0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Μεγάλο τουρνουά στις 4/1

ΑμεΑ πινγκ πονγκ

Μια μεγάλη γιορτή του… πινγκ πονγκ ετοιμάζει ο αθλητικός σύλλογος ΑμεΑ ΠΑΣΚΑ. Στις 4 Ιανουαρίου θα διοργανώσει Τουρνουά για αθλητές με Αναπηρία στις εγκαταστάσεις στο Ιλιον. Αυτή η εκδήλωση, όμως, θα έχει πολλαπλό χαρακτήρα, καθώς όπως δηλώνουν οι ιθύνοντες της διοργάνωσης, θα επιδιώξουν να «ενώσουν» για πρώτη τους ΑμεΑ με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α και τον Π.Ο.Φ.Επ.Α.. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν και πάρα πολλές εκπλήξεις.

Καταρχήν θα παρευρεθεί η Εθνική ομάδα του πινγκ πονγκ και θα βραβευτεί για τον άθλο της Αυστρίας, όπου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο! Παράλληλα στην εκδήλωση θα είναι και ο διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Βασιλόπουλος και η γυναίκα του Μαρία Τσουρή.

Ολοι λοιπόν πρέπει να στηρίξουμε αυτή τη διοργάνωση και φυσικά το Sportsland θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει τα γεγονότα!

Η προκήρυξη 

Ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων ¨Π.Α.Σ.Κ.Α.¨ διοργανώνει Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις 4 Ιανουαρίου 2015 με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος στο γυμναστήριο του συλλόγου που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης ¨Ε.Κ.Α.¨ στο Ίλιον

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Επιτροπής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για αθλητές με αναπηρία (IPTTC) και την παρούσα προκήρυξη.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές, των Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ που είναι μέλη της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας οποιουδήποτε αθλήματος.
Οι αθλητές καλούνται να προσκομίσουν τα πρωτότυπα θεωρημένα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στην γραμματεία αγώνων πριν από την έναρξη των αγώνων. Αθλητές που δεν προσκομίσουν το θεωρημένο δελτίο δεν θα μπορούν να αγωνιστούν.
Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του τουρνουά επιτρέπεται η συμμετοχή και σε αθλητές που δεν έχουν κατηγοριοποιηθεί στο αγώνισμα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Οι αθλητές που δεν έχουν επίσημη κατηγοριοποίηση (classification) και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά πρέπει να το δηλώσουν στην φόρμα συμμετοχής τους και υποχρεούνται να παρευρεθούν το Σάββατο 3/1/2015 στον ίδιο χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής για να λάβουν ανεπίσημη κατηγοριοποίηση (classification).

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Το Αγωνιστικό Πρόγραμμα θα σταλεί στους Συλλόγους μετά τη λήξη των Δηλώσεων Συμμετοχής (31 Δεκεμβρίου 2014).
Θα δοθούν μετάλλια στους νικητές κάθε κατηγορίας που θα συνοδεύονται από δώρα χορηγών.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
Τα Αγωνίσματα που προκηρύσσονται είναι τα ακόλουθα:

Ανδρών Γυναικών Ανδρών Γυναικών
Ατομικό 1,2,3,4,5 1,2,3,4,5 6,7,8,9,10 6,7,8,9,10
Ομαδικό 1,2,3,4,5 1,2,3,4,5 6,7,8,9,10 6,7,8,9,10

**Αναλόγως των συμμετοχών μπορεί να υπάρξει σύμπτυξη κατηγοριών.

ΚΛΗΡΩΣΗ
Η κλήρωση των παικτών στους ομίλους θα πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη των αγώνων στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Απλό ατομικό:
Στους αγώνες του απλού θα έχουμε κατηγορίες ΤΤ1 έως ΤΤ5 και ΤΤ6 έως ΤΤ10 ανδρών και γυναικών. Στους αγώνες του απλού θα ισχύσει το σύστημα των ομίλων και μετά την οκτάδα το σύστημα του αποκλεισμού (knock out).
Αναλόγως των συμμετοχών θα διεξαχθεί κατηγορία open.
Ομαδικό:
Στους αγώνες του ομαδικού θα έχουμε κατηγορίες ΤΤ1 έως ΤΤ5 και ΤΤ6 έως ΤΤ10 ανδρών και γυναικών. Στους αγώνες του ομαδικού θα ισχύσει το σύστημα του απλού αποκλεισμού (knock out) σε ταμπλό των 4,8,16,32,κ.ο.κ. ανάλογα με τις συμμετοχές και με τους κανονισμούς του αθλήματος.
Όλοι οι αγώνες θα γίνουν με το σύστημα των επτά (7) αγώνων ως εξής:
A-Y
B-X
C-Z
ΔΙΠΛΟ
A-X
C-Y
B-Z
Στο ομαδικό υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης επιλογής συμπαιχτών και από διαφορετικά σωματεία.
Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχουν διαιτητές και ballboy, ballgirl.

Στους νικητές της κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια και θα δοθούν αναμνηστικά δώρα προσφορά της “gpsport.gr” (Γιώργος Πετρόχειλος – Αθλητικά Είδη).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής πρέπει να υποβάλλονται γραπτά στο επισυναπτόμενο έντυπο. Δεν γίνονται αποδεκτές Δηλώσεις που δεν φέρουν υπογραφή και σφραγίδα του Σωματείου.
Στις Δηλώσεις Συμμετοχής θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναφέρονται όλα τα στοιχεία των αθλητών ώστε να είναι εφικτός ο έλεγχος των στοιχείων από τη Γραμματεία Αγώνων. Τα Σωματεία καλούνται να δηλώσουν μία ηλεκτρονική διεύθυνση (email) προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα για το πρωτάθλημα.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν
μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση
paska.athens@gmail.com κοινοποίηση hellenic_sfpd@eaom-amea.gr,

 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η μετακίνηση, η διαμονή και η διατροφή θα επιβαρύνει τα ίδια τα σωματεία που θα συμμετέχουν.
Υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας μικρού αριθμού αθλητών από την επαρχία στις εγκαταστάσεις του Οικοτροφείου του Ε.Κ.Α. κατόπιν επικοινωνίας με τον συλλογό μας.
Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Μακρής Γεώργιος 6947522780
Πολίτσης Πολυχρόνης 6970016860

Τέλος, ότι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από την Τεχνική Επιτροπή και τον Επιδιαιτητή των αγώνων


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small