0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Προγνωστικά του 1ου διημέρου της Α1 Ανδρών

Πέρα - Ολυμπιακός

Επιτέλους δράση! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ελλάδας στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Η Α1 Ανδρών αναμένεται να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις και σπουδαία παιχνίδια. Οι Ενιο Μέντες και Μάριος Γιάνγκου θα δώσουν ξεχωριστή αίγλη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη οι σταθερές αξίες, όπως οι Παπαγεωργίου, αφοί Κωνστανινόπουλου, Λαγογιάννης, Βλοτινός, Ρηνιώτης κ.α. θα δώσουν ώθηση στις ομάδες τους για να πετύχουν τους στόχους τους. Ενώ υπάρχει και η κατηγορία των… μικρών (Αγγελάκης, Σγουρόπουλος, Αντωνιάδης, Δαμιανής κ.λ.π.) που περιμένουμε με αγωνία αν θα μπορέσουν να κάνουν την υπέρβαση να κερδίσουν τους καταξιωμένου αθλητές και φυσικά να ανδρωθούν πινγκπονιστικά.

Το μόνο κακό είναι η μη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα

Ολο αυτό το ταξίδι θα το ζήσουμε μέσω του Sportsland!!! Προς το παρών, όμως, αρχίζουμε με τα… προγνωστικά! Οι γνωστές μας προβλέψεις που… ποτέ δεν πέφτουν μέσα, αλλά συνεχίζουμε γιατί έτσι μας αρέσει!!!!

Οι προβλέψεις

Ολυμπιακός – Ιφιτος 1

Ωραίο παιχνίδι! Περιμένουμε με αγωνία τα παιχνίδια του Γιάνγκου, ο οποίος είναι ένας αθλητής πολύ υψηλού επιπέδου και θα κοντράρει τους αθλητές του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν μία πολύ καλή τριάδα, με ή χωρίς τον Μέντες. Ενδιαφέρον, λογικά θα έχει μόνο τα παιχνίδια του Γιάνγκου, γιατί Παπαγεωργίου, Μέντες, Ρηνιώτης και Σγουρόπουλος εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν.

Αρης Βούλας – Πεύκη 2

Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την παραμονή τους. Επομένως σ’ αυτό το παιχνίδι θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Η Πεύκη σίγουρα έχει πιο ολοκληρωμένη ομάδα και με μπροστάρη τον Παπαδάκη θα προσπαθήσουν να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης. Από την άλλη ο Αρης έχει σαν ηγέτη τον νεαρό Δαμιανή στην προσπάθεια που θα κάνει για να σωθεί.

Πέρα – Πρόοδος 1

Οι ανανεωμένοι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με νίκη στο πρωτάθλημα και να αποφύγουν τις κακοτοπιές του… Αγγελάκη! Ο διεθνής αμυντικός πέρυσι είχε κερδίσει τον Λαγογιάννη, που είναι μετρ απέναντι σε αμυντικούς. Όπως και να έχει τα αδέρφια Κωνσταντινόπουλοι και ο «Λάγο» είναι τα φαβορί απέναντι στους Αγγελάκη, Αντωνιάδη και Κορδούτη.

Ταταύλα – Χανιά 1

Με τόσα ωραία παιχνίδια δεν θα μας φαινόταν παράλογο να υπήρχε και εισιτήριο στην Α1 Ανδρών! Βαριά ονόματα θα αγωνιστούν και σ’ αυτό το ματς! Βλοτινός, Παπαδημητρίου, Μανουσώφ (Ταταύλα), εναντίον των Μουτσάκη και Κιούφη. Πέντε πρώην διεθνείς θα προσφέρουν ωραίους αγώνες, αλλά θα κερδίσουν τα Ταταύλα!

Πρόοδος – Ταταύλα 2

Στα παιχνίδια της Προόδου ο Αγγελάκης είναι το βαρόμετρο, αλλά και δύο να πετύχει πολύ δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη. Τα Ταταύλα έχουν εξαιρετική τριάδα και θα πάρουν τη νίκη!

Πεύκη – Πέρα 2

Το Πέρα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε όλοι είναι τα παιχνίδια του Παπαδάκη με τα αδέρφια Κωνσταντινόπουλοι. Επειδή γνωρίζονται δίνουν αμφίρροπες μάχες, με θεαματικούς πόντους. Το Πέρα πάντως θα πάρει τη νίκη!

Ιφιτος – Αρης Βούλας Χ

Φυσικά και δεν υπάρχει ισοπαλία στην Ελλάδα στο πινγκ πονγκ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά γι αυτό το ματς και θα σας εξηγήσουμε το λόγο. Καταρχήν και οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη, μιας και έχουν ακριβώς τους ίδιους στόχους. Στα δεδομένα του αγώνα δύο πράγματα μπορεί να θεωρηθούν ως δεδομένα. Οι δύο νίκες του Γιάνγκου για τον Ιφιτο και οι δύο ήττες του Μπιθέλη… Επομένως το σκορ είναι 2-2 μέχρι στιγμής. Το διπλό, αλλά και το τι θα παίζει ο έτερος Κύπριος Χρήστου θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα. Από τον Αρη οι Δαμιανής, Τσαρσιταλίδης και Ζώνιος θα μπορέσουν να κερδίσουν τον Χρήστου; Όπως και να έχει θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλες συγκινήσεις!!!

Ορεστιάδα – Ολυμπιακός 2

Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί γι αυτή την αναμέτρηση. Εχουν καλύτερη τριάδα κι εύκολα ή δύσκολα θα κάμψουν την αντίσταση των Γεωργαντά, Καριοφυλλίδη και Κανάση.

Αρης Βούλας – Ορεστιάδα 2

Η Ορεστιάδα έχει τον πρώτο λόγο. Αλλά το ματς δεν θα είναι εύκολο. Ο Αρης για ακόμη ένα παιχνίδι θα στηριχθεί στον Δαμιανή κι από εκεί και πέρα οι Τσαρσιταλίδης- Ζώνιος θα ψάξουν τις υπόλοιπες νίκες. Λογικά, όμως, δεν θα τις βρουν και η Ορεστιάδα θα πάρει μία… δύσκολη νίκη

Πέρα – Ιφιτος 1

Όταν αγωνίζεται ο Ιφιτος το μόνο ενδιαφέρον θα έχει να κάνει με τα παιχνίδια του Γιάνγκου. Το Πέρα θα είναι σίγουρα νικητής, το ερώτημα είναι το ακριβές σκορ…

Ταταύλα – Πεύκη 1

Βλοτινός, Παπαδημητρίου και Μανουσώφ θα εγγυηθούν για τη νίκη απέναντι στην Πεύκη. Λογικά μόνο ο Παπαδάκης μπορεί να βρει νίκη από τη μεριά της Πεύκης

Χανιά – Πρόοδος 2

Ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι με μεγάλες ιδιαιτερότητες… Η Πρόοδος μπορεί να είναι το φαβορί, καθώς είναι και πιο προπονημένοι, αλλά θα πρέπει να ιδρώσει τη φανέλα για να κερδίσει τα Χανιά. Μουτσάκης και Κιούφης είναι αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά είναι άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκονται!

Η φωτογραφία ειναι του Πέτρου Γιαννακούρη


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small