0 LIVE

Παρασκήνια από το πρωτάθλημα Α κατηγορίας bowling

1

Η πρώτη επαφή που είχε το Sportsland με το bowling, ήταν κάτι παραπάνω από… θετική! Οχι όσον αφορά τα νούμερα που έσπασαν πραγματικά ρεκόρ, αλλά τις συνθήκες, το πάθος και την ένταση που επικρατεί!

Κι όταν λέμε ένταση, μην πάει το μυαλό σας στο κακό, ότι πιάστηκαν στα χέρια. Αναφερόμαστε φυσικά για τα νεύρα που υπάρχουν μετά από κάθε κακή μπαλιά!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, σύμφωνα με το δικό μας το μάτι, που σαφώς είναι άπειρο και θα σας εξηγήσουμε στη συνέχεια για το πόσο άπειροι ήμασταν, παρατηρήσαμε δύο πράγματα.

1) Σαφώς και όλοι όσοι βρέθηκαν στην τελική 8αδα είναι παιχταράδες. Αυτό δεν το συζητάει κανείς. Είδαμε όμως, για παράδειγμα τον περσινό πρωταθλητή Κριζίνη, όπως μας ενημέρωσαν είναι μεγάλο ταλέντο και έχει τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα κι εκτός συνόρων, να χάνει την ψυχραιμία του και να μην είναι συγκεντρωμένος. Με αποτέλεσμα από την πρώτη θέση που βρισκόταν το Σάββατο να βρεθεί στην τέταρτη!

2) Ολοι οι παίκτες παρά το γεγονός ότι έπαιζαν ο ένας αντίπαλος στον άλλον, μόλις ο ένας έκανε μία καλή μπαλιά (σ.σ. strike ή έβγαζε ένα σπλιτ) όλοι τους χειροκροτούσαν. Αυτό θα πει ευ αγωνίζεσθαι, που μόνο ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μπορεί να παινευτεί γι αυτό!

Είδαμε τον αθλητή Ρορό που κατέκτησε την 5η θέση να ρίχνει την μπάλα με τα δύο χέρια! Στην αρχή μας έκανε εντύπωση και μάλιστα τόσο μεγάλη που κάθε φορά που έριχνε ο καμεραμάν έδειχνε πως ρίχνει την μπάλα με τα δύο χέρια! Μετά ενημερωθήκαμε ότι αυτό το στιλ αποτελεί τεχνική και είναι αρκετά δύσκολη. Πάντως ο… πιτσιρικάς πρέπει να έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την 5η θέση. Ο λόγος είναι ότι στον στρατό χτύπησε τα δάχτυλά του και απουσίασε μεγάλο χρονικό διάστημα!

Σας είπαμε και νωρίτερα ότι δεν είχαμε εικόνα από το άθλημα και θα σας παραδεχτούμε και την δική μας γκάφα, έτσι να γελάσετε (σ.σ. εσείς οι γνώστες του αθλήματος). Παρατηρήσατε ότι η μετάδοση άργησε να ξεκινήσει; Ο λόγος ήταν απλός. Είχαν βγει οι αθλητές για ζέσταμα και δεν πήραμε… μυρωδιά ότι ξεκίνησαν οι αγώνες! Εκεί που έκαναν ζέσταμα, ξαφνικά ξεκίνησε το παιχνίδι με ένα… σφύριγμα! Πως καταλάβαμε ότι είχε ξεκινήσει ο τελικός; Μας ρώτησαν από την γραμματεία σε πόση ώρα θα βγούμε στον αέρα και τους είπαμε όταν ξεκινήσουν οι αγώνες! Βέβαια όταν πήραμε την απάντηση ότι το παιχνίδι ήδη έχει ξεκινήσει, μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Ακούραστη… μαμά η Αρετή Πριοβόλου! Βγάζει φωτογραφίες, μας βοηθάει να κατανοήσουμε τις δυσκολίες του bowling και έχει και δύο πανέμορφα παιδάκια να μεγαλώσει! Γενικότερα η συνεισφορά της είναι μεγάλη και θέλουμε να την ευχαριστήσουμε δημόσια! Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Λουκά Σακελλαρίου, που μας βοήθησε με κάποιες τεχνικές δυσκολίες!

Μεγάλη παράλειψη, αλλά ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε τον Αλέξανδρο Καρακουλέ που έκανε τον σχολιασμό και τους Στάθη Κελεσίδη και Παναγιώτη Σταμούλη, που μας βοήθησαν… απεριόριστα!!

Φυσικά, δεν μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το… πιο τρελό αγόρι του Bowling! Ο Bridges έδωσε πραγματικό σόου! Πήγαινε στις κάμερες και έστελνε φιλάκια, φώναζε, πείραζε τους συμπαίκτες του και πραγματικά ευχαριστιόταν το παιχνίδι!!! Απλά υπέροχος!!

Τέλος, πρέπει να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του bowling και ειδικότερα τον πρόεδρο τον κ. Τσουρούπη που όχι απλά μας έκανε τη δουλειά μας πιο εύκολη, αλλά σπατάλησε και υπερπολύτιμο χρόνο προκειμένου να κυλήσουν όλα στην εντέλεια!!!


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small