0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Την Κυριακή το Open Πέρα-Ταταύλα!

Βυζαντινό

Δύο μέρες έμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας των δηλώσεων του 1ου Open Βυζαντινού αθλητικού κέντρου. Το Πέρα και τα Ταταύλα θα… ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα τουρνουά που θα μείνει… αξέχαστο!

Στην αίθουσα προπόνησης θα στηθούν συνολικά 16 τραπέζια, ενώ ο κόσμος θα απολαύσει πινγκ πονγκ!!! Καθώς εκτός από τους ομίλους, μετά θα υπάρχει διαβάθμιση για όλες τις θέσεις, με σκοπό όλοι οι αθλητές να παίξουν πολλούς αγώνες!

Η Προκήρυξη 

«1ο ΟΡΕΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 2014»
Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ και ο A.O. ΤΑΤΑΥΛΑ, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., προκηρύσσει το «1ο ΟΡΕΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 2014», για ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (οδός Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, προέκταση Θεομήτορος & Ιωνίας, Άλιμος), στην ενιαία αίθουσα προπόνησης των σωματείων Α.Σ. ΠΕΡΑ και Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ.
1. Δικαίωμα Συμμετοχής Αθλητές και Αθλήτριες, βετεράνοι και ανεξάρτητοι.
2. Δηλώσεις Μέχρι την Παρασκευή 19/12/2014 στο e-mail: info@as-pera.gr, στο φαξ 210-9932702 και στο τηλέφωνο 6944353959
3. Κατηγορίες Ατομικά αγωνίσματα ανδρών – γυναικών χωρίς διαχωρισμό.
4. Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 20/12/2014 και ώρα 18:00, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, όπου μπορούν να παραβρεθούν όσοι επιθυμούν. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 16 (δεκαέξι) αγωνιστικά τραπέζια. Νικητής σε κάθε περίπτωση είναι ο καλύτερος των 5 σετ (best of five).

4.1 Α’ ΦΑΣΗ
Στην Α’ φάση θα δημιουργηθούν όμιλοι των 4 και κατ’ εξαίρεση των 3 (πλην της τελευταίας κατηγορίας όπου θα εξαρτηθεί από το πλήθος των συμμετοχών). Για την τοποθέτηση των «φαβορί» στους ομίλους (δύο ανά όμιλο), θα χρησιμοποιηθεί ο Πίνακας Αξιολόγησης του Π.Ο.Φ.Επ.Α. που θα ισχύει την ημέρα της κλήρωσης. Η τοποθέτηση των φαβορί θα γίνει με το σύστημα «Μαίανδρος». Ήτοι το πρώτο φαβορί στον Α’ όμιλο, το δεύτερο στον Β’, το 3ο στον Γ’, κ.ο.κ. (άρθρο 7.7.2 του ΚΕΔ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.). Για τις υπόλοιπες θέσεις των ομίλων θα γίνει κλήρωση. Στη διαδικασία της κλήρωσης των ομίλων για τις θέσεις 3-4, θα γίνει προσπάθεια να μην συμπέσουν αθλητές του ιδίου σωματείου στον ίδιο όμιλο εφόσον ο αριθμός των ομίλων είναι ίσος ή μεγαλύτερος του αριθμού των αθλητών από το ίδιο σωματείο.

4.2 Β’ ΦΑΣΗ
4.2.1. Αθλητές – τριες που κατέκτησαν την 1η και 2η θέση στους ομίλους της Α’ φάσης
α. Σε πίνακα νοκ-άουτ με διαβάθμιση όλων των θέσεων (εφόσον υπάρχει η χρονική δυνατότητα).
β. Η κλήρωση θα γίνει σύμφωνα με τον ΚΕΔ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., άρθρο 7.7 και άρθρο 7.1.2
γ. Φαβορί θα τοποθετηθούν οι νικητές των ομίλων της Α΄ φάσης, ήτοι: 1oς του Α΄ ομίλου => 1ο φαβορί 1oς του Β΄ ομίλου => 2ο φαβορί 1oς του Γ΄ ομίλου => 3ο φαβορί 1oς του Δ΄ ομίλου => 4ο φαβορί κ.ο.κ.
4.2.2. Αθλητές-τριες που κατέκτησαν την 3η και 4η θέση στους ομίλους της Α΄ φάσης
α. Σε πίνακα νοκ-άουτ με διαβάθμιση όλων των θέσεων (εφόσον υπάρχει η χρονική δυνατότητα).
β. Η κλήρωση θα γίνει σύμφωνα με τον ΚΕΔ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., άρθρο 7.1 και το άρθρο 7.7.3 ii, και 7.7.3 iii. γ. Για τον ορισμό των φαβορί θα χρησιμοποιηθεί ο τελευταίος πίνακας αξιολόγησης του Π.Ο.Φ.Επ.Α.
5. Κανονισμοί Διεξαγωγής Θα ισχύσουν ο Διεθνής Κανονισμός Παιδιάς, καθώς και ο Κανονισμός διεξαγωγής Εσωτερικών Πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..
6. Διαιτησία Διασφαλίζεται από τους παίκτες και τις παίκτριες.
7. Ώρα προσέλευσης Την Κυριακή 9:00 (για ζέσταμα) και ώρα έναρξης 10:00.
8. Παράβολο Συμμετοχής Για κάθε συμμετέχοντα ορίζεται στα 10 €. Θα παρέχονται δωρεάν νερό και κρουασάν και θα προσφερθούν δώρα κατόπιν κλήρωσης, που θα γίνει στις 12:00. Τα παράβολα συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται μέχρι την ώρα έναρξης των αγώνων. Θα υπάρχουν 120 άνετα καθίσματα για αθλητές και θεατές.
9. Έπαθλα Θα απονεμηθούν Δίπλωμα και Κύπελλο στους 1ους νικητές και Δίπλωμα και Μετάλλια στους 2ους και 3ους.
10. Λοιποί Όροι
α) Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και η συμμετοχή τους συνεπάγεται αυτομάτως την ανάληψη από μέρους τους της ευθύνης για την Υγεία τους.
β) Τα ονόματα των αθλητών και οι κληρώσεις της Α’ φάσης θα είναι αναρτημένα σε πίνακα. Διευκρινίζεται πως, εάν κάποιος αθλητής – αθλήτρια δεν προσέλθει έγκαιρα στο χώρο των αγώνων ώστε να πιστοποιήσει την παρουσία του με υπογραφή σε αναρτημένο πίνακα, μένει εκτός αγώνων.
γ) ΧΡΗΣΙΜΑ ή ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ
• Η Αθλητική ή Αστυνομική Ταυτότητα
• Ατομική Ρακέτα (χωρίς εξογκώματα, εσοχές, χαρακιές, φθορές στην επιφάνεια των ελαστικών ή στον ξύλινο δίσκο. Λάστιχα χρώματος Μαύρου-Κόκκινου, εγκεκριμένα, με σήμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας (ITTF). Αναγραφή συνθημάτων, αυτοκόλλητα κτλ, απαγορεύονται.
• Στη διάρκεια της προπόνησης στο χώρο αγώνων, επιτρέπεται οποιαδήποτε αθλητική φόρμα. Στη διάρκεια των αγώνων, ενδυματολογικά, επιτρέπονται μόνο παντελονάκια – μπλουζάκια χρώματος διαφορετικού από εκείνο της μπάλας (λευκή) και ΜΑΤ (προτείνονται σκούρα χρώματα).
• Ατομική πετσέτα (χρήσιμη).
δ) Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα λειτουργεί κυλικείο.
ε) Η αίθουσα θα κλιματίζεται πλήρως. Τα αποδυτήρια, τα ντούς και ο ψύκτης νερού των εγκαταστάσεων του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου θα είναι στη διάθεση των αθλητών.
στ) Για τυχόν ανακύπτοντα θέματα που δεν καλύπτονται από την παρούσα προκήρυξη, υπεύθυνη για την επίλυσή τους είναι η οργανωτική επιτροπή.
Πληροφορίες: Ελένη Γαϊτάνη, 2109932702 (11.00-13.30 & 17.30-20.30),
Γιάννης Παγόπουλος 6944353959, φαξ 2109932702 και email: info@as-pera.gr


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small