0 LIVE

Πινγκ Πονγκ: Ά Αττικής. Μεγάλη νίκη του Φοίνικα στο derby της 7ης αγωνιστικής

SONY DSC

 

Καλησπέρα σε όλο το αγαπημένο μας κοινό! Ένα ακόμα πινγκπονιστικό Σαββατοκύριακο έλαβε τέλος, αλλά μας άφησε μνήμες από μεγάλες μάχες, σοβαρές εκπλήξεις σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σημαντικές νίκες για 13χρονους εκκολαπτόμενους πρωταθλητές τόσο του Φοίνικα επί του Ζωγράφου, όσο και του Ζωγράφου επί του Διονύσου!

Είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ζωντανά το πρώτο από τα 2 derby μετά του Father Παναγόπουλου από τις VIP θέσεις του κλειστού του Φοίνικα και μάλιστα να εντυπωσιαστούμε από την εκπληκτική νίκη του υιού Παναγόπουλου επί του Ι. Δαμιανή, αλλά και από τις μυθικές ατάκες του Πετρόχειλου που τείνει να γίνει επίσημο (και επίτιμο) αγαπήμενο πρόσωπο της στήλης μας 🙂

Ας δούμε αναλυτικά λοιπόν τι μας επιφύλαξε το συγκεκριμένο derby, αλλά και το υπόλοιπο πλούσιο μενού του αγωνιστικού διημέρου:

 

Σάββατο 15/11/2014

 

Παράδεισος – Έσπερος 2-4

Χωρίς τον τραυματία Λάκατα, ο Έσπερος νίκησε δύσκολα ίσως στην πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος. Πέρα από τη σταθερή αξία που λέγεται Σοφίλλας, ο Χρηστίδης έκανε τη νίκη κλειδί επί του Καραμαντζιάνη με 3-2. Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου  ο Χρηστίδης θα μπορούσε εύκολα να είχε χάσει. Οι νίκες για τον Παράδεισο ήρθαν στο διπλό και από το Νασίκα επί του Σιφωνιού.

Πανελλήνιος – Αθηναϊκός 1-4

Σχετικά εύκολο μεσημέρι για του Βυρωνιώτες.

ΑΟ Αγ. Βαρβάρας – ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας 4-2

Ν. Αλεξανδρόπουλος – Μοσχόπουλος 3-1

Φάκαρος – Μωραΐτης 1-3

Χαρίδας – Μποζινάκης 3-0

Αλεξ/Χαρ – Μωρ/Μοσχ 1-3

Ν. Αλεξανδρόπουλος – Μωραΐτης 3-0

Χαρίδας – Μοσχόπουλος 3-0

 

Φοίνικας – Ζωγράφου 4-2

Πετρόχειλος – J Κορδούτης 3-1

Π. Παναγόπουλος – Ι. Δαμιανής 3-0

Γ. Χατζηλυγερούδης – Διαμαντόπουλος 3-1

Χατζ/Σταματούρος – Κορδ/Δαμ 1-3

Πετρόχειλος – Δαμιανής 1-3

Χατζηλυγερούδης – Κορδούτης 3-0

* Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα μιλώντας με τον Πετρόχειλο (πάντα χαμογελαστό και με έτοιμη την ατάκα) μας είπε μετά από περισυλλογή »Χμ μου φαίνεται ότι στο φετινό U13 δεν έμπαινα ούτε 8αδα». Χαχα εμείς να ευχηθούμε στον Γιώργο να είναι υγιής και να μας κάνει την τιμή να τον βλέπουμε για πάρα πολλά χρόνια ακόμα στα τραπέζια.

 

Διόνυσος – Ανθούπολη 4-1

Ο πάντα επικίνδυνος Χριστοδούλου πέτυχε τη μοναδική νίκη των Περιστεριωτών επί του Πάντζιου.

 

Κυριακή 16/11/2014

 

Έσπερος – Ανθούπολη 4-0

Παρά λίγο να κάνει την έκπληξη στο διπλό το δίδυμο Χριστοδούλου, Κουτσογιαννακόπουλου αλλά τελικά κάμφθηκε δύσκολα 3-2. (κι αυτός ο άτιμος ο φίλος ο Αποστόλης έχει επίθετο με 20 γράμματα, σαν να λέμε το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας!)

 

Ζωγράφου – Διόνυσος 4-3

Με ήρωα τον Διαμαντόπουλο για το Ζωγράφου και new entry τον νεαρό Ζ. Δουκέρη για το Διόνυσο!

Ι. Δαμιανής – Ασημακόπουλος 1-3

Διαμαντόπουλος – Σκυβαλάκης 3-1

J. Κορδούτης – Ζ. Δουκέρης 3-2

Δαμ/Κορδ – Ασημ/Σκυβ 2-3

Δαμιανής  – Σκυβαλάκης 3-0

Κορδούτης – Ασημακόπουλος 1-3

Διαμαντόπουλος – Ζ. Δουκέρης 3-0

 

ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας – Φοίνικας 2-4 

Λίγο έλειψε να γίνει το μπαμ καθώς ο Μωραΐτης πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Α. Σταματούρου, ο Μοσχόπουλος ακόμα εντυπωσιακότερη επί του Π. Παναγόπουλου, ενώ άλλα 2 επιμέρους παιχνίδια χάθηκαν με 3-2 για το ΔΑΟ!

Μωραΐτης – Γ. Χατζηλυγερούδης 1-3

Μποζινάκης – Α. Σταματούρος 2-3

Μοσχόπουλος – Π. Παναγόπουλος 3-0

Μωρ/Μοσχ – Χατζ/Σταμ 2-3

Μωραΐτης- Σταματούρος 3-0

Μοσχόπουλος – Γ. Χατζηλυγερούδης 0-3

 

Αθηναϊκός – ΑΟ Αγ. Βαρβάρας 1-4

Μπορεί να μην παίξαμε αντίπαλοι με τον φίλο Βατσιωαννίδη, ο οποίος περιορίστηκε σε συμμετοχή στο διπλό, αλλά γνωριστήκαμε με τον Β. Βλασσά ο οποίος εκτός από πολύ καλός παίκτης, μας φάνηκε και πολύ καλό και χαμογελαστό παιδί! Το 4-1 σαν σκορ ξεγελάει καθώς επιμέρους ο Χολής νίκησε πολύ δύσκολα 3-2 τον Βλασσά, το διπλό επίσης το πήραμε 3-2 και 2 νίκες de moi (όποιος ξέρει γαλλικά ας με διορθώσει!) και μάλιστα η 2η επί του Βλασσά σε 4 γεμάτα σετ και 17-15 στο 4ο!

 

Παράδεισος – Πανελλήνιος 4-1

Αγνώστων λοιπών στοιχείων εκτός του ότι δεν αγωνίστηκε ο Ρέβελας.

 

Η ιδιαιτέρως ενδεικτική βαθμολογία μετά από 8 αγωνιστικές λέει τα εξής:

1) Έσπερος                     16   32-3

2) Φοίνικας                      14   27-17

– Ζωγράφου                     14   26-15

4) Διόνυσος                     13  25-19

–  ΑΟ Αγ. Βαρβάρας        13   22-19

6) Παράδεισος                 12   22-19

7) Αθηναϊκός                    11   19-25

8) ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας      10   16-30

9) Ανθούπολη                    9   10-29

10)Πανελλήνιος                  8   9-32

 

Πριν ευχηθούμε καλή εβδομάδα σε όλους, να κάνουμε ένα μικρό σχόλιο για το μεγάλο derby της Α1. Δεν θα ασχοληθούμε με την χιλιοειπωμένη, τρομακτικά αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Ουες, αλλά θα πούμε ότι για μας που παρακολουθούμε πονγκ τα τελευταία χρόνια (προσωπικά πρωτοέπαιξα την χρονιά 08-09 και πρωτοείδα τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος 1-2 χρόνια νωρίτερα) ο μεγάλος Βλο παραμένει στα μάτια μας ένας ‘εν ενεργεία θρύλος’!

Να προσθέσουμε επίσης ότι τελευταία στιγμή πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα Πέρα-Ολυμπιακού, ματαιώθηκε η παρουσίαση των 2 ομάδων υπό τον ήχο των σόλων της ηλεκτρικής κιθάρας του διάσημου ροκ σταρ, και μέλους των Fake Heaven, Mike Χρήστου! Ο λόγος παραμένει άγνωστος επισήμως, αλλά έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο καλλιτέχνης επιφυλάχθηκε μέχρι να βρεθεί ο Παναθηναϊκός σε derby κορυφής και να τον συνοδεύσει με τη γνωστή μελωδία ‘Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος..’

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small