0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Κερνάει απόψε η… Παρίδη!!!!

Παρίδη

Μπήκε ο καινούργιος χρόνος, αλλά δεν έχουν περάσει ούτε 10 μέρες από το 2014! Επομένως μυαλά δεν βάλαμε. Κι αφού δεν βάλαμε, έχουμε τα παρασκήνια για να μάθει ο κόσμος!!!! Σήμερα θα είναι αφιερωμένα στην Κωνσταντίνα Παρίδη!!!

Αλλά για να έχει… σασπένς θα ξεκινήσουμε με τον αγαπητό… Χυλομάτη! Πρωτοχρονιάτικο φιλικό τουρνουά κανονίσαμε κι επειδή δεν μας αρέσουν τα χαρτιά (σ.σ. μεγάλο ψέμα) είπαμε να τζογάρουμε στο… πινγκ πονγκ! Βάλαμε από 5 ευρώ και οι τρεις πρώτοι έπαιρναν το αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο! Πρώτος, που λέτε βγήκε ο πολύ καλός μας φίλος κι ένα από τα καλύτερα παιδιά (σ.σ. μάλλον δεν θα γράψουμε καμία αλήθεια σ’ αυτά τα παρασκήνια) Κώστας Χυλομάτης. Στον τελικό έπαιξε με τον Μπουσούνη. Το αξιοσημείωτο είναι ότι κανείς από τους δύο δεν έχει… κούπα! Τελικά επικράτησε ο Χυ-λονγκ με 2-1 (σ.σ. δεν αλλάξαμε το σύστημα, αλλά όλα τα σετ πήγαν πάνω από 20. Τι να κάναμε δεν θα αλλάζαμε χρόνο στα σπίτια μας)!!! Μόλις πήρε το χρηματικό έπαθλο ο Χυλομάτης φώναξε δυνατά: «Τι να τα κάνω τα λεφτά; Εγώ κούπα θέλω…» Οι φήμες που θέλουν να μας παίρνει τηλέφωνο, για να γράψουμε ότι βγήκε πρώτος στο τουρνουά, θεωρούνται προβοκατόρικες!

Επίσης ένα από τα καλύτερα παιδιά (σ.σ. δημόσιες σχέσεις για να μπαίνουν στο σάιτ!!) ο Γιώργος Σταμέλλος ήρθε να παίξουμε κι έφερε μία… απίστευτη βασιλόπιτα! Εντελώς τυχαία πριν παίξει με κάποιον του πρόσφερε να φάει και μετά έμπαινε και τον κοπάναγε… Το τι είχε η βασιλόπιτα δεν μάθαμε ποτέ!

Αν ποτέ επισκεφτείτε το σπίτι του Παναγιώτη Λιάσκου, θα σας δώσω μία συμβουλή: Μην βάλετε σε ποτήρι κόκα κόλα! Για κάποιον λόγο ξεχειλίζει ΠΑΝΤΑ και τα κάνεις όλα χάλια!!! Μπορεί να σας φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι… Πιστέψτε με! Τουλάχιστον τρεις φορές έχυσα την κόκα κόλα…

Η Κωσταντίνα Παρίδη, μεγάλη η χάρη της, πραγματικά ξεκίνησε τη χρονιά ιδανικά! Στην κοπή της πίτας του Ολυμπιακού ήταν μία από τους έξι τυχερούς που κέρδισε το φλουρί!!! Οι «ερυθρόλευκοί» όντας γενναιόδωροι έβαλαν και χρηματικό έπαθλο… αξιοσέβαστο! Συγχαρητήρια Κόνι πάντα τυχερή.

Οπως και να έχει… χρωστάς κέρασμα σε μένα και στον Μακ .-

Το καλύτερο, όμως, ήταν το βράδυ που έφευγε από το σπίτι. Βγαίνει έξω και μετά χτυπάει ξανά το κουδούνι. Της ανοίγει ο σπιτονοικοκύρης και του λέει: «Ρε έξω χιονίζει. Πήγαινε σήκωσε τους υαλοκαθαριστήρες. Αυτός γεμάτος χαρά πάει στο παράθυρο να δει το… χιονισμένο μέρος και τι να δει: Ελάχιστο… χιονόνερο!!! Τόσο λίγο που ούτε καν νιφάδα δεν σχηματιζόταν πάνω στα αμάξια… Οταν την κοίταξε γεμάτος… απορία είπε: «Αν ρίχνει τόσο τώρα, φαντάσου πόσο θα ρίξει το βράδυ»!!! Δεν μάθαμε ποτέ, αν έβαλε και… αλυσίδες στο αμάξι, από το πολύ χιόνι!

Τέλος, αύριο έρχεται ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος (σ.σ. κι αυτός ο Μάρτος ξέρετε…) Από Αμέρικα! Περιμένουμε με αγωνία για τα δώρα που μας έφερε…

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ!!!

 

 

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small