0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Αφιέρωμα στην Ά Αττικής Ανδρών!!!

Σενσεβέν

Καλημέρα! Από τον υπογράφοντα (και ξεναγό της κατηγορίας μας) Μιχάλη Χαρίδα καλό φθινόπωρο και καλή νέα πινγκπονιστική χρονιά με υγεία για όλους τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο!

Μέσα στο Σεπτέμβρη αρχίζει το πρωτάθλημα στις περισσότερες κατηγορίες και μεταξύ αυτών η αγαπημένη κατηγορία Ά Αττικής όπως πάντα με υψηλό επίπεδο, πολλές ανταγωνιστικές ομάδες και αυξημένο ενδιαφέρον. Θα σημειώσουμε προκαταβολικά όπως και πέρσι ότι η παρουσίαση και οι εκτιμήσεις μας για τη φετινή σεζόν πηγάζουν από τα ρόστερ που αντλήσαμε από το τελευταίο ranking list και από τα πρακτικά μεταγραφών. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν ελλείψεις εκ μέρους μας ή αντίθετα παίκτες που είναι δηλωμένοι αλλά δεν θα αγωνιστούν! Σε αυτό το σημείο παρακαλούμε τους παίκτες ή τους προπονητές των ομάδων που θα διαβάσουν το άρθρο να μας συμπληρώσουν όσον αφορά τα γραφόμενά μας!

Το φετινό πρωτάθλημα μας λοιπόν έχει πολλά κοινά με το περσινό. Για παράδειγμα έχει πάλι ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση που φέτος λέγεται Ζήνων Γλυφάδας κι ένα παίκτη (Σενσεβέν) πολύ υψηλότερων κατηγοριών να κοσμεί τα τραπέζια μας! Αναρωτιόμαστε αν ο τεράστιος προπονητής και υπεύθυνος της ομάδας Γιάννης Κορδούτης δεν έχει βαρεθεί να βλέπει ομάδες του να πρωταγωνιστούν και να ανεβαίνουν κατηγορίες και ο ίδιος να αναδεικνύει νέα ταλέντα!

Επίσης κοινό στοιχείο με πέρσι είναι οι πολλές καλές ομάδες που θα ακολουθήσουν τον Ζήνωνα και οι οποίες αναμένεται να δώσουν αμφίρροπες μάχες από τη δεύτερη ως την 6η θέση! (πχ Κάντζα, Ν. Ιωνία, ΓΑΟ Πειραιά).

Τέλος και πάλι 4 είναι οι ομάδες που θεωρητικά θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό (ΔΑΟ Αγ Βαρβάρας, Παλάσκας, Αρης 2006 και Παράδεισος)

Σκοπίμως δεν αναφέραμε στην παραπάνω κατηγοριοποίηση τις 2 ομάδες που για 3η συνεχόμενη χρονιά θα είναι συνοδοιπόροι στο πρωτάθλημά μας (κάτι που είναι αξιοπερίεργο αν αναλογιστεί κανείς ότι κατά μέσο όρο 7 από τις 10 ομάδες της κατηγορίας ανανεώνονται κάθε χρόνο!!) Η μία από τις 2 ομάδες είμαστε.. εμείς ως ΑΟ Αγίας Βαρβάρας και η άλλη ο αγαπημένος Διόνυσος. (χμ μάλλον πρέπει να προτρέψουμε τον καλό φίλο και προπονητή Μπακόλα να ανεβάσει την ομάδα του ή να στείλει επιτέλους τον Ασημακόπουλο σε άλλη ομάδα 1-2 κατηγορίες πιο πάνω μήπως και ησυχάσει επιτέλους η κατηγορία από αυτόν)  🙂

Μετά την ακατάσχετη φλυαρία μας λοιπόν ας δούμε τι κρύβει το ρόστερ των 10 φετινών μονομάχων:

 

ΑΟ ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Με την αίγλη του σπουδαίου Σενσεβέν ο Ζήνων αναμένεται να ξεκινάει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του από το.. 3-0 οπότε δικαιωματικά καταχωρείται ως το πρώτο φαβορί ανόδου! Αν συνυπολογίσουμε τους αξιόλογους μικρούς J. Κορδούτη και Γ. Πετρή, M Θεοχάρη, Δ. Σιδηρόπουλο που τον πλαισιώνουν, τότε μάλλον ήδη ψάχνουμε για τον δεύτερο! (εκτίμηση τελικής κατάταξης 1οι έως 2οι)

 

ΓΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εδώ ξανασυναντάμε την πολύ καλή ομάδα και παρέα των αδερφών Δημήτρη και Κώστα Μαντά! Μια ήδη πολύ δυνατή τριάδα (μαζί με τον Νικολουδάκη) έγινε φέτος ακόμα ισχυρότερη με την παρουσία του καλού φίλου και αθλητή Γ. Παΐζη. Επομένως πρωταγωνστικοί και οι φετινοί στόχοι. (εκτίμηση τελικής κατάταξης 1οι έως 5οι)

 

ΦΕΣ ΚΑΝΤΖΑ

Μια ακόμα ισχυρή και δεμένη τριάδα (Ζαΐρης, Γαβριήλ, Σταμέλος) με bonus 4ο παίκτη το Μοσχόπουλο θα διεκδικήσει την επιστροφή της στη Β’ Εθνική. Με επιπλέον όπλο την ομοιογένεια και το καλό διπλό οι.. Καντζαίοι συγκαταλέγονται επίσης στα φαβορι! (εκτίμηση τελικής κατάταξης 1οι έως 5οι)

Bonus Quiz:Τι σημαίνει το Φ του ΦΕΣ??

α. Φυσιολατρικός

β. Φιλανθρωπικός

γ. Φιλοτελιστικός

δ. Άλλο

ε. Ούτε ο ίδιος ο Γαβριήλ δε γνωρίζει!

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Άλλη μια δυνατή και δεμένη ομάδα που ελπίζει να επιστρέψει στην ΄Β Εθνική! Οι.. παλιοί Δρούγας, Τσακίρης και Λαμπρίδης με την πολύτιμη παρουσία του Κερίμη θέλουν να πάρουν πίσω ότι έχασαν την περσινή σεζόν. Η Ν. Ιωνία είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έχει την ιδιαιτερότητα να αποδίδει ίσως και καλύτερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας!! (εκτίμηση τελικής κατάταξης 1οι έως 5οι)

 

ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ακόμα κι αν ο αγαπημένος της στήλης Ασημακόπουλος, με όση προπόνηση κάνει, καταφέρει να τελειώσει με ελάχιστες ήττες τη σεζόν, πιθανότατα το ρεκόρ του δε θα είναι αρκετό για να οδηγήσει τους καλούς συμπαίκτες Σκυβαλάκη, Πάντζιο και αδερφούς Δουκέρη στα σαλόνια της ΄Β Εθνικής! (εκτίμηση τελικής κατάταξης 3οι έως 6οι)

 

ΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Μετά το σοβαρό προσωπικό πρόβλημα με την χονδροπάθεια (που πολύ μικρός όταν το άκουγα νόμιζα ότι έχει να κάνει με το πάχος!) και την πρόσφατη εγχείριση στο γόνατο, η οποία δυστυχώς θα με κρατήσει εκτός τραπεζιών μεγάλο και απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, το βάρος πέφτει αποκλειστικά στους 3 σπουδαίους συμπαίκτες για την τύχη της ομάδας φέτος! Αν έχει κέφια το γνωστό turbo Ν. Αλεξανδρόπουλος, αν ο Ρένος Μωραΐτης πιάσει τα περσινά στάνταρ απόδοσης και τέλος αν ο ανεπανάληπτος φίλος και.. δάσκαλος Θανάσης Ντάβαρης κάνει τα οδοντικά κόλπα του, τότε η ομάδα μας στην καλή της μέρα μπορεί να κοντράρει σχεδόν οποιοδήποτε αντίπαλο. Το πιθανότερο σενάριο πάντως είναι ότι μαζί με το Διόνυσο θα τα λέμε και του χρόνου στην ίδια κατηγορία για 4η συνεχόμενη χρονιά!! (εκτίμηση τελικής κατάταξης 4οι έως 6οι)

 

ΓΟΠ ΠΑΛΑΣΚΑΣ

Κι άλλοι γνώριμοι επιστρέφουν στα λημέρια μας! Η αξιόλογη τριάδα των Μιράμπογλου, Κατριβέση και Τζαβέλα ανέβηκε πάλι στην κατηγορία μας και ελπίζει βάσιμα να μην υποβιβαστεί ξανά. Στόχος εφικτός αρκεί να καταφέρει να βάλει από κάτω τις 3 επόμενες ομάδες! (εκτίμηση τελικής κατάταξης 6οι έως 8οι)

 

ΑΡΗΣ 2006

Αν και με το τεράστιο φυτώριο της Βούλας ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να προκύψει, εν τούτοις το φετινό ρόστερ δείχνει ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας θα είναι να αποφύγει τον δεύτερο σερί υποβιβασμό. Κόντρατιουκ (αν αγωνιστεί), Κωσταντάς, Τσαπόγας και Κανέλης θα αναλάβουν αυτό το βάρος! (εκτίμηση τελικής κατάταξης 7οι έως 9οι)

 

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Από την πολύ αξιόλογη περσινή ομάδα όλοι οι νεαροί πρωταγωνιστές μετακόμισαν σε άλλες ομάδες. Ο μόνος που έμεινε πίσω, ο Αξαρλής με τη βοήθεια του Ζερβού και των έμπειρων νεοαποκτηθέντων Χρυσίδη και Μπιστόλα θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία! (εκτίμηση τελικής κατάταξης 7οι έως 9οι)

 

ΑΟ ΔΑΟ ΑΓ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Τα.. αδέρφια μας του ΔΑΟ εμφανώς αποδυναμωμένοι χωρίς τους πρωταγωνιστές της περσινής εξασφάλισης της παραμονής (Μωραΐτη και Φλασκή) θα έχουν πολύ δύσκολο έργο στο να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι παλιοί Τζάρας και Μποζινάκης και οι νέοι ανερχόμενοι συνοδοιπόροι Λιάγκος, Μίχου και Σειμάν αναμένεται να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες παίζοντας με ισχυρότερους αντιπάλους (εκτίμηση τελικής κατάταξης 9οι έως 10οι)

 

Να ευχηθούμε και πάλι υγεία σε όλους τους αθλητές και καλά σπιν για την επερχόμενη σεζόν! Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ραντεβού σε λίγες μέρες με τις 2 πρώτες αγωνιστικές πάντα από τη μοναδική διαδικτυακή συχνότητα του SPORTSLAND!

 

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small