0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Εντυπωσιακά παιχνίδια στο ανοιχτό της Φλώρινας

1

Το ενδιαφέρον των μικρών αθλητών της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ήταν στραμμένο στην Φλώρινα. Εκεί όπου το χιόνι δεν επηρέασε τους αθλητές να δούμε ποιοτικά παιχνίδια. Οπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον τράβηξε η αναμέτρηση του Δαμιανή με τον Ν. Αντωνιάδη στον τελικό των Νέων. Ο Αθλητής του Αρη Βούλας φαίνεται ότι καλλιεργεί μία καλή παράδοση, καθώς και σ’ αυτό το τουρνουά βγήκε νικητής Γενικότερα οι δύο τους έχουν βρεθεί σε τέσσερις τελικούς και ύστερα από… επικές μάχες ο Δαμιανής έχει 3 νίκες (και μία επί του Ζώνιου) και ο Αντωνιάδης μία.

Από εκεί και πέρα, τις πρωτιές πήραν η Ελένη Σοφρά στις νεάνιδες, ο Γιάννης Σγουρόπουλος στους παίδες, η Έλλη Φίσερ στις κορασίδες, ο Ιάκωβος Αϊβατίδης στους παμπαίδες και η Δέσποινα Μυτακίδου στις παγκορασίδες.

Ο Σγουρόπουλος συνέχισε τις …συνήθειές του με την 5η πρωτιά, ο έφηβος Δαμιανής έφτασε τις 4, η Σοφρά έχει 2 στις νεάνιδες και μία στις κορασίδες, ενώ η Φίσερ και η Μυτακίδου έχουν από 2 στις κατηγορίες τους.

Στον τελικό των νέων ο Στράτος Δαμιανής κατέβαλλε για τρίτη φορά φέτος τον Νίκο Αντωνιάδη. Αυτή τη φορά με σκορ 3-1 και τα σετ να είναι 11-8, 9-11, 11-5 και 11-9.

Στις νεάνιδες η Ελένη Σοφρά διεκδίκησε το χρυσό με τη συμπαίκτριά της στον Τελαμώνα Παναγιώτα Ανδριανού. Βρέθηκε να χάνει με 0-2 και τελικά ανέτρεψε την κατάσταση (7-11, 7-11, 11-6, 11-8, 11-1).

Στους παίδες μάλλον αποτελεί είδηση ότι ο Γιάννης Σγουρόπουλος έχασε σετ και μάλιστα το πρώτο του στα ανοιχτά πρωταθλήματα. Κέρδισε στον τελικό τον Β. Αντωνιάδη με 3-1. (11-3, 11-7, 5-11, 11-6).

Στις κορασίδες έφτασαν πάλι ως τον τελικό οι συμπαίκτριες στον Άρη Βούλας Έλλη Φίσερ και Ελισάβετ Τέρπου. Σε καλύτερη ημέρα η πρώτη επιβλήθηκε με 3-0 (11-8, 11-6, 11-9).

Στους παμπαίδες κυριάρχησε ο Ιάκωβος Αϊβατίδης, ως νούμερο 1 φαβορί κι αυτός της κατηγορίας του. Στον τελικό κατέβαλλε τον Ηλία Σταματόπουλο με 11-9, 11-7 και 11-3.

Στις παγκορασίδες τέλος, η Δέσποινα Μυτακίδου επιβεβαίωσε ότι είχε με το μέρος της τις περισσότερες πιθανότητες για το χρυσό. Στον τελικό νίκησε τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου με 3-0 σετ (11-8, 11-7, 11-6).

Μ. ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ: «O ΘΕΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ»

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε η τελετή έναρξης όπου έκαναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας  Άρης Αριστείδου. «Στη μέση σχεδόν της μεγάλης προσπάθειας, που κάνουμε με τα αναπτυξιακά τουρνουά, φαίνεται ότι η κατάσταση πάει αρκετά καλά και θέλω να ευχαριστήσω ξανά γι’ αυτό όλους όσοι τη στηρίζουν. Αθλητές, γονείς, προπονητές, σωματεία, χορηγούς, όλους. Ο θεσμός αυτός έχει πάρει φέτος μεγαλύτερες διαστάσεις και βλέπουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι ανταποκρίνεστε όλοι στην προσπάθεια να δούμε τα παιδιά μας γρηγορότερα κοντά στις διακρίσεις και κοντά σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο, ανάλογο με αυτό που έχουν οι εθνικές μας ομάδες στο επίπεδο ανδρών και γυναικών στο εξωτερικό. Σας παροτρύνω να συνεχίσετε τη στήριξη διότι είναι φανερό ότι τουρνουά με τουρνουά το επίπεδο των παιδιών ανεβαίνει και αυτό είναι ενθαρρυντικό μέσα στις γνωστές δυσκολίες, που βιώνει το άθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων στον λόγο του ο επικεφαλής της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

ΝΕΟΙ:

1. Στράτος Δαμιανής (Γ.Σ. Άρης Βούλας)

2. Νίκος Αντωνιάδης (Α.Σ. Πρόοδος)

3. Μάριος Ελέζογλου (Αετοί Πόλης)

4. Ανδρέας Τσόπελας (Ολυμπιακός)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

1. Ελένη Σοφρά (Α.Ο.Σ. Τελαμών)

2. Παναγιώτα Ανδριανού (Α.Ο.Σ. Τελαμών)

3. Κυριακή Κουλιούρη (Φοίνικας Πειραιά)

4. Ολυμπία Μαλαχτάρη (Φοίνικας Πειραιά)

ΠΑΙΔΕΣ:

1. Γιάννης Σγουρόπουλος (Γ.Σ. Άρης Βούλας)

2. Βασίλης Αντωνιάδης (Α.Ο. Καρέα)

3. Κωνσταντίνος Λυκοστράτης (Ο.Ε.Α. Βέροιας)

4. Δημήτρης Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Έλλη Φίσερ (Α.Ο. Άρης 2006)

2. Ελισάβετ Τέρπου (Α.Ο. Άρης 2006)

3. Ιωάννα Γερασιμάτου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

4. Φοίβη Πεχλιβανίδη (Α.Ο. Άρης 2006)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Ιάκωβος Αϊβατίδης (Γ.Σ. Μακάμπη)

2. Ηλίας Σταματόπουλος (Φάρος Αλεξανδρούπολης)

3. Ιωάννης-Αρσένιος Παπαδόπουλος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

4. Φίλιππος Κίτσιος (Φάρος Αλεξανδρούπολης)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Δέσποινα Μυτακίδου (Α.Κ. Ζωγράφου)

2. Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Α.Ο. Νέου Φαλήρου)

3. Θεοδώρα Βασιλειάδου (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

4. Μαίρη Κουκουτού (Α.Ο. Νέου Φαλήρου)


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small