0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Προβλέψεις για τα προκριματικά της Αθήνας!!!

1

Τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλέβουν την παράσταση αυτό το Σαββατοκύριακο! Για μία ακόμη φορά οι… φερέλπιδες πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να περάσουν στην τελική φάση, η οποία, όμως και φέτος θα είναι για… λίγους! Μόλις 38 αθλητές και 28 αθλήτριες θα περάσουν από τις προκριματικές φάσεις και θα τους περιμένουν εκεί οι 8 πρώτοι άντρες και οι 6 γυναίκες!

Οπως καταλαβαίνει κανείς η τελική φάση θα γίνει ξανά μεταξύ συγγενών και φίλων καθώς θα αγωνιστούν μόλις 46 άντρες και 34 γυναίκες!!!!!!!!!!!!!!

Είναι πλέον κατανοητό σε όλους, ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί! Η οικονομική κρίση μπορεί να υπάρχει αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να καταργηθεί η οικονομική εγκύκλιος, καθώς αφενός περιορίζει την ομοσπονδία και αφετέρου και σημαντικότερον δεν δίνει αγώνες στα παιδιά!!!

Η θέση μας είναι ότι είναι προτιμότερο να καταργηθεί η οικονομική εγκύκλιος και στις τελικές φάσεις να υπάρχουν πολλά άτομα και να είναι μία γιορτή του αθλήματος! Επίσης αν καταργηθεί η οικονομική εγκύκλιος θα επιστρέψουν τα διπλά και τα μεικτά! Επομένως όλοι θα έχουν περισσότερους αγώνες.

Στα αγωνιστικά, το Sportsland σας αναλύει όλους τους ομίλους των ανδρών στην Αθήνα!!!

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Αντώνης Μαλινάκης δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τους Τσοκανά και  Αντώνη Αλεξανδρόπουλο. Δεύτερος, λογικά, θα βγει ο Πατρινός αθλητής.

 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Αγγελάκης θα πάρει εύκολα την πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα Ρήγας και Κοντόπουλος θα κονταροχτυπηθούν για τη δεύτερη θέση

 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Του… Θεοχάρη θα γίνει στον όμιλο!!! Ο Μουτσάκης μπορεί να βγει πρώτος, αλλά στον όμιλο θα αγωνιστούν δύο… Θεοχάρηδες!!! Πάντως τη δεύτερη θέση λογικά θα πάρει ο Κοντουράρου.

 4ος ΟΜΙΛΟΣ

Στους πρώτους ομίλους, λογικό το ενδιαφέρον να μην είναι έντονο. Ο Τσαχάκης θα πάρει σίγουρα την πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα όλα ανοιχτά με τους Ασλάν, Βιτσεντζάτος να Πετρής να διεκδικούν τη δεύτερη θέση. Βέβαια ο Ασλάν έχει το προβάδισμα.

 5ος ΟΜΙΛΟΣ

Εύκολος όμιλος. Ο Γιαννάρας θα πάρει την πρώτη θέση και ο Γαβριήλ τη δεύτερη. Ζουρδούμης και Αγγελάκης θα παλέψουν για την τρίτη θέση, που δεν οδηγεί… πουθενά!!

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Δαμιανής βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με Ν. Βακράκο, Αζαριάδη και Κυριακόπουλο

 7ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Παπαδάκης θα βγει εύκολα πρώτος. Τη δεύτερη θέση θα πάρει ο Κοκκινίδης. Σακαλάκης και Ντίκας θα μονομαχήσουν για την 3η θέση.

 8ος ΟΜΙΛΟΣ

Πέραν του Κύρου που θα βγει πρώτος, τη δεύτερη θέση θα πάρει ο Λέγγερης αλλά θα πρέπει να παλέψει κόντρα στον Αγγελόπουλο. Την τελευταία θέση θα πάρει λογικά ο μπαμπάς Κουλουριώτης.

 9ος ΟΜΙΛΟΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στην αναμέτρηση Ξένος, Σταμέλλος. Ο Νίκος Αντωνιάδης θα πάρει την πρώτη θέση και την 4η ο Αναστούλης.

 10ος ΟΜΙΛΟΣ

Εύκολα ο Παντερής θα βγει πρώτος. Δεύτερος ο Μαντάς και η Τρίτη θέση είναι ανοιχτή ανάμεσα στους Μιχάλαρο και Τσατσούλης.

 11ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Βασίλης Κανναβός θα βγει πρώτος από εκεί και πέρα ο Πέτρος Παναγόπουλος θα κάνει ντέρμπι με τον Σιφωνιό, ενώ και ο Παγόπουλος είναι επικίνδυνος.

 12ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ζώνιος μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά ο Λάκατας είναι ο πιο… όμορφος του ομίλου!!! Γκουντουμάς και Πρίντεζης θα παλέψουν για την 3η θέση.

13ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Νταλιάνης δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, θα γίνει μάχη ανάμεσα στον Χαρτοφύλακα, Πανταζή και Ζορμπά. Τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα!!

 14ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ανδρέας Τσόπελας μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά αν δεν προσέξει τον Αλεξανδρίδη, μπορεί να έχει πρόβλημα.

 15ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Μιχαηλίδης πρώτος και λογικά ο Φραγκάκης και ο Γάτος θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση. Τελευταίος λογικά θα βγει ο Κανέλλης.

16ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Σ. Κανναβός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Δεύτερος λογικά θα βγει ο Τσακίρογλου.

 17ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Τσάρσι είναι άχαστος… Από εκεί και πέρα ο Νασίκας θα βγει σίγουρα δεύτερος. Σιδέρης και Βλασσάς θα παλέψουν για την δεύτερη θέση.

18ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Κώστας Σγουρόπουλος, θυμήθηκε να ξαναπαίξει, αλλά και πάλι δεν θα χάσει. Δεύτερος ο Πενταράκης.

19ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ταντσούρα αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του δεν θα έχει πρόβλημα. Από εκεί και πέρα ο Κερίμης θα είναι δεύτερος και Θεοδωρου και Κωνσταντινίδης θα μονομαχήσουν για την Τρίτη θέση.

20ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο απροπόνητος Κούνουπας μπορεί να… ζοριστεί από τον Χατζάκη.  Ο χαζομπαμπάς… Γιάκας θα πάρει την Τρίτη θέση και ο Τότας θα βγει τελευταίος!!

21ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Σταματούρος θα πρέπει να παίξει σοβαρά κόντρα στον Αναγνώστου, αλλά είναι το φαβορί. Σιφωνιός και Φουντουλάκης θα παλέψουν για την 3η θέση.

22ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Αμερικάνος θα πάρει την πρόκριση, εφόσον κατέβει. Από εκεί και πέρα ο Καραματζιάνης θα βγει δεύτερος και τρίτος ο Μεσσάδος!

23ος ΟΜΙΛΟΣ

Ενδιαφέρον όμιλος καθώς ο Ξαρχάκος θα παλέψει τον Δ. Κορδούτης, αλλά λογικά θα χάσει. Ο Πανταζόπουλος θα πάρει την 3η θέση και ο Μοσχόπουλος θα συμπληρώσει τον όμιλο.

24ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Κώστας Χατζηλυγερούδης θα πάρει την πρώτη θέση, ενώ δεύτερος θα έρθει ο Ιάσωνας Κορδούτης.

25ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Σενσεβέν είναι το ακλόνητο φαβορί. Ο Γενεράλης αν και παίζει καλά δεν θα μπορέσει να χτυπήσει τον Ακη.

26ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος θα πάρει την πρώτη θέση και ο Στεφανής θα έρθει δεύτερος.

27ος ΟΜΙΛΟΣ

Ματσάρα ανάμεσα στον Πετρόπουλο και Συμεωνίδη. Λογικά ο πρώτος είναι το φαβορί, αλλά θα είναι δύσκολο παιχνλιδι.

28ος ΟΜΙΛΟΣ

Αν ο Χρήστου καταφέρει να… ανταπεξέλθει στα… περίεργα σερβίς του Ελέζογλου τότε το παιχνίδι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

29ος ΟΜΙΛΟΣ

Πραγματικά πολύ ωραίος όμιλος! Ο Βασίλης Αντωνιάδης μπορεί να είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά πάντα δυσκολεύεται με Μωραΐτη και Κ. Στάμου. Όλα παραμένουν ανοιχτά…

30ος ΟΜΙΛΟΣ

Ομιλος μεταξύ δύο αθλητών. Ο Ράπτης μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά ο Μ. Βακράκος είναι πραγματικά επικίνδυνος!

31ος ΟΜΙΛΟΣ

Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στον Βλαχάκη και τον Αλκη Σταματούρο. Ο πρώτος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται!

32ος ΟΜΙΛΟΣ

Σφακιανάκης και Ζέρβας είναι τα φαβορί για τον όμιλο. Πραγματικά θα γίνει ωραίο παιχνίδι και ο νικητής θα πρέπει να… ιδρώσει!!

33ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Βρεττάκος είναι το φαβορί και δεν θα έχει πρόβλημα με Σκυβαλάκη, Μαρκαντώνη και Τζαβέλα!

34ος ΟΜΙΛΟΣ

Ακόμη ένας όμιλος όπου το φαβορί μπορεί να μείνει εκτός! Ο Θ. Τσόπελας που δεν τα πάει καλά με τα δοντάκια θα αντιμετωπίσει  τον Μπόσκοβιτς, που του λείπουν τα παιχνίδια!! Ανοιχτό ματς.

35ος ΟΜΙΛΟΣ

Σκουτέρης και Παΐζης θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση του ομίλου. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση αν ο Σκουτέρης κι αν προπονείται.

36ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Λιλής είναι το φαβορί και θα το αποδείξει και στο γήπεδο! Παμβουξόγλου, Νικολουδάκης και Νικολόπουλος θα παλέψουν για τις υπόλοιπες θέσεις.

37ος ΟΜΙΛΟΣ

Ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στον Ξ. Παναγόπουλο και τον Χυλομάτη. Ο Χυ-λόνγκ δεν τα πάει καλά κόντρα στους μικρούς, ενώ ο Ξάνθος είναι πραγματικά καλός παίκτης… Δύσκολο παιχνίδι!!!!

38ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Τσεντεκίδης δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και θα κερδίσει λογικά τους Δ. Στάμου, Βάσαλο και Μπαλάσκα.

39ος ΟΜΙΛΟΣ

Στο πρωτάθλημα ο Παύλοζας είχε κερδίσει 3-2 τον Ζαΐρη, τώρα στα προκριματικά του Πανελληνίου είναι διαφορετικό παιχνίδι. Δύσκολος και ο Μαντάς γενικότερα δύσκολος όμιλος με τον Παύλοζα να είναι το φαβορί!

40ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Νικόπουλος είναι το φαβορι, αλλά θα πρέπει να κερδίσει τον απρόβλεπτο Αρβανίτη. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά λογικά ο πρώτος έχει τον πρώτο λόγο.

41ος ΟΜΙΛΟΣ

Δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα στον Φωτόπουλο και τον Κουλουριώτη. Ο Διονύσης έχει την ποιότητα να κερδίσει τον μικρό της Ελευσίνας, αλλά θα πρέπει να μείνει πολύ συγκεντρωμένος!

42ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ράμμος δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Από την άλλη ο Βασιλείου είναι φουλ προπονημένος κι ενδεχομένως να είναι και το φαβορί!

43ος ΟΜΙΛΟΣ

Καλό παιχνίδι ανάμεσα στον Σπανάκη και τον Ασημακόπουλο. Λογικά το… κοπέλι θα κερδίσει!

44ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Γιαννάκης Δαμιανής μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά ο Κατράδης είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση γιατί είναι πολύ σταθερός. Επικίνδυνος και ο Μαντάς.

45ος ΟΜΙΛΟΣ

Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα από τον Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη και τον Σανίδα. Λογικά ο δεύτερος θα κερδίσει. Κουτσογιαννακόπουλος και Μπαρμπουνάκης θα παλέψουν για την 3η θέση


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small