0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Δύσκολα τα προγνωστικά στο τουρνουά της Βόχα!!!

1

Το πινγκπονιστικό ενδιαφέρον στρέφεται ξανά στα αναπτυξιακά τουρνουά και πιο συγκεκριμένα τη Βόχα! Με… ρεκόρ συμμετοχών και το Sportsland να καλύπτει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ζωντανά τους αγώνες, το ενδιαφέρον αναμένεται μεγάλο!!! Οσον αφορά τις προβλέψεις στην κατηγορία των Εφήβων τα πράγματα είναι δύσκολα και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Στους παίδες θα ισχύσουν οι Giannaras rules. Στις κορασίδες τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Παμπαίδες: Ο Παναγιώτης Ανδριανός είναι το φαβορί και έχει σαν βασικό αντίπαλο το Ν2 του ράκινγκ λιστ τον Κορδαλή. Λογικά οι δύο τους θα φτάσουν στον τελικό με τα προγνωστικά να είναι μοιρασμένα…

Παγκορασίδες: Η Γραμματοπούλου – Χρυσοπούλου πηγαίνει τρένο μέχρι στιγμής και λογικά είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας! Τα υπόλοιπα κορίτσια θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να την κερδίσουν…

Παίδες: Στην κατηγορία ψάχνουμε τον δεύτερο! Ο Σγουρόπουλος απλά δεν χάνει και την κούπα την έχει δεδομένη. Από εκεί και πέρα το μόνο ερώτημα είναι ποιον θα κερδίσει στον τελικό!!! Στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις στον τελικό έφτασαν τα… Σταμάκια που ήταν και μεγάλη έκπληξη. Αυτή τη φορά όμως, ποιος θα πάει; Βλαχάκης, Αντωνιάδης, Ράμμος θέλουν την είσοδο στον τελικό και θα δούμε λογικά ωραία παιχνίδια!!!

Κορασίδες: Η Ελλη Φίσερ είναι όντως το φαβορί, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Το επίπεδο αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό και για να σηκώσει την κούπα θα πρέπει να παίξει. Σοφρά, Τέρπου και Γερασιμάτου περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη να… οπλίσουν και να σηκώσουν την κούπα!

Εφηβοι: Δύσκολη κατηγορία και ενδεχομένως η πιο απρόβλεπτη των τελευταίων χρόνων! Στα δύο προηγούμενα αναπτυξιακά τουρνουά τα είχαν κερδίσει οι Ν. Αντωνιάδης και Δαμιανής, με τον πρώτο να είναι ο μοναδικός που έχει παίξει σε δύο τελικούς (σ.σ. στην πορταριά είχε κερδίσει τον Ζώνιο).

Θεωρητικά το φαβορί είναι ο Ν. Αντωνιάδης, αλλά δεν βάζει κανένας το χέρι του στην φωτιά. Ο Ζώνιος είναι απρόβλεπτος. Ορισμένες φορές δεν την χάνει κι άλλες δεν την ακουμπάει. Ο Στράτος είναι ανεβασμένος και στην προπόνηση έχει αρχίσει και παίζει και καλό ρεβέρ σπιν. Από εκεί και πέρα οι Τσόπελας, Κορδούτης, Αλεξανδρόπουλος και Σταματούρος είναι πάντα έτοιμοι για την υπέρβαση. Υπάρχουν, βέβαια και οι… Κορίνθιοι που θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Σιάχος, Σωτηρίου και το ξανθό αγόρι θέλουν εντός έδρας να κάνουν την υπέρβαση. Οπως και να έχει όλη η αφρόκρεμα της κατηγορίας θα συμμετάσχει και το ενδιαφέρον θα είναι συναρπαστικό.

Την Κυριακή από τις 9.00 το πρωί το Sportsland θα μεταδώσει ζωντανά τους αγώνες από την Κόρινθο και όλοι οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα έχουν να δουν πολύ ωραία ματς!!

Φωτο: Βασίλης Καραουλάνης

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small