0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Ασταμάτητος ο Ζήνων! Μόνη 2η η Αγ. Βαρβάρα

κορδούτης

Καλησπέρα σε όλη την πινγκπονιστική παρέα! Το τελευταίο αγωνιστικό διήμερο για το 2015 ανήκει στο παρελθόν χωρίς να προσφέρει τόσες συγκινήσεις όσες τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα (να δούμε τι παραλειπόμενα θα βρούμε με τέτοια ξηρασία), καθώς δεν υπήρξε ούτε υποψία derby ακόμα και στη μάχη 2 εκ των ισχυρότερων ομάδων (Ζήνωνα και ΓΑΟ), παρά μόνο στο παιχνίδι Ν. Ιωνίας – Παραδείσου.

Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12/2015

ΑΟ Άρης 2006 – ΟΦΝ Ιωνίας 0-4

Η Ν. Ιωνία αναμένεται δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

 

ΑΟ Αγ. Βαρβάρας – ΓΟΠ Παλάσκας 4-0

Αλεξανδρόπουλος – Κατριβέσης , Ντάβαρης – Μιράμπογλου και Μωραΐτης – Τζαβέλας , όλα στο 3-1. (διπλό 3-0)

 

ΦΕΣ Κάντζα – ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας 1-4

Σταμέλος-Κορδούτης 0-3 (με χαμένα σετ μπολ για το Σταμ σε 2 σετ), Ζαΐρης – Πετρής 1-3 (ασταμάτητος ο νεαρός) και Γαβριήλ – Σενσεβέν 2-3 (σπουδαία χαμένη ευκαιρία για τον Πετράν να πετύχει τη νίκη της χρονιάς και κυρίως να γίνει εξώφυλλο στο Playboy εεε στο Sportsland!!). Διπλό παραδοσιακά χαμένο για τον Ζήνωνα!

 

ΓΑΟ Πειραιά – ΑΟ ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας 4-0

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Συγκομιδή συνολικά για τους γείτονες.. ένα σετ από τον Say Man.

 

ΑΟ Διονύσου – ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου 4-1

Επικές νίκες για τον Ζ. Δουκέρη με 3-2 εναντίον Ζερβού και Αξαρλή. Στην πρώτη μάχη έσωσε 2 ματς μπολ(!) ενώ στη δεύτερη άλλα πέντε(!!). ο Α. Δουκέρης νίκησε 3-1 τον Αξαρλή και ο Σκυβαλάκης 3-0 τον Μπιστόλα. ο Παράδεισος πήρε το διπλό όπου πάντως ο Διόνυσος δεν χρησιμοποίησε βασικούς παίκτες.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12/2015

ΟΦΝ. Ιωνίας – ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου 4-3

Δρούγας – Ζερβός 3-1

Τσακίρης – Αξαρλής 0-3

Μπαρτσακούλιας – Μπιστόλας 0-3

Δρ/Τσακ – Αξ/Μπ 3-0

Δρούγας – Αξαρλής 3-0

Μπαρτσακούλιας – Ζερβός 1-3

Τσακίρης – Μπιστόλας 3-0

 

ΑΟ Διονύσου – ΑΟ ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας 4-0

Συνοπτικά.

 

ΓΑΟ Πειραιά – ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας 1-4

2 νίκες για τον J. Πρώτα με 3-2 σε επικό ματς τον Παΐζη και στο τέλος 3-0 τον Νικολουδάκη. Προηγουμένως ο Jerry είχε νικήσει επίσης 3-0 τον Νικολουδάκη και ενδιάμεσα ο Σενσεβέν 3-0 τον Κ. Μαντά και οι J-Θεοχάρης έχασαν ως συνήθως το διπλό για το γούρι!

 

ΦΕΣ Κάντζα – ΓΟΠ Παλάσκας 4-0

Ακόμα και χωρίς τον αρχηγό Ζαΐρη, οι Καντζαίοι τα κατάφεραν καλά. Ο Σταμ νίκησε 3-0 τον Τζαβέλα, ο Γαβριήλ πέτυχε σπουδαία νίκη 3-1 επί του Μιράμπογλου και η χρυσή (και σχεδόν) άχαστη εφεδρεία Μοσχό επικράτησε 3-2 του Κατριβέση!

 

ΑΟ Αγ. Βαρβάρας – ΑΟ Αρης 2006   4-0

Κι εδώ έλειπε ο ηγέτης Ν Αλεξανδρόπουλος, αλλά ανέλαβε ο Ντάβαρης και πάλι τα δύσκολα νικώντας 3-0 τον αξιόλογο Κ. Κανέλλη και συμπληρώσαμε εγώ με τον Μωραΐτη τις νίκες με 3-0 επί των Παυλίδη και Δ. Κανέλλη. Στο διπλό μετά από μεγάλη μάχη Ντάβαρης Μωραΐτης νίκησαν οριακά 3-2 τους Κ. Κανέλλη και Παυλίδη.

 

Η βαθμολογία μετά από 10 αγώνες:

 

 1. ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας                    20  40-9
 2. ΑΟ Αγ. Βαρβάρας                      18  35-17
 3. ΓΑΟ Πειραιά                              17  33-16
 4. ΑΟ Διονύσου                              17  34-18
 5. ΦΕΣ Κάντζα                               16  27-19
 6. ΟΦΝ. Ιωνία                                 15  31-26
 7. ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου       14  23-31
 8. ΓΟΠ Παλάσκας                          12  13-33
 9. ΑΟ ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας              11   6-36
 10. ΑΟ Άρης 2006                            10  3-40

 

Εξωαγωνιστικά:

 • Ο συνήθης ύποπτος Πετρής εξακολουθεί να αποτελεί το τρένο της κατηγορίας έχοντας χάσει μόνο από τον Μιράμπογλου. Πίσω φυσικά από τον άχαστο Σενσεβέν.
 • Όλα δείχνουν ότι και στην ουρά ίσως έχουμε συναρπαστικό φινάλε για την 3η ομάδα που θα υποβιβαστεί μεταξύ Παραδείσου και Παλάσκα.
 • Σπουδαίες νίκες Γαβριήλ και Ντάβαρη επί του Μιράμπογλου. Ο μεν Γαβριήλ λίγο έλειψε να ρίξει όλο το ‘ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ’ στον κουβά στη μάχη του με Σενσεβέν, ενώ ο Ντάβαρης νίκησε και τον κατά τεκμήριο καλύτερο παίκτη του Άρη 2006 βάζοντας υποψηφιότητα να είναι MVP της αγωνιστικής! Ακόμα όμως κι αν δεν είναι, τον ανακηρύσσω αντικειμενικά εγώ καθώς είναι φίλος και το καλύτερο παιδί 🙂
 • Μιλώντας και πάλι για αμυντικούς, ο Μοσχόπουλος συνεχίζει να χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας μετά τη νέα αξιόλογη νίκη του!
 • Ο Ζ. Δουκέρης πρέπει να έκανε κάτι σαν ρεκόρ κατηγορίας σώζοντας 7(!) ματς μπολ στα δυο παιχνίδια του με Παράδεισο πριν τελικά επικρατήσει. Ρεκόρ πόντων είχαμε όμως και στο 2ο σετ Δρούγα – Ζερβού με τον Δρου να το παίρνει 27-25!Αουααα
 • Σχεδόν κάθε φορά η έδρα του συμπαθέστατου ΓΑΟ Πειραιά προσφέρεται για σχόλια και παραλειπόμενα. Επειδή έτυχε να παραβρεθούμε στον αγώνα εναντίον του Ζήνωνα έχουμε και λέμε:
 • Φαίνεται ότι πείσμωσε τους αθλητές του Κορδούτη ο χαρακτηρισμός derby και ανέλαβαν να μετατρέψουν σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρηση στο ΓΑΟ Palace και σε γενικές γραμμές το κατάφεραν παρά τις αξιόλογες προσπάθειες των γηπεδούχων.
 • Υπάρχουν πολλοί αθλητές που συνοδεύουν έναν κερδισμένο πόντο με μια κραυγή (από ένα ταπεινό τσο ή γιο μέχρι πιο σύνθετα τσο-λε-αου-τσου-γιου). Υπάρχει όμως μόνο ένας που βγάζει επικές κραυγές τύπου Καράτε Κιντ όχι μετά αλλά κατά την εκτέλεση κάθε spin του. Το όνομα αυτού Παΐζης. Ο οποίος παρεπιπτόντως παρά λίγο να πετύχει επική ανατροπή στη μεγάλη μάχη του με τον J.
 • Άσχετο αλλά πόσο συχνά σε μια αναμέτρηση έχετε δει 2 Γεράσιμους?
 • Ο Δ. Μαντάς μπορεί να μην αγωνίστηκε (μας φάνηκε κι ελαφρώς κρυωμένος) αλλά για άλλη μια φορά σκλάβωσε όλους τους παρευρισκόμενους με την υπέροχη φιλοξενία του που περιελάμβανε καφέ, τσάι, σοκολάτες, τυρόπιτες και γενικώς ότι του ζητήθηκε! (Deliverατες. Δεν άνοιξε καφέ μπαρ)
 • Άριστη διατησία του Αρχηγού Πιερρακέα που έδωσε το παρόν άλλη μια φορά σε μια μάχη των φίλων του. Μας φάνηκε πάντως ότι έχει παχύνει ελαφρώς. Ποιος ξέρει, ίσως ψάχνει μεταγραφή στην Κάντζα! χεχε σόρρυ ΦΕΣ 😉
 • Παΐζης – J  2-2 σετ και πριν την έναρξη του 5ου, ο Σενσεβέν σε ρόλο προπονητή δίνει μια σημαντική, μυστική οδηγία στον J για το ρεβέρ του (που παρεπιπτόντως αποδείχτηκε ολόσωστη). Ξαφνίκα όλοι συνειδητοποιούν ότι ο Σενσεβέν δίνει την οδηγία τόσο παραστατικά και κυρίως τόσο φωναχτά που την ακούει ο J, αλλά την ακούει και ο Jerry από τις VIP θέσεις, την ακούει ο πατέρας του, εμείς, ο αντίπαλος, ο deliverας που ακόμα έρχεται, μια δεκαοχτούρα που έτυχε να πετάει έξω από το κλειστό και μια κυρία από την παραδιπλανή πολυκατοικία που βγήκε στο μπαλκόνι και του έκανε παρατήρηση γιατί της ξύπνησε το παιδί!

 

Μετά από τόση συμπυκνωμένη πληροφόρηση, ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και κέφι για το αγαπημένο μας άθλημα σε όλους τους φίλους και αθλητές!


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small