0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Προγνωστικά για την Α2 Ανδρών

Βρεττάκος

Η Α2 ξεκινάει με μεγάλες προσδοκίες τόσο για τους ίδιους τους αθλητές, όσο και για τους φίλους της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που θέλουν να δουν ποιοτικά παιχνίδια. Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, ξεκινάει η αγωνιστική δράση κι αναμένεται πολλά ωραία παιχνίδια και φυσικά με το… καλημέρα ντέρμπι!!!

Το Sportsland λοιπόν αφού ανέλυσε λεπτομερώς όλα τα παιχνίδια δίνει τα προγνωστικά του για το Σαββατοκύριακο και ένα είναι σίγουρο κι αυτή τη φορά. Θα πάμε πολύ… κουβά!

Οι αγώνες

Αρης Νικαίας – Μελίσσια 1

Πολύ δύσκολο παιχνίδι και φαντάζομαι κανείς δεν το ήθελε, από τις δύο ομάδες, πρώτη αγωνιστική. Ο τυπικά γηπεδούχος Αρης έχει στη σύνθεσή του τους Μιχαηλίδη, Κούνουπα και Βρεττάκος θα αντιμετωπίσουν τους Αμερικάνο, Ελέζογλου, Βλαχάκη και Βασιλείου. Μεγάλη σημασία έχει σε τι κατάσταση θα βρεθεί ο Κούνουπας. Αν είναι σε καλή μέρα τότε ο Αρης εύκολα ή δύσκολα θα πάριε τη νίκη.

Βόχα – Ηράκλειο 1

Ένα παιχνίδι θάνατος σου η ζωή μου. Οι δύο ομάδες θέλουν τη σωτηρία και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το ντέρμπι παραμονής. Ερωτηματικό αποτελεί αν θα έρθει από τη Νορβηγία για να αγωνιστεί ο Σιαπκαράς. Από εκεί και πέρα Ο Μητρόπουλος θα είναι η αιχμή του δόρατος για τη Βόχα. Από την άλλη το Ηράκλειο είναι το αουτσάιντερ ακόμα κι αν δεν αγωνιστεί ο Σιαπκαράς. Αρβανίτης, Κοκκινίδης και Γενεράλης θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να κερδίσουν

Ελληνικό – Αετοί πόλης 1

Πολύ ωραίο παιχνίδι θα γίνει κι εδώ. Το Ελληνικό είναι το φαβορί και ειδικά αν αγωνιστεί και ο Γιάννης Κορδούτης τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολο. Τσόπελας, Παναγόπουλος και Πετρόπουλος θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον πιο προπονημένο αθλητή στον κόσμο (σ.σ. Χυλομάτης), τον Ράπτη και τον Τσεντεκίδη. Όπως και να έχει θα γίνουν σπουδαία παιχνίδια!

ΠΚΔΤ – Ηρακλής 2

Ο Ηρακλής είναι πανίσχυρος και θα κερδίσει τον Ταύρο. Το ερώτημα είναι αν και πόσο ισχυρή θα είναι η αντίσταση του ΠΚΔΤ. Στον «γηραιό» αγωνίζονται οι Τσιόκα, Σγουρομάλλης, Πετρής και στον Ταύρο οι Μακρής, Αντωνιάδης, Ράμμος, Λυκοστράτης.

Αετοί Πόλης – ΠΚΔΤ 2

Ενδεχομένως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι του διημέρου. Οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες και θα κριθεί καθαρά ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα. Ασχετα από το διπλό που δώσαμε στο παιχνίδι μπορούν να συμβούν τα πάντα!! Ένα παιχνίδι που αξίζει να δείτε…

Ηράκλειο – Ελληνικό 2

Η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια που το Ελληνικό δεν θα κινδυνέψει να χάσει αυτό το παιχνίδι.

Μελίσσια – Βόχα 1

Αν και όπως είπαμε δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η σύνθεση της Βόχα το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο. Όπως και να έχει Μητρόπουλος από τους Κορίνθιους και Αμερικάνος από τους Πόντιους θα ηγηθούν στην προσπάθεια της νίκης.

Γυμνάσιο – Αρης Νικαίας 2

Ο Αρης Νικαίας είναι το φαβορί για τη νίκη. Εχει πιο δυνατή τριάδα και εύκολα ή δύσκολα θα πάριε τους δύο βαθμούς. Το Γυμνάσιο από την άλλη δεν είναι εύκολη ομάδα. Στυλιανέσης, Κατράδης, Ζερβας και Συμεωνίδης θα προβάλουν σθεναρή αντίσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Συμεωνίδης έχει κερδίσει στο παρελθόν το βαρύ πυροβολικό του Αρη τον Μιχαηλίδη.

Βόχα – Γυμνάσιο 2

Το Γυμνάσιο έχει τον πρώτο λόγο. Αρκεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι να μην παίξει ο Κατράδης! Ο συμπαθέστατος και αξιόλογος αμυντικός θα έχει να αντιμετωπίσει αθλητές που έχουν ιδιαίτερη ευχέρεια με την άμυνα… (σ.σ. αν αγωνιστεί χωρίς ελλείψεις η Βόχα)

Ελληνικό – Μελίσσια 1

Ακόμα ένα παιχνίδι που θα μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Αν παίξει ο Κορδούτης το ματς θα κερδίσει το Ελληνικό. Αλλά και χωρίς τον πρώην πρωταθλητή Ελλάδος το Ελληνικό έχει τον πρώτο λόγο.

ΠΚΔΤ – Ηράκλειο 1

Η ομάδα του Ταύρου είναι το απόλυτο φαβορί για τον αγώνα. Εχει πιο δυνατή και έμπειρη τριάδα και λογικά θα κερδίσει…

Ηρακλής – Αετοί πόλης 1

Όπως έχουμε πει, φέτος ο Ηρακλής δεν έχει αντίπαλο. Απέναντι στους Αετούς υπερτερεί σε όλη την τριάδα και θα κερδίσει σχετικά εύκολα

Οι διαιτητές

Με αγωνία περιμένουμε να δούμε τους νέους διαιτητές. Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες θα πληρώνουν από φέτος τους διαιτητές και είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ όλων να ακολουθούν κατά γράμμα τους κανονισμούς…


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small