0 LIVE

Μπόουλινγκ: Ανίκανοι και άχρηστοι… τρομερός συνδυασμός!

1

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν από την Τεχνική Επιτροπή Μπόουλινγκ (ΤΕΜ) της ΕΓΟ. Αυτά που εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες είναι ένα τρομερό μείγμα ανθρώπων που προφανώς είναι ανίκανοι και άχρηστοι. Ενας συνδυασμός που αφενός σκοτώνει. Αφετέρου, όμως, αν μιλήσουμε για ανθρώπους που έχουν λίγο φιλότιμο θα υπέβαλαν χθες την παραίτησή τους.

Το Sportsland από την πρώτη στιγμή έχει επισημάνει ότι η ΤΕΜ της ΕΓΟ δεν έχει ανακοινώσει τα αποτελέσματα των παιδιών που αγωνίζονται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ισλανδίας…

Μάλιστα ο Φίλιππας ο Μοντσενίγος, όταν είχε συναντηθεί με συντάκτη της ιστοσελίδας μας, είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Εγώ θέλω να αναπτύξω το άθλημα. Θα προσλάβω και δημοσιογράφο για να στέλνει σε όλα τα Μέσα Δελτίο Τύπου», είχε πει τότε ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Μπόουλινγκ. Εκτοτε, δεν έχει γίνει τίποτα. Μάλιστα φτάσαμε σε σημείο Ελληνες αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό να μην μαθαίνουμε τι κάνουν…

Ανακάλυψαν τη μηχανή του χρόνου

Μάλιστα στα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα μας, κάποιοι ανίδεοι χλεύαζαν το γεγονός ότι ασκούσαμε κρητική που δεν έχουν αναρτήσει τα αποτελέσματα των αθλητών και μας θεωρούσαν υπερβολικούς… Ημασταν όμως; Γιατί αν ήμασταν, εμείς τα παντελόνια τα τιμάμε και θα βγούμε να ζητήσουμε συγγνώμη.
Πριν όμως, μας διατυπωθεί για τα καλά το ερώτημα, ήρθε ένα τραγελαφικό γεγονός να μας λύσει όλες τις απορίες.
Σήμερα το πρωί (σ.σ. χθες το βράδυ δεν είχε δημοσιευτεί τίποτα) η ιστοσελίδα του egobowling, είχε αναρτήσει ρεπορτάζ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!!!!
Μάλιστα δεν είχαν καν το θράσος να ζητήσουν συγγνώμη για την καθυστέρηση και γι αυτό, ανακάλυψαν την… χρονομηχανή! Γύρισαν τον χρόνο πίσω έξι μέρες, μιας και η ανάρτηση του άρθρου για την Εθνική Παίδων δημοσιεύτηκε (και καλά) στις 18 Μαρτίου!!!!!!!!!
Ετσι δηλαδή θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας, ότι και καλά είχαν κάνει ρεπορτάζ…1
Το γεγονός ότι άλλαξαν ημερομηνία, δεν πρόκειται για κουτοπονηριά, αλλά για… βλακεία, μιας και ο συγκεκριμένος που το έκανε θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον ανόητος. Ειδικά όταν χθες και προχθές είχαμε δημοσιεύσει ότι δεν υπάρχει πουθενά ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του egobowling.

Μάλιστα τους εύχονται και καλή επιτυχία, όταν αγωνίζονται ήδη δυο μέρες. Πως δεν τους ευχήθηκαν και καλό ταξίδι;

Αν είχαν… τσίπα

Στην Ελλάδα, μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα. Δύσκολα, όμως, συναντάς ανθρώπους με φιλότιμο. Αλλωστε, με αυτά που έκαναν τις τελευταίες μέρες αν είχαν τσίπα πάνω τους θα υπέβαλαν την παραίτησή τους. Νεάνιδες δεν έστειλαν, τους παίδες τους συνέδεσαν με τα παλαιότερα των υποδημάτων τους, άλλαξαν ημερομηνίες στις αναρτήσεις, γιατί έτσι νόμιζαν ότι θα γλιτώσουν την ξεφτίλα…
Η ντροπή είναι άγνωστη λέξη για κάποιους από την ΤΕΜ. Για κάποιους άλλους, όμως, όχι κι επειδή καταλαβαίνουν πόσο μπάχαλο τα έχουν κάνει γι αυτό και η ΤΕΜ έχει αλλάξει πρόσωπα τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο.

Δεν είναι απαίτηση είναι καθήκον σας…

Είπαμε ότι αυτά που λένε ορισμένοι, σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Ο Βασίλης Χαρτοφύλλης, που είναι επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΜΠ κι έχει συνδυάσει το όνομα του με διακινήσεις μαύρου χρήματος, αλλά ήταν και γνώστης ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ θα έχανε την Ειδική αθλητική Αναγνώριση και θα πήγαινε υπό τη σκέπη άλλης ομοσπονδίας, χωρίς φυσικά να ενημερώ1σει κανέναν, πραγματικά κλέβει την παράσταση με όσα ανεβάζει στο facebook!
Τι είπε ο επίτιμος πρόεδρος;
«Για κάποιους λεμέδες που έχουν την απαίτηση να τους ανεβάζουν τα αποτελέσματα των παιδιών στον τοίχο τους αυτό είναι το λινκ http://www.bowlingresults.info/eyc2016/ πατούν ένα κουμπάκι και ενημερώνονται
Έκτος κι αν θέλουν να τους πατούν και το κουμπάκι !!!!!»

Κύριε Χαρτοφύλλη δεν είναι απαίτηση, είναι καθήκον σας. Είναι καθήκον της ΤΕΜ να ανεβάζει τα αποτελέσματα. Και θα ήταν καθήκον της ΤΕΜ να στέλνει δελτία Τύπου στα ΜΜΕ για να προβάλουν τις δραστηριότητές σας… Να προβάλλουν το άθλημά σας, να προβάλλουν το Μπόουλινγκ.

Εκτός κι αν θέλετε να κρατήσετε το άθλημα κλειστό, για τους λόγους που έχουμε προαναφέρει σε πολλά ρεπορτάζ μας…

Υ.Γ. Στην φωτογραφία είναι η αποστολή της Εθνικής Παίδων που αγωνίζεται στην Ισλανδία. Κι επειδή μιλάμε για ανίκανους και άχρηστους που ενδεχομένως να παρερμηνεύσουν τη φωτογραφία με τον τίτλο, να τονίσουμε ότι τα άρθρα των τελευταίων ημερών της ιστοσελίδας μας γράφτηκαν γι αυτά τα παιδιά. Γιατί άξιζαν την προβολή που τους στερήσατε εσείς της ΤΕΜ της ΕΓΟ, επειδή είστε ανίκανοι και άχρηστοι… Μην λέμε συνέχεια τα ίδια…


ping_om2
pali_om2
ksifaskia_om2
arsi_logo_trans (1)
par_om2
hbf.header-logo-regular
badminton_om2
(rugby)
SPORTSLAND_LOGO_small