0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Η πιο δύσκολη Ά Αττικής Ανδρών της τελευταίας δεκαετίας!

dam

Μια μεγάλη αθλητική καλησπέρα (η πρώτη για τη φετινή σεζόν) από τον υπογράφοντα μέσα από τις στήλες του Sportsland! Με ανυπομονησία και χαρά και φέτος θα επιχειρούμε να δούμε κάθε αγωνιστική εβδομάδα τις επιδόσεις των ομάδων αλλά και μεμονωμένα των παικτών όλων των ομάδων της Ά Αττικής κατηγορίας ανδρών. Ειδικά το φετινό πρωτάθλημα, αναμένεται να είναι το δυσκολότερο και συναρπαστικότερο των τελευταίων ετών καθώς σχεδόν όλες οι ομάδες παρουσιάζονται ανταγωνιστικές και έτοιμες για διάκριση. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα ρόστερ και τις δυνατότητες των 10 αντιπάλων, αφού πρώτα τονίσουμε ότι:

α) τα ρόστερ έχουν συλλεχθεί από το τελευταίο ranking list (Αύγουστος 2014), αλλά αν διαπιστωθούν λάθη ή παραλείψεις, παρακαλούμε να έχουμε ενημέρωση από τις ομάδες ώστε να επανέλθουμε με πιο ακριβή αναφορά!

β) οι σκέψεις και αναλύσεις για τις ομάδες προϋποθέτουν ότι οι ομάδες θα αγωνίζονται πλήρεις σε όλα τα παιχνίδια τους!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

Π.Ο.Κ. Έσπερος

Σύνθεση: Σοφίλλας, Λάκατας, Χρηστίδης, Σιφωνιός

Περιγραφή: Το απόλυτο φαβορί της κατηγορίας καθώς διαθέτει τον Σοφίλλα, έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου που πιθανότατα θα δίνει 2,5 νίκες με το καλημέρα σε κάθε αναμέτρηση. Καθόλου δεν υστερούν βέβαια και οι άλλοι 2 παίκτες καθώς οι Λάκατας και Χρηστίδης δύσκολα θα δεχθούν ήττα από αντίστοιχους 2ους και 3ους παίκτες των υπολοίπων ομάδων.

Πρόβλεψη: Τίποτα λιγότερο από την πρώτη θέση, ίσως και αήττητος. Στο στοίχημα αυτή η πρωτιά δε θα έδινε πάνω από 1,15

 

ΑΘλητικόν Κέντρον Ζωγράφου

Σύνθεση: Σιώκος, Μάγκος, Δαμιανής Ιωαν., Κορδούτης Ιασ., Διαμαντόπουλος, Μπαρμπουνάκης

Περιγραφή: Περίεργο ρόστερ, στο οποίο αν όντως αγωνιστούν οι Σιώκος και Μάγκος δίνει τεράστιες δυνατότητες ακόμα και για εκτοπισμό του Εσπέρου από την κορυφή. Ακόμα και στην περίπτωση βέβαια που δε συμβεί αυτό, οι.. νεαροί της ομάδας είναι ιδιαιτέρως αξιόλογοι και αναμένεται να έχουν μια θετική πορεία στο πρωτάθλημα

Πρόβλεψη: Αν αγωνιστούν πλήρεις, δεν πέφτουν κάτω από τη δεύτερη θέση. Διαφορετικά θα κυμανθούν στο γκρούπ των μεσαίων ομάδων της κατηγορίας

 

Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας

Σύνθεση: Πετρόχειλος, Χατζηλυγερούδης Γ., Σταματούρος Αλκ., Παναγόπουλος Π. (ή αλλιώς η ομάδα των μικρών αδερφών!!)

Περιγραφή: και οι 3 ‘μικροί αδερφοί’ έχουν παρουσιάσει ραγδαία εξέλιξη στο παιχνίδι τους και σε συνδυασμό με την παρουσία του έμπειρου Πετρόχειλου, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα

Πρόβλεψη: Με την βοήθεια του σπουδαίου Πετρόχειλου και των ταλέντο των μικρών, η ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα και στην 3αδα των πρωτοπόρων!

 

Α.Ο. Διονύσου

Σύνθεση: Ασημακόπουλος, Σκυβαλάκης, Πάντζιος, Καλογερόπουλος, Δουκέρης

Περιγραφή: Δυνατό ρόστερ 5 παικτών με την επιστροφή του δανεικού Σκυβαλάκη και του τραυματία Καλογερόπουλου και πολύ αξιόλογος προπονητής (Μπακόλας), δίνουν το χέρι βοηθείας στους περσινούς Ασημακόπουλο και Πάντζιο ώστε να κάνουν το παραπάνω βήμα που (από ατυχία) δεν κατάφεραν πέρσι.

Προγνωστικά: Καλό υλικό και ομοιογένεια αναμένεται να είναι τα μυστικά που ίσως οδηγήσουν το Διόνυσο στις υψηλές θέσεις, ακόμα και ανόδου, τη φετινή σεζόν.

 

Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου

Σύνθεση: Καραμαντζιάνης, Κορδαλής, Νασίκας, Αξαρλής

Περιγραφή: Άλλη μια ομάδα νεαρών και ανερχόμενων παικτών. Δυνατή τριάδα που θα δυσκολέψει σχεδόν όλους τους αντιπάλους της. Η βαριά ταμπέλα και κληρονομιά της ΄Πεύκης’ σε συνδυασμό με το αναμφισβήτητο ταλέντο των μικρών μπορεί να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα!

Προγνωστικά: Με το δεδομένο των πολλών ισχυρών ομάδων στην κατηγορία, οι μικροί της Πεύκης πιθανόν να τερματίσουν κάπου στη μέση της βαθμολογίας

 

Α.Ο. Αγ. Βαρβάρας

Σύνθεση: Χολής, Αλεξανδρόπουλος Ν., Φάκαρος, Χαρίδας

Περιγραφή: Χμμ.. Ομάδα ερωτηματικό η δική μας προς το παρόν. Αν ο τεράστιος Χολής και ο turbo Ν. Αλεξανδρόπουλος έχουν κέφια, τότε μπορούμε να τερματίσουμε σε υψηλή θέση, σε συνδυασμό βέβαια και με την δική μου βοήθεια (hopefully) και την εμπειρία του Φάκαρου

Προγνωστικά: Αν παίξουμε πλήρεις σε όλα τα παιχνίδια, έχουμε δυνατότητα να τερματίσουμε σε θέση ανόδου! Αλλιώς και του χρόνου εδώ θα είμαστε να καταγράφουμε τα δεδομένα της κατηγορίας μας!

 

Α.Ο. Δ.Α.Ο. Αγ. Βαρβάρας

Σύνθεση: Φλασκής, Μοσχόπουλος, Μωραΐτης, Τζάρας, Φουντουλάκης

Περιγραφή: Οι συγκάτοικοί μας του ΔΑΟ, φαίνεται να δυναμώνουν πολύ με την παρουσία του έμπειρου Φλασκή. Σε συνδυασμό με το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των μεταγραφών Μοσχόπουλου και Μωραΐτη, την προσωπικότητα του μεγάλου φίλου και αρχηγού Τζάρα και το ταλέντο του Φουντουλάκη, φιλοδοξούν σε μια καλή χρονιά με σταθερή παρουσία στην κατηγορία.

Προγνωστικά: Η ομάδα ανήκει στο γκρουπ των μεσαίων ομάδων της κατηγορίας!

 

Πανελλήνιος Γ.Σ.

Σύνθεση: Αγγελόπουλος, Παπαμιχαήλ, Ρέβελας

Περιγραφή: Τουλάχιστον συγκινητική θεωρώ την επιστροφή στην ομάδα που πρωτοέπαιξα στο πρωτάθλημα το 2009. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά. Καταρχάς έχει επιστρέψει εδώ και λίγα χρόνια ο Αλέξης Παπαμιχαήλ που αποτέλεσε κορμό της ομάδας επί σειρά ετών, αλλά δεν είναι μόνος! Θα έχει τη συμπαράσταση των εξαιρετικών Αγγελόπουλου και Ρέβελα.

Προγνωστικά: Στόχος της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη κατηγορία θα είναι να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό!

 

Αθηναϊκός Α.Σ.

Σύνθεση: Ασλάν, Βλασσάς Βασ., Χατουτσίδης, Πετρίδης, Ζορμπάς, Βατσιωαννίδης

Περιγραφή: Άλλη μια επιστροφή στο παρελθόν όπου επίκειται συνάντηση με τον παλιό καλό φίλο Ανέστη Βατσιωαννίδη! Η ομάδα διαθέτει αρκετές λύσεις σε παίκτες, αλλά θα χρειαστεί να αναδείξει έναν ηγέτη (ίσως τον Ασλάν ή τον Χατουτσίδη) που να την τραβήξει μακρυά από την επικίνδυνη ζώνη!

Προγνωστικά: Αν δε βρεθεί ο εν λόγω ηγέτης, η ομάδα του Αθηναϊκού θα κινδυνέψει με υποβιβασμό.

 

Α.Ο. Ανθούπολις

Σύνθεση: Πιερρακέας, Χριστοδούλου, Χρονόπουλος

Περιγραφή: Παρά την παρουσία του μεγάλου αρχηγού Πιερρακέα και του έμπειρου (και με πολύ κρίσιμες νίκες πέρσι) Χριστοδούλου η Ανθούπολη πιθανότατα θα κινδυνέψει άμεσα να βρεθεί στα χαμηλά στρώματα στην μετά ‘Μαντάδων’ εποχή της.

Προγνωστικά: Θα δώσει μεγάλο αγώνα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πέρσι τα κατάφερε. Φέτος?

 

Φωτο: Ο νεαρός και ταλαντούχος Ι. Δαμιανής φιλοδοξεί να βαδίσει στα χνάρια του σπουδαίου (παιδιού και παίκτη) αδερφού του, Στράτου!


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small