0 LIVE

Πινγκ Πονγκ: Ά Αττικής Ανδρών (5η και 6η αγωνιστική). Μοναξιά στην κορυφή για τον Έσπερο

1

Καλησπέρα για μια ακόμα αθλητική Κυριακή από τη συχνότητα.. εεε από τις διαδικτυακές γραμμές του SPORTSLAND!

Ολοκληρώθηκαν αυτό το ΣΚ η 5η και 6η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματός μας χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις σε συλλογικό επίπεδο. Σιγά σιγά η ψαλίδα ανοίγει και από την 6η κιόλας αγωνιστική μπορούμε να ρισκάρουμε την πρόβλεψη ότι ο Έσπερος θα τερματίσει πρώτος και αήττητος, ενώ η 2η και 3η θέση πιθανότατα θα καταλήξουν στις ομάδες του Ζωγράφου και του Φοίνικα. 4η και 5η θέση λογικά θα μοιραστούν Διόνυσος και Παράδεισος, ενώ Πανελλήνιος, Ανθούπολη και ΔΑΟ δείχνουν πλέον ακλόνητα φαβορί για.. υποβιβασμό. Ερωτηματικό εξακολουθεί να παραμένει η πορεία του δικού μας ΑΟ, καθώς οι Χολής και Ν. Αλεξανδρόπουλος για διαφορετικούς λόγους δυσκολεύονται να συμμετάσχουν στους αγώνες μας.

Για να ευλογήσουμε τα γένια μας, να πούμε αρχικά ότι από τις 10 προβλέψεις που δώσαμε, οι 9 ήρθαν και μάλιστα με το σκορ που είχαμε δώσει ή το πολύ με μια νίκη διαφορά και μόνο μια πρόβλεψη μας ξέφυγε και αντί 3-4 που είχαμε προβλέψει μεταξύ ΔΑΟ και Πανελληνίου, ήρθε 4-3 (αλλά κι εκεί έχουμε σοβαρότατη δικαιολογία ότι ο Πανελλήνιος αγωνίστηκε χωρίς 2 από τους 3 βασικούς του παίκτες (Παπαμιχαήλ και Αγγελόπουλο)!! Ας δούμε αναλυτικά τι προέκυψε στα τραπέζια αυτό το ΣΚ.

 

Σάββατο 01/11/2014

 

Αθηναϊκός – Έσπερος 1-4

Αίσθηση προκάλεσε η νίκη του παλιόφιλου Βατσιωαννίδη επί του bro με σκορ 3-2

 

Παράδεισος – ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας 4-1

Χωρίς Φλασκή ο ΔΑΟ, με τον Μωραΐτη και πάλι να βγάζει τη μοναδική νίκη της ομάδας επί του Αξαρλή, ενώ στον αντίποδα 3 νίκες πέτυχε ο Καραμαντζιάνης.

 

Πανελλήνιος – Ζωγράφου 0-4

Άνευ σχολίου.

 

Αγ. Βαρβάρα – Ανθούπολη 4-0

‘Ματωμένα’ 3-2 στο el classico μου με Πιερρακέα και στο διπλό!

 

Φοίνικας – Διόνυσος 4-2

Η παρουσία του Πετρόχειλου από τη μία (νίκησε 3-1 τον Ασημακόπουλο) και η απουσία του τραυματία Σκυβαλάκη από την άλλη (στον οποίο ευχόμαστε περαστικα!) έγειραν αμετάκλητα την πλάστιγγα υπέρ του Φοίνικα. Νίκες στο διπλό και του Ασημακόπουλου επί του Σταματούρου για τον Διόνυσο.

 

Κυριακή 02/11/2014

 

Έσπερος – Διόνυσος 4-0

Σπουδαία νίκη του αρχιstreamer επί του Ασημακόπουλου με 3-2. Αν συνεχίσει έτσι, ίσως στο μέλλον δει ακόμα και φωτογραφία του στην αθλητική Κυριακή Ά Αττικής του site του! (Δεν ξανάγινε χεχε)

 

Ανθούπολη – Φοίνικας 0-4

2-3 έχασε ο μάχιμος Χριστοδούλου από τον Σταματούρο και το ίδιο σκορ είχαμε στο διπλό!

 

Ζωγράφου – Αγ. Βαρβάρα 4-1

Στα πιο κλειστά επιμέρους παιχνίδια J. Κορδούτης – Ν. Αλεξανδρόπουλος 2-3 και Ι. Δαμιανής – Χαρίδας 3-2.

Άλλη μια φορά αγωνιστήκαμε χωρίς τον αρχηγό Χολή, αλλά και χωρίς τον Φάκαρο.

 

ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας – Πανελλήνιος 4-3

Μωραΐτης – Ρέβελας 1-3

Μποζινάκης – Μπούζα 3-1

Μοσχόπουλος – Καμπίτης 3-0

Μωρ/Μποζ – Ρέβ/Μπουζ 1-3

Μωραΐτης – Μπούζα 3-0

Μοσχόπουλος – Ρέβελας 0-3

Μποζινάκης – Καμπίτης 3-0

 

 

Αθηναϊκός – Παράδεισος 1-4

Και πάλι ο Βλασσάς έδωσε νίκη, αλλά δεν ήταν αρκετή, καθώς ο Καραμαντζιάνης πέτυχε πάλι 3. (χμ ίσως να είναι ο μόνος αθλητής που πέτυχε 6 νίκες εντός του ΣΚ και τον ανακηρύσσουμε ανεπίσημα MVP της αγωνιστικής)

 

Μετά από τα παραπάνω αποτελέσματα η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

1) Έσπερος                    12   24-1

2) Ζωγράφου                  11   20-8

3) Φοίνικας                     10   19-13

–  Διόνυσος                     10  18-14

5) Παράδεισος                 9   16-14

–  ΑΟ Αγ. Βαρβάρας        9   14-16

7) Αθηναϊκός                   8   14-20

–  ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας     8   12-22

9) Ανθούπολη                 7   9-21

10)Πανελλήνιος               6   7-24

 

Σε αναμονή της μεγάλης μάχης Φοίνικα-Ζωγράφου για την 7η αγωνιστική το μεθεπόμενο Σάββατο, ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και φιλάθλους μια καλή εβδομάδα και καλό μας μήνα!

 

Υ.Γ. Πολύ καλή εντύπωση μας έκανε ο εξαιρετικός χώρος στον Αγ. Κοσμά όπου προπονούνται τα φυντάνια του μεγάλου Ι. Κορδούτη, μιας και προσωπικά δεν είχα ξαναβρεθεί εκεί

Υ.Γ 2  Επίσης καλή εντύπωση μας έκανε όχι μόνο ο χώρος, αλλά ακόμα περισσότερο η εγκάρδια υποδοχή των παιδιών της ομάδας ΑΛΦΑ την Παρασκευή όπου βρέθηκα πρώτη φορά εκεί.(άσχετο, ακούγεται λίγο σαν παράρτημα της αστυνομίας αυτό το ‘ΟΜΑΔΑ ΑΛΦΑ’ ε?)  Συγκεκριμένα λοιπόν πολύ φιλόξενος ήταν τόσο ο πρόεδρος Θ. Δελαρόκας, όσο και οι παίκτες Χ. Ροδίτης και Εύη Παρίδη με τους οποίους κάναμε πολύ αποτελεσματική προπόνηση και ευελπιστούμε να ξανασυναντηθούμε προπονητικά σύντομα!


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small