0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Η Α1 Γυναικών με τα μάτια της Μαρίας Χριστοφοράκη!!!

1

Το Σάββατο στο ΣΕΦ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Πέρα, Ολυμπιακός και ΔΑΟΤ φαντάζουν οι πιο δυνατές ομάδες που θα διεκδικήσουν τα πρωτεία.
Το Sportsland επικοινώνησε με την πρωταθλήτρια Ελλάδος και παίκτρια του Ολυμπιακού Μαρία Χριστοφοράκη, η οποία μας ανέλυσε τις ομάδες μία προς μία. Η διεθνής αθλήτρια αρχικά έκανε ένα σχόλιο για τηνΑ1 γυναικών, που όπως είπε είναι πιο δύσκολη από πέρυσι. «Είναι δυνατότερο το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι. Θα έχει σασπένς μέχρι το τέλος, γιατί δεν είναι μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ολυμπιακός, Πέρα και ΔΑΟΤ έχουν ισχυρές ομάδες και το πρωτάθλημα, πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οποια ομάδα βρεθεί σε καλύτερη μέρα στα ντέρμπι, θα έχει και τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, στις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τα πράγματα είναι αμφίρροπα», τόνισε αρχικά η Μαρία Χριστοφοράκη, η οποία στην συνέχεια ανέλυσε τις ομάδες.

Απολαύστε, λοιπόν, την Α1 Γυναικών, όπως το βλέπει μία πρωταθλήτρια Ελλάδος!!!

Πέρα

Σύνθεση: Φίλη, Νικουλάε, Ζαβιτσάνου, Γεωργοπούλου

Περιγραφή: Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Και οι τέσσερις παίκτριες είναι εξαιρετικές. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη ομάδα. Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε παιχνίδια που κρίνουν τον τίτλο. Το Πέρα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, όλα όμως θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα βρεθούν οι αθλήτριες στα ντέρμπι

Ατού: Το μεγάλο τους ατού είναι ότι πρόκειται για μία ολοκληρωμένη ομάδα με καλή ψυχολογία.

Ολυμπιακός

Σύνθεση: Χριστοφοράκη, Πέτροβα, Παρίδη

Περιγραφή: Η Ντετελίνα πέρυσι έκανε πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι κι εγώ θα βοηθήσω περισσότερο και με μία καλή εμφάνιση της Κωνσταντίνας, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε καλή ομάδα κι αν δεν την πίστευα δεν θα έπαιζα στον Ολυμπιακό…

Ατού: Η Ντετελίνα. Είναι έμπειρη αθλήτρια, πολύ σταθερή στην απόδοσή της και στα δύσκολα παιχνίδια έχει δείξει ότι αντεπεξέρχεται πολύ καλά…

ΔΑΟΤ:

Σύνθεση: Τόλιου, Κιούφη, Γεωργιάδου

Περιγραφή: Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θεωρητικά και μόνο είναι λίγο πιο κάτω από το Πέρα και τον Ολυμπιακό. Κι αυτό οφείλεται γιατί η Αλίκη και η Ελένη δεν είναι το ίδιο προπονημένες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι επικίνδυνες. Ο ΔΑΟΤ θα τερματίσει μέσα στις 3 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Κι όπως είπα και νωρίτερα θα εξαρτηθεί από το ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα.

Ατού: Σίγουρα η Κατερίνα. Είναι από τις καλύτερες αθλήτριες στην Ελλάδα. Η αξίας της είναι γνωστή και ακόμη και στην άσχημή της ημέρα μπορεί να κάνει δύο νίκες!

Καβάλα

Σύνθεση: Εμίρη, Κανάρη, Χατζηλυγερούδη

Περιγραφή: Είναι μία νέα ηλικιακά ομάδα πολύ καλού επιπέδου. Τα κορίτσια έχουν δείξει ότι παίζουν καλά, αγαπάνε το πινγκ πονγκ, προπονούνται σκληρά κι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Ατού: Το πάθος που έχουν και οι τρεις κοπέλες για να κυνηγήσουν το καλύτερο.

ΧΑΝΘ
Σύνθεση: Χοβσεπιάν, Ζάνεβα, Χατσατριάν

Περιγραφή: Εχει ένα συμπαγές σύνολο, που δεν θα κινδυνέψει και παίζοντας καλό πινγκ πονγκ θα τερματίσει στην μέση της βαθμολογίας. Αποτελείται από δύο νεαρές αθλήτριες και την Βάνια που έχει μεγάλη εμπειρία και είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει στα κρίσιμα παιχνίδια.

Ατού: Η Βάνια. Όπως είπα με την εμπειρία της θα βοηθήσει στα κρίσιμα παιχνίδια και θα οδηγήσει την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία.

Φοίνικας

Σύνθεση: Δάνδουλα, Μπρισκόλα, Κορδούτη.

Περιγραφή: Όπως και η Χανθ, έτσι κι ο Φοίνικας έχει δύο μικρές αθλήτριες και μία πολύ έμπειρη. Η Μπρισκόλα και η Κορδούτη παίζουν καλά κι έχουν δείξει ότι αν πιάσουν καλή απόδοση μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Ατού: Σίγουρα η Δέσποινα. Στα κρίσιμα παιχνίδια θα έχει την ηρεμία και την ψυχραιμία να τα αντιμετωπίσει καλύτερα και να φέρει τα θετικά αποτελέσματα.

Έδεσσα

Σύνθεση: Μοίρου, Τσεκούρα, Λαζαρίδου, Μπέλλου, Μαρκοζάνη

Περιγραφή: Πρόκειται για μία πολύ έμπειρη ομάδα. Οι αθλήτριές της έχουν αγωνιστεί στην Α1 για αρκετά χρόνια. Εχουν την εμπειρία να κάνουν την διαφορά, αλλά δεν ξέρουμε από θέμα προπόνησης σε τι κατάσταση βρίσκονται

Ατού: Η Μοίρου. Παρόλο που δεν προπονείται πολύ, είναι από τις καλύτερες παίκτριες της Α1 και σίγουρα θα κάνει την διαφορά.

ΠΚΔΤ

Σύνθεση: Τουντακώβα, Μυτακίδου, Καλύβα, Πιτσικάλη

Περιγραφή: Ο ΠΚΔΤ αποτελείται από τις πιο μικρές αθλήτριες της κατηγορίας. Θα είναι μία καλή εμπειρία γι αυτές. Θα αγωνιστούν απέναντι σε καλύτερες αθλήτριες και θα τους δώσει κίνητρα και παραστάσεις για να βελτιωθούν.


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small