0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Μεγάλο αφιέρωμα στην Β Εθνική Ανδρών Αττικής!

1

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπορεί να μην έχει Βλοτινό και Μαδέση, αλλά έχει Τσιόκα, Κούνουπα, Σωτήρη Καναβό και γενικότερα αναμένεται άκρως εντυπωσιακό!!! Πολλοί παικταράδες θα αγωνιστούν και φέτος στην κατηγορία και το ενδιαφέρον αναμένεται άκρως εντυπωσιακό. Το Sportsland σας παρουσιάζει τους 10 μονομάχους!!!

Αρης 2006

Σύνθεση: Σταθουλόπουλος, Γενεράλης, Κόντρατιουκ, Κωνσταντάς

Περιγραφή: Ο Αρης 2006 έχει σαν στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Πάντως όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει, καθώς ο Κόντρατιουκ απέχει καιρό και μάλλον δεν θα αγωνιστεί σε όλα τα ματς

Πρόβλεψη: Ο Αρης μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό και θα τερματίσει στις θέσεις 8-10

Νέα Ιωνία:

Σύνθεση: Δρούγας, Κερίμης, Ντάβαρης, Τσακίρης

Περιγραφή: Η Νέα Ιωνία έχει κι αυτή σαν στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Η προσθήκη του Κερίμη μαζί με τους Δρούγα και Τσακίρη τους δίνουν ελπίδες για την παραμονή. Πάντως για να τα καταφέρουν θα πρέπει να πιάσουν καλή απόδοση σε όλα τα ντέρμπι!!!

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 7-10

Φιλονίκης

Σύνθεση: Μάρτος, Λιλής, Δέσης, Κεσκίνολου

Περιγραφή: Το γεγονός ότι ο… Μάρτος δεν τραβούσε το ήξεραν στον σύλλογο γι αυτό και πήραν τον Κεσκίνογλου!!! Η ομάδα είναι αρκετά δυνατή και αν αποφύγουν τις κακοτοπιές μπορούν να χτυπήσουν ακόμα και μπαράζ.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 3-5

Αμοργός

Σύνθεση: Στεφανής, Χρήστου, Αφοί Βακράκοι

Περιγραφή: Είναι το μεγάλο φαβορί για την τελευταία θέση!!! Πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Πάντως δεν είναι μυστικό ότι πρόκειται ίσως για την καλύτερη σε χαρακτήρα ομάδα, αλλά εδώ κάνουμε σπορ, δεν πρόκειται για κάποια φιλανθρωπική οργάνωση!!! Επομένως δύσκολα τα πράγματα. Στα συν το μαγαζί με τα σουβλάκια που έχει ο πατέρας του Στεφανή!!! Θα πνίξουν τον πόνο τους!!!

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 9-10

Μαγκουφάνα 

Σύνθεση: Σ. Κανναβός, Ταντσούρα, Σανίδας, Συμεωνίδης

Περιγραφή: Σίγουρα πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες τις κατηγορίας! Αν δεν πάει στα μπαράζ θα είναι… έγκλημα. Ταντσούρα σταθερή αξία, όπως και ο Κανναβός.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 2-3

Ελληνικό

Σύνθεση: Τσιόκα, Γ. Κορδούτης, Ράπτης, Νικόπουλος, Κούνουπας, Σενσεβέν

Περιγραφή: Δεν πρόκειται για ομάδα, αλλά για dream team. Φήμες λένε ότι ο Κορδούτης δεν θα παίξει, αλλά και πάλι η ομάδα βγαίνει εύκολα πρώτη. Οποιαδήποτε άλλη θέση αποτελεί αποτυχία!

Πρόβλεψη: Το ελληνικό θα κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Ελευσίνα

Σύνθεση: Παύλοζας, Κουλουριώτης, Κοντουράρου και τα Σταμάκια!!!

Περιγραφή: Η έλευση του Παύλοζα δίνει μία άνετη σωτηρία για την Ελευσίνα. Η ποιότητα του νεοαποκτηθέντα άσου από την Σαλαμίνα θα δώσει δύο ίσως και τρεις νίκες σε όλες τις ομάδες που διεκδικούν τους ίδιους στόχους!

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 5-7

Κάντζα

Σύνθεση: Γαβριήλ, Ζαΐρης, Σταμέλλος, Γιανακούρης

Περιγραφή: Μεγάλο μεταγραφικό deal έκανε η Κάντζα! Που έδιωξε τον… «παππού» Μαδέση για να πάρει τον πολλά υποσχόμενο Γιαννακούρη. Σίγουρα οι στόχοι είναι μεγάλοι και φυσικά η παραμονή είναι η πρώτη προτεραιότητα για την Κάντζα. Θα μπορέσει ο δοντάκιας Γαβριήλ και ο Ζαΐρης να την κρατήσουν;

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 6-8

Καρέας

Σύνθεση: Β. Αντωνιάδης, Βλαχάκης, Ράμμος

Περιγραφή: Αντε να ξεμπερδέψεις από τα μικρά! Η πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος θα έχει μία άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα τα μικρά θα δείξουν αν μπορούν να κοιτάξουν και πιο ψηλά!

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 4-7

ΑΕΚ

Σύνθεση: Ανδριόπουλος, Φωτόπουλος, Ξαρχάκος, Κοκκινίδης

Περιγραφή: Περίεργη ομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει, αλλά και πάλι δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω από την 3η θέση. ΑΝ πάει στα μπαράζ θα είναι μεγάλη επιτυχία. Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 3-5


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small