0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Τεράστια επιτυχία το τουρνουά του ΠΑΣΚΑ!

4

Ενα τουρνουά που θα μείνει… χαραγμένο στη μνήμη όλων ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακη. Ο ΠΑΣΚΑ διοργάνωσε το 1ο τουρνουά ΑμεΑ και είχε τεράστια επιτυχία.

Δεν είναι μόνο το πρωτοποριακό τουρνουά, αλλά και για πρώτη φορά στην ιστορία παρακολούθησε όλο… το πινγκ πονγκ το τουρνουά! Κι όταν εννοούμε όλο το πινγκ πονγκ αναφερόμαστε στην ΕΦΟΕπΑ, ΠΟΦΕπΑ και φυσικά τα ΑμεΑ!

Στο τουρνουά παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης και ο γενικός γραμματέας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και πρόεδρος του ΠΑΣΚΑ, Κωνσταντίνος Σιάχος.1

Στην εκδήλωση του ΠΑΣΚΑ, που είχε ως βασικό στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος, τίμησαν με την παρουσία τους ο δευτεραθλητής Ευρώπης του πινγκ πονγκ Κώστας Παπαγεωργίου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Κώστας Βατσακλής αλλά και ο μπασκετμπολίστας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Η τελική κατάταξης σε όλες τις κατηγορίες:2
Ατομικό Αμαξίδια
1ος Ζαφείρης Παναγίωτης ΠΑΣΚΑ
2ος Φράγκος Χρήστος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
3ος Καπλάνης Νικόλαος ΠΑΣΚΑ
3ος Μπακάλης Χαρίλαος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
5ος Λαγός Δημήτρης ΠΑΣΚΑ
6ος Χαλούλος Εμμανουήλ ΗΦΑΙΣΤΟΣ  3 5

Ατομικό Όρθιοι
1ος Τέλογλου Λάζαρος Π.Α.Σ.Κ.Α.
2ος Μουχθής Γιώργος ΚΟΤΙΝΟΣ
3ος Μπούσιου Φωτεινή ΠΑΣΚΑ
3ος Χατζηκυριάκος Μάριος ΠΑΣΚΑ
5ος Αλατσατιανός Νίκος ΚΟΤΙΝΟΣ
6ος Παυλακέλης Αντώνης ΤΥΡΤΑΙΟΣ

Ομαδικά Αμαξίδια
1ος Ζαφείρης Παναγίωτης ΠΑΣΚΑ & Φράγκος Χρήστος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
2ος Καπλάνης Νικόλαος ΠΑΣΚΑ & Χαλούλος Εμμανουήλ ΗΦΑΙΣΤΟΣ
3ος Λαγός Δημήτρης ΠΑΣΚΑ & Μπακάλης Χαρίλαος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Ομαδικά Όρθιοι
1ος Μουχθής Γιώργος ΚΟΤΙΝΟΣ & Μουλάς Οδυσσέας ΑΕΤΟΙ
2ος Τέλογλου Λάζαρος Π.Α.Σ.Κ.Α. & ΣΥΡΙΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3ος Παυλακέλης Αντώνης ΤΥΡΤΑΙΟΣ & Μεταξά Μελίνα ΗΡΟΔΙΚΟΣ
4ος Αλατσατιανός Νίκος ΚΟΤΙΝΟΣ & Μπιορίς Κώστας ΤΥΡΤΑΙΟΣ
5ος Χατζηκυριάκος Μάριος ΠΑΣΚΑ Μπούσιου Φωτεινή ΠΑΣΚΑ

Πινγκ πονγκ: Τεράστια επιτυχία το τουρνουά του Ελληνικού!!!

SONY DSC

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, αλλά στο 1ο αμειβόμενο πρωτάθλημα που διοργάνωσε το ελληνικό, όχι απλά δύσκολη δεν ήταν, αλλά ήταν από κάθε άποψη εξαιρετική!!! Τέλεια, οργάνωση, αγώνες υψηλού επιπέδου και για πρώτη φορά δόθηκαν και χρηματικά έπαθλα! Οι 100 περίπου αθλητές που συμμετείχαν σε όλες τις κατηγορίες ευχαριστήθηκαν παιχνίδια. Η διοργάνωση ήταν άψογη, καθώς κανείς αθλητής δεν περίμενε για να παίξει, εκτός κι αν το επιθυμούσε ο ίδιος! Παράλληλα ο Κορδούτης και η Ζέρδιλα είχαν φροντίσει να υπάρχουν πολλά παγωμένα νερά, επομένως όλοι στράφηκαν αποκλειστικά στο… αγωνιστικό κομμάτι!!!

Εκεί έγινε πραγματικά… ροντέο! Παίκτες υψηλού επιπέδου ήρθαν κι έπαιξαν με αποτέλεσμα οι εκπλήξεις να μην λείπουν! Η πιο τρανταχτή το δεύτερο φαβορί του τουρνουά ο Παναγιώτης Κούνουπας, ηλιοκαμένος και φανερά απροπόνητος, καθώς μόλις είχε γυρίσει από τις διακοπές δεν πέρασε καν από τον όμιλο!!! (σ.σ. τα υπόλοιπα θα μπουν στα παρασκήνια!!!).

Στην κατηγορία των εν ενεργεία όλSONY DSCα είχαν αρχή και τέλος σε ένα όνομα. Νίκος Αντωνιάδης. Ο αθλητής της Προόδου έδειξε ότι είναι ο καλύτερος εκεί μέσα. Με σοβαρότητα και με απόλυτη ψυχραιμία κέρδισε το τουρνουά! Στον τελικό επιβλήθηκε του Αντώνη Παύλοζα, με 3-0 σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό παιχνίδι. Τρίτοι βγήκαν οι Δημήτρης Κορδούτης και ο… γυαλάκιας Νίκος Σιάχος.

Στην κατηγορία των βετεράνων, επίσης το επίπεδο ήταν μεγάλο. Η ένταση ιδιαίτερη και τα «τσο» και τα «γιο» πολύ δυνατά!!! Στον τελικό έφτασε ο Κώστας Καλαϊτζής με τον Γιάννη Συμεωνίδη. Υστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο Κώστας κρέμασε στο στήθος του το χρυσό μετάλλιο και φυσικά κέρδισε και το κύπελλο με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο!!!

Τέλος στην κατηγορία των γυναικών. Επαιξε η… νέα Ντανιέλα Γραμματοπούλου- Χρυσοπούλου (σ.σ. το δεSONY DSCύτερο επίθετο το βάζουμε επειδή γκρινιάζει η μαμά!!!) με την… παλιά Ελισάβετ Κούκα. Ως γνωστών ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!!! Η Κούκα δείχνοντας ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία κέρδισε και πήρε την κούπα! Τρίτες ήρθαν οι Ευγενία Πετράκη και Ειρήνη Κουτσουπίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές μοιράστηκαν χρηματικά έπαθλα που ανέρχονταν στο 50% των εσόδων από τα παράβολα!!!!

Υ.Γ. Αναλυτικά για το ματς που έκλεψε την παράσταση, για τα δάκρυα της Ντανιέλας Γραμματοπούλου, Τα σέξι γυαλάκια του Σιάχου, αλλά και ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο από έναν αθλητή του Πέρα και άλλα πολλά θα τα διαβάσετε στα παρασκήνια, που θα μπουν αύριο…


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small