0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Στους δύο, τρίτος χωρεί;

πινγκ πονγκ

Με μεγάλη αγωνία συνεχίζεται το πρωτάθλημα στην Α1 Ανδρών. Τα παιχνίδια είναι πολλά και σημαντικά και δεν λείπουν τα ντέρμπι. Μάλιστα έφτασε η… στιγμή να δούμε αν τα αδέρφια Κωνσταντινόπουλοι μπορούν να σπάσουν τα προγνωστικά και να οδηγήσουν τον Ιφιτο πιο ψηλά από την 3η θέση. Ή αν προτιμάτε να δούμε αν στους δύο (Ολυμπιακός, Πέρα) χωράει και… τρίτος (Ιφιτός)

Το Σάββατο στις 13:00

Α.Σ. Ίφιτος Πατρών-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Το μεγάλο ντέρμπι. Ο Ιφιτος θα δώσει για πρώτη φορά ντέρμπι φέτος, αλλά πολύ δύσκολα θα φτάσει στις τέσσερις νίκες. Καλύτερη ομάδα σαν σύνολο το Πέρα, καθώς οι νεοφώτιστοι υστερούν σε τρίτο παίκτη.

Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας-Α.Ο. Πεύκης

Μεγάλο ντέρμπι. Οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκριμένου να αποφύγουν τη θέση που οδηγεί στα μπαραζ. Κανάσης από τη μία και Παπαδάκης από την άλλη είναι οι παίκτες κλειδί.

Α.Ο. Ταταύλα-Γ.Σ. Άρης Βούλας

Οι… μικροί έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξουν ότι είναι άντρες έτοιμοι για όλα!!! Δαμιανής, Σγουρόπουλος και ο… μικρός Τσαχάκης θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στους παλιούς έμπειρους και εξαιρετικούς παίκτες Παπαδημητρίου και Μανουσώφ. Θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι κι αν κάποιος σπάσει τον Μανουσώφ πριν το διπλό θα γίνει… ροντέο!

Ο.Α. Χανίων-Α.Σ. Πρόοδος

Ακόμη μία μεγάλη μάχη για την παραμονή. Ο Αγγελάκης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά ακόμα δεν έχει κερδίσει τον Μουτσάκη. Το Α και το Ω στο παιχνίδι αυτό είναι η… κλήρωση. Ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα με την Πρόοδο να είναι το φαβορί!

Ρεπό ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Το Σάββατο στις 16.00:

Άρης Βούλας-Ο.Α. Χανίων

Μουτσάκης και Παντερής έχουν την εμπειρία, αλλά από την άλλη η ομάδα της Βούλας είναι πολύ… φιλόδοξη και μπορεί να πετύχει τη νίκη. Με δεδομένο ότι ο Αρης Βούλας έχει δύο νίκες στον Πενταράκη, τότε η πλάστιγγα γέρνει προς τους γηπεδούχους.

Α.Ο. Πεύκης-Α.Ο. Ταταύλα

Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι. Η κλάση του Παπαδημητρίου, όμως, λογικά θα μιλήσει και θα καθαρίσει το ματς! Πάντως αναμένεται να δούμε πολύ ωραία παιχνίδια, αλλά τα Ταταύλα θα κερδίσουν

Α.Σ. Πέρα-Φιλία Ορεστιάδας

Το Πέρα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ορεστιάδα και θα πάρει τη νίκη. Εκπληξη θα είναι κι αν χάσουν ένα επί μέρους παιχνίδι!

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Σ. Ίφιτος Πατρών

Ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι που αξίζει να πάει ο κόσμος στο ΣΕΦ να το δει! Ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί και για να… χάσει θα πρέπει να είναι… αλάνθαστοι οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι. Ισχύει ό,τι ακριβώς και με το Πέρα. Παπαεωργίου, Μπουλούσα και Ρηνιώτης, πάντως, πολύ δύσκολα θα χάσουν…

Ρεπό ο Α.Σ. Πρόοδος Ραφήνας

Την Κυριακή στις 10.00:

Φιλία Ορεστιάδας-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός απλά δεν χάνει αυτό το παιχνίδι! Είναι σαφώς καλύτερος και θα κερδίσει σχετικά εύκολα. Ενδεχομένως ένα 4-1 (σ.σ. χωρίς τη συμμετοχή Μπουλούσα) να είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα!

Α.Ο. Ταταύλα-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε κι αυτό το ματς! Ο νικητής θα είναι το Πέρα, αλλά περιμένουμε τις μονομαχίες του… Παπαδημητρίου κι εν συνεχεία του Μανουσώφ για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται!!!! Τα Ταταύλα έχουν πιθανότητες για νίκη, αλλά είναι ελάχιστες

Ο.Α. Χανίων-Α.Ο. Πεύκης

Σπουδαίο παιχνίδι κι άκρως σημαντικό για την παραμονή! Θεωρητικά ο Μουτσάκης θα κάνει το χρέος του σε ακόμα ένα ματς και θα περιμένει τη βοήθεια του Παντερή! Από την άλλη η Πεύκη θα κυνηγήσει τη νίκη με νύχια και με δόντια. Ενα ισορροπημένο παιχνίδι με τον νικητή να κάνει σημαντικό βήμα για παραμονή!

Α.Σ. Πρόοδος-Άρης Βούλας

Ο τελικός εφήβων διεξάγεται πρόωρα στην Α1 Ανδρών. Σπουδαίο παιχνίδι. Από την Πρόοδο ο Αγγελάκης θέλει να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη. Πρέπει όμως να το αποδείξει στην πράξη αν μπορεί! Ο Αντωνιάδης έχει χάσει κάμποσες φορές φέτος από τον Δαμιανή και θέλει να αρχίζει να γυρίζει την κατάσταση. Ο Κορδούτης είναι σίγουρα υποδεέστερος, αλλά αν κάνεις το λάθος να τον υποτιμήσεις, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά! Από την άλλη ο… μικρός Τσαχάκης έχει το παιχνίδι να κερδίσει Αντωνιάδη, αλλά δύσκολα να επιβληθεί του Αγγελάκη. Οι δε Δαμιανής και Σγουρόπουλος θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον Αντωνιάδη, αλλά και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Αγγελάκη. Παιχνίδι για γερά νεύρα που αν ήταν σε άλλη χώρα ο κόσμος θα πλήρωνε για να δει!

Ρεπό ο Ίφιτος Πατρών


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small