0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Τουλάχιστον προκλητική η στάση του Alpha στους Καλίν και Πάπα

1

Η παρουσία του Καλλίνικου Κρεάνγκα και του Κώστα Παπαγεωργίου στο πλατό του Alpha μόνο ευχάριστη δεν ήταν. Οι δύο πρωταθλητές μας βρέθηκαν στο γνωστό κανάλι, προκειμένου να συζητήσουν για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και να κάνουν επίδειξη μπροστά στην κάμερα σε γυάλινο τραπέζι!

Η ιδέα επικροτήθηκε από όλο τον φίλαθλο κόσμο του πινγκ πονγκ και πολλοί σταθήκαμε μπροστά από την τηλεόραση για να δούμε τους διεθνείς μας στο γυαλί. Η αναγνώριση ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού να τους προσκαλέσει, λίγο πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ήταν τεράστια, καθώς μην ξεχνάμε είμαστε και δευτεραθλητές Ευρώπης.

Το αρχικό πλάνο ήταν ότι οι διεθνείς μας θα βρίσκονταν στο πλατό 25 λεπτά θα μιλούσαν για την μεγάλη πρόκληση της Λισσαβόνας και θα έπαιζαν στο στούντιο.

Τα πράγματα εκτυλίχθηκαν διαφορετικά!! Η επικαιρότητα σίγουρα μπορεί να επηρέασε, αλλά τα 25′ να γίνουν 3′ είναι κάτι παραπάνω από προκλητικό!!!

Οι δύο Ελληνες πρωταθλητές μπήκαν στο στούντιο, λες και μπαίνει κάποιος αλλαγή σε ποδοσφαιρικό ματς για να ροκανίσουν το χρόνο.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Σπύρος Χαριτάτος και Βίκυ Σιώρη τους έβαλαν στο στούντιο για να τους… ξεπετάξουν!!! Με αποτέλεσμα η διαφήμιση να γίνεται κοροϊδία για τους Καλίν και «Πάπα». 

Μάταια προκαλείται ένα μεγάλο ερώτημα. Γιατί δεν σεβάστηκαν οι παρουσιαστές τους δευτεραθλητές Ευρώπης; Είναι δυνατόν να πηγαίνουν στο στούντιο και να μην τους γίνεται μία ερώτηση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινάει σε δύο μέρες;

Ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Χαριτάτος και η αθλητικογράφος Βίκυ Σιώρη σεβάστηκαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δίνοντας του πολύ χρόνο.

Γιατί, όμως, δεν σεβάστηκε τον Κρεάνγκα και τον Παπαγεωργίου; Δεν ήταν πιο τίμιο, αφού η εκπομπή ήταν ζωντανή και δεν είχαν χρόνο να τους καλούσαν μία άλλη μέρα και να τους έδιναν τον χρόνο που τους αξίζει, παρά να τους ξεπετάξουν;.

Μιλάμε για τον Κρεάνγκα που μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει:

• Χάλκινο μετάλλιο στο μικτό διπλό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα , Chiba City, 1991.
• Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο μικτό διπλό ( 1992 ) και διπλό ανδρών ( 1994 ) . Δεύτερος στο μονό ανδρών ( 2002 )
• Χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα , Παρίσι , 2003.
• Αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών, το 2003 και το 2004.
• Νικητής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΤΟΠ 12, 2011.

Και τον Πάπα που το ήθος του και η αξία του είναι τεράστια. Ολοι στον κόσμο του πινγκ πονγκ τον σέβονται. Να θυμίσουμε ότι στον άθλο της Αυστρίας ως τον τελικό δεν είχε χάσει από κανέναν αντίπαλο!!! Στην Ιαπωνία κέρδισε τον Ματσουντάιρα, ενώ στην Ελλάδα πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και έχει 5 συνεχόμενους τίτλους στο ατομικό Πανελληνίου και μάλιστα διαφορετικούς αντιπάλους και ολα τα ματς τελείωσαν 4-0!!!

Α και μία μικρή λεπτομέρεια! Είναι και δευτεραθλητές Ευρώπης!!!

Ολα αυτά βέβαια δεν μέτρησαν. Η εκπομπή έκλεισε και το μόνο που τους νοιάζει είναι τα νούμερα… Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αργοπεθαίνει, γιατί δεν υπάρχει προβολή των ανθρώπων που ουσιαστικά χωρίς να βγάζουν και χρήματα που θα τους εξασφαλίζει την ζωή σπαταλούν 8 και 10 ώρες την ημέρα για να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Ενδιαφέρθηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής αν τις δύο – τρεις ώρες που έφαγαν Κυριακάτικα οι δύο πρωταθλητές για ένα τρίλεπτο θα προτιμούσαν να τις περάσουν με τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους… Που θα κάνουν να τα δουν 15 μέρες, καθώς θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ως δευτεραθλητές Ευρώπης;

Αλλά αυτό συμβαίνει όταν έχεις το μαχαίρι και το καρπούζι, αλλά κάποια πράγματα είναι πιο λεπτά και θέλουν μεγαλύτερη ευαισθησία…

Να μην ξεχνάμε, όμως, ότι σε δύο χρόνια όταν αυτοί οι αθλητές, των ερασιτεχνικών αθλημάτων, θα φέρουν τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα παρακαλάνε για μία συνέντευξη…

Κρίμα, πραγματικά κρίμα!!!

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small