0 LIVE

Φουλ αγωνιστική δράση!!

1

Παρά το γεγονός ότι είμαστε με το ένα… πόδι στον Ιούνιο, αυτό το Σαββατοκύριακο το πινγκ πονγκ έχει φουλ αγωνιστική δράση, καθώς διεξάγονται αγώνες για όλα τα γούστα!

Τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις έχει το μενού και όποιος θέλει να παρακολουθήσει θέαμα μπορεί να το πετύχει είτε παρακολουθώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόπλων δυνάμεων, είτε βλέποντας το πρωτάθλημα δημοσιογράφων, είτε το όπεν μικρών ηλικιακών κατηγοριών στη Βόχα, ενώ αν είστε πιο παλιοί και θέλετε να δείτε την ζωντανή ιστορία του αθλήματος μπορείτε να πάτε ως το Ξυλόκαστρο να δείτε το 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων – Ανεξαρτήτων!!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και φυσικά το πρωτάθλημα δημοσιογράφων (σ.σ. αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας…)

Το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης οι δημοσιογράφοι θα αφήσουν τα στυλό και θα πιάσουν την μικρή ρακέτα. Αν έχετε όρεξη να δείτε τρανταχτά ονόματα της δημοσιογραφίας να προσπαθούν να πετύχουν την μπάλα, απλά ελάτε αύριο στο ΣΕΦ. Μεταξύ άλλων θα είναι ο Φερεντίκος, ο Παλομπαρίνι, ο Θαναηλάκης, O Ψύλλος και άλλοι πολλοί και εκλεκτοί συνάδελφοι!

Το τουρνουά θα χωριστεί σε τρεις κατηγορίες. Ανεξάρτητοι, εν ενεργεία αθλητές και οι γυναίκες μας! Στόχος φυσικά είναι να απολαύσουν όλοι σπουδαία παιχνίδια.

Οσον αφορά την κατηγορία των εν ενεργεία αθλητών εκεί θα γίνει μάχη με τους Γαβριήλ, Λάκατα και Φάκαρο να θέλουν να πάρουν την δεύτερη κούπα (σ.σ. όλοι έχουν από μία), ενώ ο Γιαννακούρης θα αναζητήσει το πρώτο του κύπελλο. Κάποιοι πάντως θέλουν περισσότερο την κούπα κι εκτός από τις διπλές προπονήσεις και τον στίβο που κάνουν πλέον έχουν ξεκινήσει και τις προπονήσεις μετά τις… 12 το βράδυ!! Φυσικά δεν πρόκειται να πούμε ποιοι είναι αλλά αν ξεχάσατε τα ονόματα διαβάστε το πρώτο και το τελευταίο από τους 4 εν ενεργεία αθλητές…!!!

Βέβαια στο ΣΕΦ θα έρθει και το γούρι ο… Χαριδάκος που σε όσα παιχνίδια έχει έρθει φέτος ο Λάκατας δεν έχει πάρει ούτε σετ!!

Υ.Γ. Τo Sportsland θα συμμετάσχει με δύο δημοσιογράφους στο τουρνουά! Τον Γιώργο Στεργιόπουλο και τον Νίκο Λάκατα. Αμφότεροι έχουν κατακτήσει από μία κούπα (σ.σ. πέρυσι και πρόπερσι αντίστοιχα) και θέλουν φέτος να κάνουν το δύο στα δύο. Ειδάλλως θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα! Μετά το ματς θα πάνε για σουβλάκια, άλλωστε εκεί έχουν κάνει τρελή προετοιμασία!

Υ.Γ.2 Το πρωτάθλημα θα χάσει την λάμψη του, καθώς θα απουσιάσει το μοντέλο Ιωάννα Παπαδημητρίου. Επομένως δεν θα έρθει και αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει τα παιχνίδια (σ.σ. Λιάσκος και οι φίλοι του!!!)

Πρωτάθλημα Ενόπλων δυνάμεων!!!

Αν δεν σας φτάνει το επίπεδο των αθλητικών δημοσιογράφων μπορείτε να πεταχτείτε ως το… Ελληνικό. Εκεί τα παιδιά μας θα αφήσουν για λίγο τις σκοπιές και τα φυλάκια και θα αγωνιστούν με σκοπό την κούπα! Σοφίλλας, Παύλοζας, Νικολόπουλος, Κεσκίνογλου, Τσαρσιταλίδης (σ.σ. με τέτοιους στρατιώτες είναι φυσικό να φοβόμαστε ότι οι Τούρκοι θα μπουν έως την Αθήνα!!!) θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση!

Ο έμπειρος αμυντικός είναι το μεγάλο φαβορί να κρεμάσει στο στήθος του το αργυρό μετάλλιο! Αλλωστε φέτος έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και κέρδισε παικταράδες όπως ο Γεωργαντάς κι ο Λάκατας (σ.σ. δεν θέλω σχόλιο…)

Από εκεί και πέρα ο Σοφίλλας θέλει να συνεχίσει τις εκπληκτικές εμφανίσεις που έκανε στα μπαράζ, αλλά πιο εύκολα θα κατανοήσει τα μαθηματικά, παρά θα κερδίσει τον «Τσάρσι», καθώς δεν την μυρίζει με άμυνα!!

Ο Νικολόπουλος μαζί με τον Κεσκίνογλου πρέπει να είναι πιο απροπόνητοι από ποτέ, ενώ ο Παύλοζας, που ψάχνει ομάδα να αγωνιστεί τη νέα χρονιά, θέλει να μπει στα μετάλλια!

Οσον αφορά την πρώτη θέση, οι φήμες λένε πως θα κατέβει ο Βλοτινός, οπότε η κορυφή δεν έχει καμία σημασία και κανένα ενδιαφέρον!!! Πάντως αναμένεται να γίνουν μεγάλα παιχνίδια!!!

Στη Βόχα το μέλλον του πινγκ πονγκ!!

Αν πάλι θέλετε να το συνδυάσετε με ταξιδάκι τότε να πάτε ως την Βόχα και να δείτε και το τουρνουά μικρών ηλικιακών κατηγοριών, για να δείτε την νέα μας γενιά!

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων – Ανεξαρτήτων

Αν και πάλι δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι τότε οι ματσάρες που θα γίνουν στο Ξυλόκαστρο δεν έχουν προηγούμενο! Οι Βετεάνοι και ανεξάρτητοι αναμένεται να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις. Ηδη οι συμμετοχές ξεπερνάνε τα 150 άτομα και καταλαβαίνετε η δράση θα είναι ατελείωτη. Αγωνιστικά πάντως όχι παλά δεν στερούνται τίποτα, αλλά τα ονόματα που θα παίξουν κάποιοι θα πλήρωναν για να τα δουν! Τσιόκα, Κορδούτης, Πετρόχειλος, Λάμης, Νικόπουλος, Καρύτσας είναι οι γνωστοί άγνωστοι που συμμετέχουν σε κάθε διοργάνωση, ενώ για πρώτη φορά θα παίξει και ο Γκουτζίδης!!! Και η απορία είναι μία: Πως να χάσεις αυτό το τουρνουά;

Καλή επιτυχία σε όλους!!

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small