0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Η Α1 Ανδρών με τα μάτια του Κώστα Λαγογιάννη!

Tennis table Gd-Q

Το καλύτερο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών τα τελευταία χρόνια ξεκινάει το Σαββατοκύριακο και όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία τα παιχνίδια που θα καθηλώσουν τον κόσμο του πινγκ πονγκ. Προγνωστικά δύσκολα να γίνουν, καθώς και στην ουρά, αλλά και στην κορυφή θα γίνει πραγματικά… σκοτωμός!

Η Α1 φέτος θυμίζει… ProA και αν δεν θέλετε να υπερβάλουμε, τότε θα πούμε ProB!!! Εκτός από τους γνωστούς παικταράδες, Παπαγεωργίου, Ρηνιώτης, Μάκρας, Λαγογιάννης, αφοι Κωνσταντινόπουλοι φέτος προστέθηκαν και οι Βλοτινός, Παπαδημητρίου. Το κερασάκι στην τούρτα πάντως αποτελούν οι Γάλλοι παικταράδες Ουές και Μπουλούσα!

Το Sportsland επικοινώνησε με τον Κώστα Λαγογιάννη, ο οποίος ανέλυσε όλη την Α1 ανδρών!!! Περιέγραψε αναλυτικά τις ομάδες, αποκάλυψε τα… ατού του κάθε συλλόγου, ενώ έκανε και πρόβλεψη για το τι θέση θα τερματίσει ο κάθε σύλλογος!!

Αρχικά, έκανε ένα γενικότερο σχόλιο για την Α1 Ανδρών: «Το πρωτάθλημα, φέτος, είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αλλά κακά τα ψέματα ευκαιρία για τίτλο έχουν μόνο δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός και το Πέρα. Ο Ολυμπιακός έχει τρεις καταπληκτικούς παίκτες στην σύνθεσή του. Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν μία πολύ καλή ομάδα στο εξωτερικό.

Από την άλλη το Πέρα έχει έναν παίκτη κόσμημα, όχι μόνο για την ομάδα μου, αλλά και για το ελληνικό πινγκ πονγκ. Είναι τιμή για την Ελλάδα που ένας παίκτης σαν τον Ουές παίζει στην χώρα μας.

Από εκεί και κάτω υπάρχουν πολλές επικίνδυνες ομάδες. Υπάρχουν νέοι και ταλαντούχοι παίκτες και γενικότερα το πρωτάθλημα θα είναι πολύ… απρόβλεπτο».

 

Προσδεθείτε λοιπόν και απολαύστε την Α1 Ανδρών με τα μάτια του Κώστα Λαγογιάννη…

 

Ολυμπιακός

Σύνθεση: Παπαγεωργίου, Ρηνιώτης, Μπουλούσα, Τσόπελας, Σταματούρος, Παναγόπουλος

Περιγραφή: «Όπως είπα πρόκειται για μία φοβερή ομάδα με τρεις καταπληκτικούς παίκτες,  εγνωσμένης αξίας. Στην καλή τους μέρα μπορεί να κερδίσουν οποιονδήποτε. Ακόμη και στην κακή τους, όμως, είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικοί.

Ατού: Το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού είναι η πληρότητα. Εχουν τρεις για τα ελληνικά δεδομένα, πάνω από την κατηγορία των πρωτοκλασάτων παικτών και πολύ ετοιμοπόλεμους, από πλευρά αγώνων.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 1-2. Αυτό θα εξαρτηθεί σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι παίκτες στο ντέρμπι με το Πέρα.

 

Πέρα

Σύνθεση: Ουές, Λαγογιάννης, Μάκρας, Βλοτινός, Λέγγερης

Περιγραφή: Επίσης μία πολύ πλήρης ομάδα. Ο νεοαποκτηθείς Γάλλος Ουές είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός παίκτης. Οποιος δει τα αποτελέσματα τον τελευταίο χρόνο, στο Γαλλικό και παγκόσμιο ράνκινγκ θα δει πως έχει συνεχώς ανοδική πορεία και πιστεύω θα κάνει την διαφορά. Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες είναι πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η εμφάνιση του Γιάννη Βλοτινού και κατά πόσο θα εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανεβασμένος από τα τελευταία χρόνια και θα έχει κάνει προπόνηση, αλλά αυτό θα πρέπει να το δούμε και στην πράξη.

Οσον αφορά εμένα και τον Μάκρα, είναι γνωστά τα αποτελέσματα κόντρα στους παίκτες του Ολυμπιακού. Πέρυσι στην Γαλλία είχα παίξει κόντρα στον Μπουλούσα και τον είχα κερδίσει 3-1. Ηταν μία καλή νίκη για μένα και χάρηκα που την έκανα

Ατού: Σίγουρα ο Ουές, ο οποίος πιθανολογώ ότι θα παίζει και πολύ καλά στο διπλό. Έχει τεχνική, πρώτη μπαλιά και γενικότερα οι καλοί ξένοι παίκτες είναι προπονημένοι και στο διπλό. Επίσης ο Βλοτινός μπορεί να είναι ατού αν εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος

Πρόβλεψη: 1-2 αναλόγως με την μέρα

 

Ταταύλα

Σύνθεση: Παπαδημητρίου, Μανουσώφ, Ζώνιος

Περιγραφή: Μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εχει στην σύνθεσή του τον Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης. Το επίπεδό του είναι παρόμοιο με τους παίκτες του Πέρα και του Ολυμπιακού. Παράλληλα, όμως, η απόδοσή του αποτελεί και ερωτηματικό γιατί έχει διακόψει την προπόνηση από την Εθνική ομάδα και δεν ξέρουμε πόσο έτοιμος θα είναι. Επίσης κι ο Μανουσώφ είναι πολύ καλός. Λείπει πολλά χρόνια όμως από το κλιμάκιο. Επομένως και γι αυτόν η απόδοσή του αποτελεί ερωτηματικό, καθώς όταν δεν παίζεις στο κλιμάκιο δεν είσαι τόσο σταθερός. Ο Ζώνιος είναι καλός νέος παίκτης στην καλή του μέρα να κάνει ζημιά!!

Ατού: Ο Παπαδημητρίου είναι ο οδηγός της ομάδας.

Πρόβλεψη: Θα παλέψει με τον Ιφιτο για την 3-4 θέση

 

Ιφιτος

Σύνθεση: Γ. Κωνσταντινόπουλος, Κ. Κωνσταντινόπουλος, Τσεγγενές

Περιγραφή: Ο Ιφιτος είναι επίσης μία πολύ καλή ομάδα η οποία μπορεί να κάνει ζημιές. Εχει στην σύνθεση του τους Κωνσταντινόπουλους που είναι καταπληκτικοί παίκτες, έχουν συνεχώς ανοδική πορεία και πιστεύω ότι θα φέρουν σε δύσκολη θέση τις παραπάνω ομάδες. Οσον αφορά τον Τσεγγενέ δεν μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση είναι, τι προπόνηση κάνει και πως θα εμφανιστεί

Ατού: Τα αδέρφια. Αν ο ένας από τους δύο κάποια στιγμή έχει χαμηλότερη απόδοση τότε όλη η ομάδα μπορεί να έχει σοβαρό πρόβλημα

Πρόβλεψη: Όπως είπαμε μαζί με τα Ταταύλα θα διεκδικήσουν την Τρίτη θέση

 

Χανιά

Σύνθεση: Μουτσάκης, Παντερής, Πενταράκης

Περιγραφή: Μοιραία, με βάση το δυναμικό των ομάδων θα οδηγηθούν στα μπαράζ. Εκτός κι αν ο Μουτσάκης και ο Παντερής βρεθούν σε πολύ καλή κατάσταση και καταφέρουν να ανατρέψουν αυτή την εξέλιξη.

ΑΤΟΥ: Ο Μουτσάκης! Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, που έχει πολλές νίκες κόντρα στους λεγόμενους πρωτοκλασάτους του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση θα μπορέσει να κάνει την διαφορά, αλλά θα πρέπει να βοηθήσει κι ο Παντερής.

Πρόβλεψη: Δύσκολα θα ξεφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις. Θα τερματίσει 8-9

 

Ορεστιάδα

Σύνθεση: Κανάσης, Γεωργαντάς, Καριοφυλλίδης

Περιγραφή: Εχει έναν πραγματικά καλό παίκτη. Τον Γιώργο τον Κανάση, ο οποίος πλαισιώνεται από δύο ανταγωνιστικούς και έμπειρους παίκτες. Το σύνολο αυτό δίνει πολύ καλές πιθανότητες να βρεθούν στην μέση της βαθμολογίας.

ΑΤΟΥ: Ο Κανάσης. Είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης.

Πρόβλεψη: Η Ορεστιάδα βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θα τερματίσουν από την 5 έως την 8η θέση

 

Πρόοδος

Σύνθεση: Αγγελάκης, Ν. Αντωνιάδης, Δ. Κορδούτης, Κ. Χατζηλυγερούδης

Περιγραφή: Μία ακόμα ομάδα που έχει δύο πάρα πολύ καλούς νεαρούς παίκτες. Οι οποίοι μπορούν να κάνουν πολύ καλές νίκες. Το ερώτημα είναι πόσο θα είναι σταθεροί σε όλη την χρονιά. Για να δούμε αν μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στην μέση της κατηγορίας

ΑΤΟΥ: Ο Αγγελάκης και ο Αντωνιάδης θα είναι οι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά

Πρόβλεψη: Ισχύει ότι είπα και στην Ορεστιάδα. Θα τερματίσει στις θέσεις 5-8

 

Βούλα

Σύνθεση: Σγουρόπουλος, Δαμιάνης, Τσαχάκης

Περιγραφή: Ενδιαφέρον θα έχει η απόδοση που θα πιάσουν οι Δαμιάνης και Σγουρόπουλος και πόσο θα μπορέσουν να απειλήσουν τους καλύτερους παίκτες. Επίσης σημαντικό είναι αν θα μπορέσουν να κερδίσουν ισάξιους και ενδεχομένως χειρότερους παίκτες στα κρίσιμα παιχνίδια. Είναι μία ομάδα που έχει πολλές δυνατότητες

ΑΤΟΥ: Σίγουρα ο Στράτος και Σγουρόπουλος. Είναι παιδιά με πολύ ενθουσιασμό για το άθλημα, δουλεύουν σκληρά και θα είναι το βαρόμετρο για την ομάδα.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 5-8

 

Πεύκη

Σύνθεση: Παπαδάκης, Β. Κανναβός, Νταλιάνης

Περιγραφή: Ισχύει ακριβώς ότι και στα Χανιά. Η ομάδα δύσκολα θα αποφύγει τα μπαράζ. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει οι έμπειροι παίκτες Παπαδάκης και Νταλιάνης να πιάσουν καλή απόδοση σε όλα τα κρίσιμα ματς.

ΑΤΟΥ: Ο Γιάννης Παπαδάκης. Από τον Αύγουστο προπονείται στην Εθνική και αντιμετωπίζει τους καλύτερους παίκτες στην προπόνηση. Θα είναι ο οδηγός και από την απόδοση θα εξαρτηθεί που θα τερματίσει η Πεύκη

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει στις θέσεις 8-9


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small