0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Θάνατος σου η… ζωή μου!!!

Φωτόπουλος

Το Σάββατο μπορεί να ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Β Εθνικής Ανδρών και να γίνεται η στέψη στον πρωταθλητή χειμώνα (σ.σ. Μαγκουφάνα), αλλά υπάρχουν δύο παιχνίδια που είναι ο… θάνατος σου η ζωή μου!!! Βέβαια το πρωτάθλημα μπορεί να έχει πολύ δρόμο, αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει.Στη μάχη της ουράς ΑΕΚ – Κάντζα και Κάντζα – Καρέας μονοπωλούν το ενδιαφέρον και οι τρεις ομάδες θέλουν πάση θυσία νίκες για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Τα προγνωστικά λοιπόν είναι… δύσκολα, αλλά εμείς θα πάρουμε το ρίσκο, έτσι για να μην πάει… χαμένος ο κουβάς!

Το Σάββατο

Φιλονίκης – Νέα Ιωνία 1

Ο τρίτος της βαθμολογίας Φιλονίκης θα συνεχίσει την… πορεία του προς τα μπαράζ, καθώς το εμπόδιο της Νέας Ιωνίας δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Κεσκίνογλου, Δέσης, Λιλής και Μάρτος δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τους Κερίμη, Δρούγα και Τσακίρη.

Αρης 06 – Μαγκουφάνα 2

Ισως το πιο… αδιάφορο παιχνίδι της χρονιάς. Η πρωτοπόροι παίζουν με τους… τελευταίος κι ακόμη και… μεθυσμένοι οι παίκτες της Μαγκουφάνας θα πάρουν τη νίκη!

Αμοργός – Ελευσίνα 2

Ενας κούκος φέρνει την άνοιξη; Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ναι! Ο Παύλοζας δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και θα βγάλει δύο νίκες κι ενδεχομένως το διπλό απέναντι στην Αμοργό, επομένως τα… μικρά της Ελευσίνας θα κυνηγήσουν μία νίκη που θα την πετύχουν απέναντι στην φιλόδοξη Αμοργό!

Ελληνικό – Καρέας 1

Το Ελληνικό είναι το… αδιαφιλονίκητο φαβορί. Αλλά θα πρέπει να προσέξει κόντρα στα μικρά του Καρέα. Αν ο… μικρός Παπαβασιλείου από φύγει τον Τσιόκα τότε μπορεί να βγάλει δύο νίκες και το παιχνίδι να αποκτήσει ενδιαφέρον!

Κάντζα – ΑΕΚ Χ

Η σχέση των δύο ομάδων είναι λίγο… περίεργη και μάλλον έχουν ταυτιστεί να παλεύουν για τους ίδιους στόχους!!! Πέρυσι κυνηγούσαν τα μπαράζ με την «Ένωση» να είναι αυτή που χαμογέλασε στο τέλος. Φέτος πάνε για την παραμονή. Σε ένα παιχνίδι… ακατάλληλο για καρδιακούς η Κάντζα με μπροστάρη τον Ζαΐρη και τον Γαβριήλ και τον επικίνδυνο Σταμέλο θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη. Ομως πως μπορείς να κάνεις πρόβλεψη όταν έχεις απέναντί σου τον πολυδιάστατο Φωτόπουλο (σ.σ. Φωτό) και τους Ξαρχάκο, Κοκκινίδη; Παιχνίδι για γερά νεύρα κι αν υπήρχε το Χ θα το παίζαμε με κλειστά μάτια, αλλά τώρα…; Οι προβλέψεις απαγορεύονται, καθώς δεν μετράει μόνο το… ταλέντο, αλλά και η μέρα που θα βρεθούν οι αθλητές. Αλλωστε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι η ψυχολογία είναι αυτή που μετράει!

Την Κυριακή

Νέα Ιωνία – ΑΕΚ 2

Η Ενωση είναι το μεγάλο φαβορί γι αυτή τη νίκη, αλλά θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη. Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ είχε επιβληθεί με 4-1 και κάπου εκεί θα τελειώσει κι αυτό το ματς!

Κάντζα – Καρέας 2

Επίσης ένα μεγάλο ντέρμπι! Πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι σίγουρα ο Παπαβασιλείου, ο οποίος δύσκολα θα χάσει. Από εκεί και πέρα η Κάντζα θα κυνηγήσει με νύχια και με δόντια το διπλό. Στον πρώτο γύρο η Κάντζα είχε επιβληθεί με 4-2 και στο συγκεκριμένο παιχνίδι αν δεν μπορεί να κερδίσει θα προσπαθήσει να κρατήσει το σκορ του πρώτου αγώνα… Πάντως ο Καρέας είναι το φαβορί!

Ελληνικό – Ελευσίνα 1

Το Ελληνικό δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και θα κερδίσει λογικά με 4-1. Η μοναδική νίκη θα έρθει λογικά από τον Παύλοζα.

Αμοργός – Μαγκουφάνα 2

Η Μαγκουφάνα δεν θα αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα και με δύο νίκες θα ετοιμαστεί για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με το Ελληνικό της επόμενης αγωνιστικής.

Αρης 06 – Φιλονίκης 2

Το ντέρμπι δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον! Και πριν προλάβετε να πείτε ότι δεν είναι… ντέρμπι να σας θυμίσουμε ότι ο ακριβής όρος του ντέρμπι είναι όταν παίζουν δύο ομάδες από την ίδια περιοχή. Εύκολο παιχνίδι για τον Φιλονίκη που λογικά θα χρησιμοποιήσει και τον Μάρτο.


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small