0 LIVE

Πινγκ πονγκ: Αναλύσεις και προγνωστικά της Α2 Ανδρών

1

Εντυπωσιακά παιχνίδια περιλαμβάνει το δεύτερο διήμερο της Α2 Ανδρών. Πολλά σημαντικά ματς που θα κρίνουν τις ομάδες που θα πάνε στα μπαράζ και ποιες θα μονομαχήσουν μέχρι εσχάτων για τη σωτηρία. Το Sportsland σας αναλύει όλα τα ματς και παράλληλα σας υπενθυμίζει ότι θα δείξουμε δύο ματς ζωντανά. Το Βόχα – Αετοί Πόλης και το Βόχα – Μελίσσια.

Αετοί Πόλης – Γυμνάσιο 1

Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από τη μία οι Τσαρσιταλίδης, Χυλομάτης, Ελέζογλου, Βασιλείου και από την άλλη οι Στυλιανέσης, Κατράδης και Ζέρβας. Ανοιχτό πολύ παιχνίδι με τους Αετούς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα…

Παγώνα – Ηράκλειο 2001 2

Το Ηράκλειο είναι το φαβορί και αποκλείεται να χάσει. Μαδέσης, Μητρόπουλος και Σφακιανάκης πάντως θα πρέπει να προσέξουν γιατί η έκπληξη μπορεί να έρθει από τους Πατρινούς…

Αρης Νικαίας – Παναθηναϊκός 2

Με το 1-4 να φαντάζει ένα πιθανό σενάριο ο Παναθηναϊκός θα περάσει τον Αρη Νικαίας σχετικά εύκολα. Περιθώριο έκπληξης δεν υπάρχει και οι «πράσινοι» θα κερδίσουν και θα συνεχίσουν ακάθεκτοι για την Α1.

ΠΚΔΤ – Μελίσσια 2

Ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά λογικά δεν θα υπάρξει καμία έκπληξη. Εύκολα ή δύσκολα τα Μελίσσια θα κερδίσουν και θα παραμείνουν στις πρώτες θέσεις.

ΔΑΟΤ – Βόχα 2

Οι μικροί της Πάτρας θα περάσουν σχετικά εύκολα το εμπόδιο της ΔΑΟΤ. Το 4-0 μάλιστα μοιάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα, εκτός κι αν το ξανθό αγόρι έχει τάσεις αυτοκτονίας!

Παναθηναϊκός – ΠΚΔΤ 1

Η παρέα του Μακρή δεν θα απειλήσει καν τους Μαλινάκη, Κύρου και Βασιλείου. Αν παίξουν πλήρεις οι «πράσινοι» το παιχνίδι θα τελειώσει 4-0.

Ηράκλειο 2001 – Αρης Νικαίας 2

Ενδεχομένως το πιο ωραίο παιχνίδι. Το Ηράκλειο θα στηριχθεί στον Μαδέση, για να φτάσει στη νίκη. Το παιχνίδι, όμως, έχει πολύ δρόμο κι ακόμη κι αν ο Μαδέσης κάνει δύο τότε μπορεί να μην φτάσουν για το Ηράκλειο. Πολύ σημαντική θα είναι η κλήρωση, καθώς ο Αρης θα πρέπει να ρίξει τον Βρεττάκο πάνω στον Μαδέση για να έχει ελπίδες.

Γυμνάσιο – Παγώνα 1

Καλύτερη ομάδα το Γυμνάσιο θα κερδίσει τους Πατρινούς σχετικά εύκολα. Βέβαια οι Ασημακόπουλος, Ζαφειρόπουλος και ο εορτάζοντας Λιάσκος θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, αλλά για να έρθει η νίκη θα πρέπει να κάνουν τα… πάντα!

Βόχα – Αετοί Πόλης 1

Πραγματικά ένα εντυπωσιακό ματς που το Sportsland θα το δείξει ζωντανά. Η Βόχα θεωρητικά είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στην πράξη. Ο Σιαπκαράς, παρά το γεγονός ότι είναι ο μεγαλύτερος πελάτης του Δασκαλόπουλου, παίζει καλά με άμυνα και μπορεί να κάνει τη ζημιά στον Τσαρσιταλίδη. Από εκεί και πέρα, όμως τα πάντα είναι ανοιχτά…

Πόντιοι – ΔΑΟΤ 1

Το ερώτημα είναι οι Αρβανίτης, Τσεντεκίδης και Αναγνώστου θα αντισταθούν στην ανωτερότητα των Παπαδημητρίου, Αμερικάνο και Μπρισκόλα ή θα πέσουν αμαχητί; Λογικά το 4-0 φαντάζει και το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Αετοί Πόλης – Παγώνα 1

Δεν θα έχουν εύκολο έργο οι Αετοί κι αν δεν είχαν στην σύνθεσή τους τον Τσαρσιταλίδη θα γινόταν κανονικά παιχνίδι. Λογικά το ματς θα τελειώσει 4-1 ή 4-2 στην καλύτερη για την Παγώνα.

Αρης Νικαίας – Γυμνάσιο 1

Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Αρης, που θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα το Γυμνάσιο. Το καλό για την ομάδα της Νίκαιας είναι ότι Μιχαηλίδης και Αλεξανδρόπουλος παίζουν εξαιρετικά με άμυνα, επομένως ο Κατράδης θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

ΠΚΔΤ – Ηράκλειο 2001 2

Ακόμα μία νίκη θα προσθέσει το Ηράκλειο που θα λυγίσει σίγουρα την αντίσταση του ΠΚΔΤ. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν η ομάδα του Ταύρου θα αντισταθεί και πόσο έντονα…

ΔΑΟΤ – Παναθηναϊκός 2

Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιήσει και τον Παΐζη, καθώς το παιχνίδι θα είναι σχετικά εύκολο. Οι «πράσινοι» αποκλείεται να χάσουν.

Βόχα – Μελίσσια 2

Ακόμα ένα εντυπωσιακό ματς που θα δείξει το Sportsland. Οι μικροί Σιαπκαράς, Σιάχος και Σωτηρίου θα καταφέρουν να χτυπήσουν τους μεγάλους και έμπειρους Αμερικάνο, Παπαδημητρίου και Μπρισκόλα. Δύσκολο το ματς με τα Μελίσσια να είναι το φαβορί!

 

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small