0 LIVE

Παμπαιδικά… παρασκήνια!!!

1

Τρεις μέρες από το πρωί έως το βράδυ στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων, πως να μην έχουμε παρασκήνια;

Ας ξεκινήσουμε, όμως, με ένα στάτους στο facebook από τον Στράτο Δαμιανή. Περιχαρής για τα τρία χρυσά που κατέκτησε ο αδερφός του Γιάννης ανέβασε την φωτογραφία (σ.σ. του άρθρου) κι έγραψε: «Κι όταν φτάνεις στην κορυφή μετά από τόσο αγώνα,πρέπει να είσαι τόσο ευχαριστημένος που δεν περιγράφεται με λογία άλλα με εικόνες…! Συγχαρητήρια και στους 2!!! Συγχαρητήρια και στους προπονητές και στους γονείς!!» Πολύ σωστό κι εμείς τους ευχόμαστε πάντα ανάλογες επιτυχίες. Το θέμα, όμως, είναι… ότι κανείς στην φωτογραφία δεν χαμογελάει!!!! Καμία εξήγηση Στράτο;

Η Πάτρα με τις δύο ομάδες της (σ.σ. Φοίνικες και Αναγεννησιακός) κατέκτησε ακριβώς τα μισά μετάλλια που δόθηκαν! Μάλλον κάνουν καλή δουλειά τα παλικάρια κάτω!

Πάντως, ο Αναγεννησιακός πήγε σχεδόν σε όλους τους τελικού! Για την ακρίβεια μόνο στον τελικό του ατομικού Παγκορασίδων δεν πήγε. Επαιξε σε 5 τελικούς, αλλά κούπα δεν σήκωσε. Προφανώς και υπάρχει κάποιος γκαντέμης στον σύλλογο. Λέτε να είναι ο Κώστας Χατζηλυγερούδης ή ο Θανάσης Τσοκανάς; Η προσωπική μου εμπειρία πάντως λέει: «Μία φορά μπήκε ο Μάκης στο αυτοκίνητό μου και… μείναμε!!!!»

Εχουμε βέβαια και την Αθηνά Λιβιεράτου… Ηλικιακά είναι παγκορασίδα, αλλά στο ύψος μπορεί και να με περνάει! Η Αθηνά σε κάθε αγώνα, που δεν πήγαινε καλά έκλαιγε… Σπιν και δάκρυ ήταν!!! Οι κακές οι γλώσσες που την θέλουν να έχει προσεγγίσει εταιρία με χαρτομάντιλα για να κάνουν διαφημιστικό σποτ, δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά! Το story πάντως θα είναι το εξής: Παίζει κάνει σπιν (σ.σ. εννοείται ότι κλαίει) και παίρνει ο coach time out! Σκουπίζει τα δάκρυα μπαίνει μέσα και κερδίζει και τελειώνοντας λέει: «Τόσο απαλά που σε κάνουν άλλον άνθρωπο»!!!

Δυστυχώς το Παμπαιδικό πρωτάθλημα συνοδεύτηκε από το φαινόμενο των… προπονητών! Οι coach που κάθονται στον πάγκο, όχι απλά να δίνουν οδηγίες κατά την διάρκεια του ματς, αλλά να φωνάζουν και να ουρλιάζουν, να χτυπιούνται κ.λ.π. Να θυμίσουμε ότι ο κανονισμός λέει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μιλάς κατά την διάρκεια του ματς, μόνο στα time out και όταν έχει τελειώσει το σετ! Δεν είναι δύσκολο!!! Πολύ λυπηρή εικόνα και μάλιστα δεν ακούν από τις παρατηρήσεις που τους κάνουν…

Υπάρχουν αυτοί οι προπονητές και από την άλλη οι Φιλιππακόπουλος, Κωστόπουλος και Χατζηλυγερούδης (σ.σ. που δεν έβγαλαν άχνα) και οι Λάμης και Τσοκανάς (σ.σ. που μίλησαν μία-δύο φορές), αλλά και κάποιοι προπονητές από την επαρχία που δεν ξέρω τα ονόματά τους, που ήταν κύριοι! Στην ετήσια κοπή της πίτας που βραβεύονται τα πρόσωπα της χρονιάς θα πρέπει να βραβευτούν και αυτοί, γιατί τηρούν τους κανονισμούς! Επομένως ή θα βραβευτούν για fair play ή για τον τίτλο του… κορόιδου, καθώς κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν…!

Αυτό το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα πάντως…

Τέλος, μετάλλια πήρε και η Δανιέλα Γραμματοπούλου!!! Η αξιαγάπητη μαμά της (σ.σ. η κ. Χρυσοπούλου) μας ζήτησε να μην ξεχνάμε το επίθετό της όταν γράφουμε για την κόρη της, καθώς έχει δύο επίθετα. Κι εμείς την ακούσαμε… πίστα!! Συγχαρητήρια Δανιέλα Γραμματοπούλου!!!!!

 


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small