0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Σπουδαία παιχνίδια στην Α2!

Βρεττάκος

Με… φουλ αγωνιστική δράση στην Α2 υποδέχεται ο νέος χρόνος το ΣΕΦ!!! Πολλά ωραία παιχνίδια και απρόβλεπτα θα διεξαχθούν σήμερα κι αύριο και η πρόταση μας είναι να πάει κανεις έως το παλαιό Φάληρο! Ξεχωρίζει το παιχνίδι του Αρη Νικαίας με τους Πόντιους, αλλά κι όλα τα υπόλοιπα είναι σημαντικά!

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Αετοί Πόλης-Π.Κ.Δ. Ταύρου 2

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι! Από τη μία οι Τσαρσιταλίδης, Χυλομάτης, Βασιλείου και Ελέζογλου και από την άλλη οι Μακρής, Αλεξανδρίδης, Πετρόπουλος! Πραγματικά θα γίνει μάχη με την ομάδα του Ταύρου να έχει τον πρώτο λόγο! Ολα θα κριθούν από την κατάσταση που θα βρεθούν οι Μακρής και Τσαρσιταλίδης!

Άρης Νικαίας-Δ.Α.Ο. Ταύρου 1

Θεωρητικά, αλλά και πρακτικά ο Αρης Νικαίας είναι καλύτερη ομάδα και διαθέτει μεγαλύτερο ταλέντο από τον ΔΑΟΤ! Οι Μιχαηλίδης, Βρεττάκος και ο συμπαθέστατος Αλεξανδρόπουλος είναι το φαβορί απέναντι στους Τσεντεκίδη, Αρβανίτη και Αναγνώστου. Θα πρέπει όμως να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί…

Παγώνα Πάτρας-Ε.Α. Βόχας 2

Η Πελοποννησιακή μονομαχία θα έχει έναν νικητή τη Βόχα! Οι Σιαπκαράς, Σωτηρίου δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα με τους ουραγούς. Πάντως αισθητή είναι η απουσία του Σιάχου, που αποφάσισε να σταματήσει το πινγκ πονγκ κι ελπίζουμε να αναθεωρήσει σύντομα!

Α.Σ. Γυμνάσιο-Ένωση Ποντίων Μελισσίων 2

Ακόμα ένα αξιόλογο παιχνίδι. Θα μπορέσουν οι… μικροί Κατράδης, Ζέρβας και Στυλιανέσης να κερδίσουν τους έμπειρους Παπαδημητρίου, Αμερικάνο; Λογικά όχι και τα Μελίσσια θα πετύχουν ακόμα μία νίκη!

Το Σάββατο στις 16.00:

Α.Ο. Ηράκλειο 2001-Παναθηναϊκός 2

Ωραία παιχνίδια θα δούμε σίγουρα αλλά ο νικητής θα φοράει… Πράσινα! Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και θα κερδίσει. Το ζητούμενο είναι να δούμε αν μπορεί ο Μαδέσης να κοιτάξει στα μάτια παίκτες όπως ο Κύρου και ο Μαλινάκης!

Ένωση Ποντίων Μελισσίων-Παγώνα Πάτρας 1

Οι Πόντιοι δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα με την Παγώνα. Στην καλύτερη το σκορ να πάει 4-1 με ήττα του Ξένου.

Ε.Α. Βόχας-Άρης Νικαίας 2

Οι μάχες του Μιχαηλίδη με τον Σιαπκαρά πάντα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Ακόμη κι αν κερδίσει, όμως, το ξανθό αγόρι ο Αρης είναι πιο ομάδα και θα πάρει τη νίκη. Λογικά ένα 4-1 θα είναι ένα λογικό αποτέλεσμα!

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Π.Κ.Δ. Ταύρου 1

Τοπικό ντέρμπι, χωρίς. Ο ΔΑΟΤ μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά όταν οι παίκτες γνωρίζονται μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Την Κυριακή στις 10.00:

Α.Ο. Ηράκλειο 2001-Αετοί Πόλης 1

Η εμπειρία του Μαδέση θα δώσει μεγάλο προβάδισμα στο Ηράκλειο, που λογικά έστω και δύσκολα θα κερδίσει τους Αετούς. Οι Πολίτες πάντως πολύ δύσκολα θα κάνουν την υπέρβαση, καθώς εκτός από τον Μαδέση, ο Μητρόπουλος παίζει εξαιρετικά με άμυνα!

Παναθηναϊκός Α.Ο.-Α.Σ. Γυμνάσιο 1

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει παιχνίδι μέχρι στιγμής και κόντρα στο Γυμνάσιο θα συνεχίσει το αήττητο του!

Την Κυριακή στις 13.00:

Αετοί Πόλης-Δ.Α.Ο. Ταύρου 1

Οι Αετοί είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί! Πολύ δύσκολα να χάσουν από την παρέα του Τσεντεκίδη και η νίκη θεωρείται δεδομένη.

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Ε.Α. Βόχας 2

Αν παραμείνουν συγκεντρωμένοι οι αθλητές της Βόχας, δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα, απέναντι στον ΠΚΔΤ! Είναι καλύτερη ομάδα και διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα!

Άρης Νικαίας-Ένωση Ποντίων Μελισσίων 1

Κάθε χρόνο τα παιχίδια του Αρη με τους Πόντιους είναι… ματσάρες και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε και αυτό! Τα Μελίσσια υστερούν στον τρίτο παίκτη, αλλά Παπαδημητριου και Αμερικάνος μπορούν εύκολα να κάνουν 4 νίκες! Κλειδί του παιχνιδιού θα είναι το διπλό, καθώς αν το πάρει ο Αρης και με δεδομένες τις δύο νίκες σε Ξένο, τότε θα είναι μία ανάσα από τη νίκη!

Παγώνα Πάτρας-Παναθηναϊκός Α.Ο. 2

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παγώνα που ήδη έχει υποβιβαστεί και δεν έχει κάνει νίκη! Οπερ σημαίνει ότι είναι το πιο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής!

Α.Σ. Γυμνάσιο-Α.Ο. Ηράκλειο 2001 2

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας το Ηράκλειο είναι το απόλυτο φαβορί και θα το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο! Πολύ καλύτερη ομάδα θα δυσκολευτεί να πάρει τη νίκη, αλλά οι δύο βαθμοί είναι σίγουροι!


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small