0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Ντέρμπι κορυφής ΓΑΟ Πειραιά – Ζήνων Γλυφάδας!

Δουκέρης

Καλημέρα και καλές γιορτές για όλους τους αθλητές και τους φίλους του αθλήματος!

Τελευταίο αγωνιστικό διήμερο για το 2015 και τα φώτα πέφτουν στην Κάντζα και τον Πειραιά, όπου το φαβορί της φετινής κατηγορίας, η ομάδα του Ζήνωνα, τελειώνει τον πρώτο γύρο και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο δεύτερο γύρο (Κυριακή) με καυτές εξόδους. Οι άλλοι δύο μνηστήρες ανόδου (ΑΟ Αγ. Βαρβάρας και ΑΟ Διονύσου), καθώς και η Ν. Ιωνία εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να κάνουν το 2 στα 2

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12/2015

ΑΟ Άρης 2006 – ΟΦΝ Ιωνίας

Η Ν. Ιωνία αναμένεται να αλώσει την άλλοτε κραταιά έδρα της Βούλας. Κανέλης από τη μία, Τσακίρης και Δρούγας από την άλλη και σκορ από 0-4 έως 1-4 στο προσκήνιο.

 

ΑΟ Αγ. Βαρβάρας – ΓΟΠ Παλάσκας

Φαβορί η ομάδα μας προεξέχοντος του turbo, αλλά πάντα επικίνδυνη η αξιοσέβαστη ομάδα του Περιστερίου με Μιράμπογλου και Κατριβέση! Ίσως το τελικό σκορ να κυμανθεί μεταξύ του 4-1 και του 4-2

 

ΦΕΣ Κάντζα – ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας

Θα τα δώσει όλα η Κάντζα για τυχόν νίκη που θα την ξαναφέρει κοντά στις προνομιούχες θέσεις, αλλά ο αήττητος Ζήνων παραμένει το φαβορί της αναμέτρησης. Ακόμα κι αν ο Ζαΐρης κάνει υπερβάσεις, το σκορ μάλλον θα κυμανθεί γύρω στο 2-4 το πολύ!

 

ΓΑΟ Πειραιά – ΑΟ ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας

Εύκολο απόγευμα για την παρέα του Μαντά απέναντι στους φιλότιμους γείτονές μας. Οι νεαροί Νικολουδάκης από τη μία και Σέιμαν, Μίχου από την άλλη θα δώσουν μια μάχη που όμως έχει προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα και δεν είναι άλλο από το 4-0.

 

ΑΟ Διονύσου – ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα του Διονύσου θα φτάσει στη νίκη εναντίον του Παραδείσου με σκορ της τάξης του 4-0 ή το πολύ 4-1 αν ο ταλαντούχος Αξαρλής βγάλει κάποια επιμέρους νίκη.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12/2015

ΟΦΝ. Ιωνίας – ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου

Αναζητεί ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου η αξιόλογη ομάδα της Ν. Ιωνίας και πιθανότατα θα την κατακτήσει με ένα σκορ γύρω στο 4-1! Δρούγας και Τσακίρης ετοιμάζονται για comeback!

 

ΑΟ Διονύσου – ΑΟ ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας

Παρά τους ανεβασμένους Λιάγκο και Σέιμαν, η ομάδα του Διονύσου με Σκυβαλάκη και ίσως Αση δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει στο 4-0

 

ΓΑΟ Πειραιά – ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας

Το απόλυτο derby επιστρέφει! Παρά τη σιγουριά του Σενσεβέν και την σχεδόν άχαστη πορεία του Jerry, οι Πειραιώτες είναι πολύ σκληρά καρύδια και αναμένεται μάχη μέχρι εσχάτων για το ροζ φύλλο. Παΐζης και Μαντάς θα προσπαθήσουν να πετύχουν την έκπληξη της χρονιάς! Στο στοίχημα δίνει απόδοση 6 ο άσσος, αλλά u never know.. Σκορ γύρω στο 2-4 με 3-4 διόλου απίθανο.

 

ΦΕΣ Κάντζα – ΓΟΠ Παλάσκας

Αν οι Καντζαίοι ξεπεράσουν τον ισχυρό σκόπελο που λέγεται Μιράμπογλου, τότε το σκορ δεν αποκλείεται να φτάσει και στα επίπεδα του 4-0.

 

ΑΟ Αγ. Βαρβάρας – ΑΟ Αρης 2006

Ν. Αλεξανδρόπουλος, Ντάβαρης και Μωραΐτης θεωρητικά δεν θα έχουν πρόβλημα να φτάσουν σε μια άνετα νίκη ακόμα και με σκορ 4-0.

 

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ

Πολλές φορές οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν τα συναισθήματα μας. Μέσα στην ένταση και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας,ΤΟ ΜΟΝΟ αναντικατάστατο αγαθό είναι η υγεία μας και των ανθρώπων που μας περιβάλλουν στο δώρο που λέγεται ζωή.

Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην ‘οικογένεια’ του Διονύσου και ειδικότερα στην οικογένεια Δουκέρη για την τόσο πρόωρη και ξαφνική απώλεια του Σπύρου Δουκέρη. Ο σύζυγος και πατέρας θα ζει στη μνήμη και την ψυχή της συζύγου και των παιδιών του για πάντα.


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small