0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Το πιο κρίσιμο ΣΚ για τις θέσεις ανόδου!

Σενσεβέν

Καλησπέρα στους φίλους του αθλήματος και της στήλης μας!

Μετά από 12 αγωνιστικές και πολλές αμφίρροπες μάχες, ο Ιανουάριος κλείνει με 2 derby που αφορούν την ομάδα μας και σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν τις θέσεις ανόδου της φετινής superliga (Ά Αττικής). Το Σάββατο υποδεχόμαστε το ΓΑΟ Πειραιά, ενώ την Κυριακή ταξιδεύουμε στο Διόνυσο! Αν η ομάδα μας πάρει και τα 2 παιχνίδια, πολύ δύσκολα θα χάσει την 2η προνομιούχο θέση. Αν κάνουμε μια ήττα, τότε αυτός που θα μας νικήσει γίνεται φαβορί για τη 2η θέση, ενώ αν έχουμε 2 ήττες τότε ΓΑΟ και Διόνυσος θα λύσουν τις διαφορές τους για την κατάληψη της 2ης θέσης στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει το επόμενο αγωνιστικό διήμερο του Φεβρουαρίου. Κρίσιμο όμως είναι το παρόν διήμερο και για την Κάντζα που δίνει σπουδαίες μάχες με Ν. Ιωνία και ΓΑΟ Πειραιά και αν πετύχει 2 νίκες ξαναμπαίνει στη διεκδίκηση έστω της τρίτης θέσης!

Ας δούμε:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.01.2016

 

ΦΕΣ Κάντζα – ΟΦ Ν. Ιωνίας

Άλλη μια σπουδαία μάχη αναμένεται μετά την αντίστοιχη του Ά γύρου. Οι 2 ομάδες που βρίσκονται στην 5η θέση θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στη διεκδίκηση μιας εκ των προνομιούχων θέσεων. Οι γηπεδούχοι θέλουν αυτή τη φορά να περιορίσουν το δίδυμο Δρούγα – Τσακίρη και αν Γαβριήλ ή Σταμέλος τους σπάσουν μια ή δύο νίκες μπορούν αυτή τη φορά να πάρουν τη νίκη. Ανοιχτό παιχνίδι που μπορεί να φτάσει ως το 4-3 ή το 2-4!

 

ΑΟ Αγ. Βαρβάρας – ΓΑΟ Πειραιά

Ίσως το higlight του διημέρου. Αλεξανδρόπουλος και Μωραΐτης εναντίον Μαντά και Παΐζη, ενώ στο background Ντάβαρης και Νικολουδάκης θέλουν με τη σειρά τους να κλέψουν την παράσταση. Κανένα προγνωστικό για μια τόσο μεγάλη μάχη που μπορεί να καταλήξει με οποιοδήποτε σκορ από 4-2 εώς 2-4!

 

ΑΟ Άρης 2006 – ΑΟ Διονύσου

Χωρίς προβλήματα η μακρινή απογευματινή βόλτα για τους ταλαντούχους μικρούς του Διονύσου. Το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει από το 0-4.

 

ΓΟΠ Παλάσκας – ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου

Μια ακόμα μεγάλη μάχη, έστω και στην ουρά, που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 4-3 ή 3-4 αναλόγως των κεφιών των Μιράμπογλου και Αξαρλή.

 

ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας – ΑΟ ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας

Εύκολο πρωινό για τους επίδοξους πρωταθλητές που μάλιστα αυτή τη φορά αναμένεται να πάρουν ακόμα και το διπλό 🙂 στο δρόμο για το 4-0!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.01.2016

 

ΟΦ Ν. Ιωνίας – ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας

Όσο και αν καίγονται οι γηπεδούχοι για τη νίκη, πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει η ισχυρή τριάδα των πρωτοπόρων που πιθανότατα να φτάσουν στο διπλό με μια νίκη της τάξης του 1-4 ή 2-4.

 

ΑΟ ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας – ΓΟΠ Παλάσκας

2 ομάδες που πιθανότατα δεν θα αποφύγουν τον υποβιβασμό δίνουν έναν αγώνα γοήτρου με ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του Περιστερίου για καθαρή νίκη με σκορ όχι πάνω από 1-4.

 

ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου – ΑΟ Άρης 2006

Με αυτή τη νίκη ο Παράδεισος επικυρώνει την σωτηρία του και πιθανότατα δεν θα δυσκολευτεί να την πετύχει με ένα σκορ γύρω στο 4-1 και πρώτο βιολί τον Αξαρλή.

 

ΑΟ Διονύσου – ΑΟ Αγ. Βαρβάρας

Το 2ο πιάτο των μαχών κορυφής σερβίρεται αρχικά στο χειμωνιάτικο και ίσως χιονισμένο φόντο του Διονύσου (χμ αργότερα ίσως σερβιριστεί και στην γειτονική ταβέρνα του Γούλα!). Ο Διόνυσος αναζητά τη νίκη και ίσως και την ανατροπή του 4-2 του πρώτου γύρου με προφανή στόχο την είσοδο στην προνομιούχο πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Ομηρική μάχη με Αση και Σκυβ σε ρόλο πρώτων βιολιών, ενώ Αλεξανδρόπουλος και Μωραΐτης θα προσπαθήσουν για το διπλό. Φαβορί οι πλήρεις(?) γηπεδούχοι για νίκη με σκορ γύρω στο 4-1 ή 4-2.

 

ΓΑΟ Πειραιά – ΦΕΣ Κάντζα

Το 4-0 του πρώτου γύρου δείχνει μια ανωτερότητα του ΓΑΟ, αλλά η εφτάψυχη Κάντζα με λίγη τύχη και κατάλληλο στήσιμο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους Πειραιώτες. Κλειδί η απόδοση των Νικολουδάκη και Γαβριήλ στην εξέλιξη του αγώνα. Ένα σκορ γύρω στο 4-2 υπέρ του ΓΑΟ δεν θα ήταν έκπληξη πάντως.

 

Μετά το πέρας του διημέρου πιθανότατα θα έχουμε πολύ σαφή εικόνα για την τελική κατάταξη στην κορυφή της κατηγορίας έστω και αν θα απομένουν 4 αγώνες ως το τέλος της σεζόν. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας περιγράψουμε ότι έγινε πάνω και.. πίσω από τα τραπέζια! Ως τότε.. have a nice(spin) day..


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small