VM ROLLER 25 mm συνοδευόμενα απ’ όλα τα παρελκόμενα (φιλέ, παραβάν, τραπέζια διαιτητών, score boards, πετσετοθήκες κλπ), ξύλα ρακετών, λάστιχα, χιλιάδες μπαλάκια και φυσικά άφθονη ένδυση και αξεσουάρ για την πλήρη κάλυψη των αναγκών όλων των εθνικών ομάδων. Ανταποδοτικά η ομοσπονδία θα μετονομάσει όλα τα προπονητήρια των κλιμακίων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα σε αίθουσες STIGA και θα προβάλλει ακόμα το όνομα της εταιρείας στην ιστοσελίδα της, σε όλα τα επιστολόχαρτα, σε ρεπορτάζ στον γραπτό και τον ηλεκτρονικό Τύπο και όπου αλλού μπορεί.
Η ιδιοκτησία της εταιρείας, αμέσως μετά τη συμφωνία, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή της γιατί όπως δήλωσαν οι επικεφαλής της, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η ελληνική αγορά γενικότερα, βρίσκονταν εδώ και αρκετό καιρό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της. Από την άλλη πλευρά τόσο ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. όσο και ο ομοσπονδιακός προπονητής, έμειναν κατάπληκτοι απ’ όσα είδαν στη διάρκεια της ξενάγησης που τους έγινε από τους ιθύνοντες της εταιρείας στο εργοστάσιό της. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά την ξενάγησή τους στο τμήμα της παραγωγής ξύλων ρακέτας, οι υπεύθυνοι του εργοστασίου απαγόρευσαν τη λήψη φωτογραφιών δεδομένης της πολύ προηγμένης τεχνολογίας, που χρησιμοποιείται στον τομέα αυτόν.
Η νέα χορηγός εταιρεία της ομοσπονδίας, θα παρουσιαστεί και επίσημα στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας, την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.. Την χορηγό εταιρεία θα εκπροσωπήσει στην εκδήλωση αυτή ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ Γιόνας Βίλεν, ο οποίος θα κάνει μικρή παρουσίαση της εταιρείας και θα πει λίγα λόγια για τη συμφωνία που υπογράφτηκε.

ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small