0 LIVE

Πλησιάζει το πρωτάθλημα Τύπου

1

Η ώρα που θα αφήσουμε τα στυλό και θα φορέσουμε αγωνιστικά σορτσάκια πλησιάζει. Την Κυριακή 31 του μηνός θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ ο «θεσμός» που έγινε… λατρεία. Το 4ο πρωτάθλημα εργαζωμένων στα Μ.Μ.Ε. θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου καλούνται να απολαύσουν και να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα του πινγκ πονγκ.

Οι συμμετοχές είναι ήδη πολλές, καθώς έχουν ξεπεράσει τις 60 και αναμένεται τις τελευταίες ημέρες να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η ζήτηση. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα υπάρξουν τρεις κατηγορίες. Αυτή των γυναικών, των ανεξαρτήτων, αλλά και των ενεργών αθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίπεδο είναι ιδιαίτερα ψηλό κι αυτό φαίνεται ότι κανείς αθλητής δεν έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο!!!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail:  info@httf.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή τον Π.Σ.Α.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail: psat@otenet.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή και τους δύο μαζί βάζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που αναφέρει η προκήρυξη (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, μέσο, τηλέφωνο και e-mail). Η σχετική προθεσμία θα λήξει την Πέμπτη 29 Μαΐου, πάντως όσοι …ξεχαστούν πάνω στον φόρτο της δουλειάς μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ομοσπονδίας Γιάννη Φάκαρο (6974-016302) και να μπουν έστω και καθυστερημένα στον πίνακα των αθλουμένων. Δικαίωμα συμμετοχής στο ατομικό τουρνουά έχουν όσοι εργάζονται (ή συνεργάζονται) με οποιονδήποτε τρόπο στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, φυσικά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο.

Στη διάδοση του πρωταθλήματος εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. συμβάλλει σημαντικά το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, καθώς έχει αναλάβει χορηγός επικοινωνίας. Μέσω της WebTV που διαθέτει μάλιστα, έφτιαξε προωθητικό βίντεο, στο οποίο μιλούν για το τουρνουά οι δευτεραθλητές Ευρώπης Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής. Τα στελέχη της εθνικής ανδρών προσκαλούν τους ανθρώπους του Τύπου να μετάσχουν μαζικά στους αγώνες προκειμένου να ψυχαγωγηθούν ευχάριστα, να μάθουν περισσότερα για το άθλημα και να βοηθήσουν και στην προβολή του.

Όλες οι κληρώσεις θα διενεργηθούν το πρωί του Σαββάτου 31 Μαΐου επί των παρόντων. Αναλυτικά η προκήρυξη με τους όρους και τις προϋποθέσεις των αγώνων αναρτάται στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και την ενότητα «ανακοινώσεις», την οποία βρίσκετε από τις κατηγορίες της κεντρικής σελίδας.


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small